Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-19@23:01:06 GMT

شستشوی مکرر پوست در زمان آلودگی هوا

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۶۹۲۱۷

عبدالرضا عرفانی ، با بیان اینکه زمانی که آلاینده‌ها در جو زیاد شود مقدار نور (اشعه ماوراء بنفش) که به پوست می‌رسد کمتر شده و تبدیل به سرطان پوست نمی‌شود، اظهار کرد: ممکن است در زمان آلودگی هوا، سرطان ناشی از خود آلاینده‌ها زیادتر شود، اما در واقع سرطان ناشی از اشعه ماوراء بنفش تغییری نمی‌کند و حتی ممکن است کمتر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اجتماعی - وی با بیان اینکه برای نمونه افرادی که دارای پوست‌های چرب هستند، بر اثر آلاینده‌های محیطی ممکن است بیشتر دچار اختلالات پوستی مانند جوش، شوره و ... شوند، افزود: این عوارض در زمان آلودگی‌های محیطی تشدید می‌شود و در این مواقع شستشوی بیشتر پوست، استفاده از آنتی‌اکسیدان‌های خوراکی، مصرف شیر، مصرف ویتامین E و C کمک می‌کند که عوارض آلاینده‌ها کاهش یابد.

عرفانی با اشاره به این تصور اشتباه افراد که در زمان ابری بودن هوا، نور کمتری منعکس می‌شود، خاطرنشان کرد: با وجود اینکه هوا ممکن است ابری باشد و افراد تصور کنند نور نیست، باید انواع ضد آفتاب‌ها (متناسب با انواع پوست)، بیشتر استفاده شود.

این متخصص پوست و مو تصریح کرد: افراد خیالشان راحت است که نور کم است، درحالی‌که در این حالت نور بیشتر به پوست آسیب می‌زند، به همین دلیل استفاده از ضد آفتاب‌ها را توصیه می‌کنیم، همچنین در مواقعی که هوا آلوده است شستشوی مکرر با شوینده مناسب پوست و استفاده از کرم‌های محافظ متناسب با نوع پوست توصیه می‌شود.

وی در خصوص تأثیر آلودگی هوا در ریزش مو نیز، گفت: آلودگی هوا تأثیری در ریزش مو ندارد، اما در مواقعی که هوا آلوده است مشکلات دیگری ایجاد می‌کند، ازجمله اینکه استرس‌ها زیاد شده و فرد دچار مسائل احساسی و عاطفی می‌شود که این دلایل به‌عنوان عوامل ثانویه شاید بتواند منجر به ریزش مو شود، اما آلودگی هوا باعث ریزش مو نمی‌شود.

این متخصص پوست و مو با اشاره به اینکه در زمان آلودگی هوا ممکن است مو‌ها کمی خشک و یا شکننده‌تر شوند، اما ریزش ریشه‌ای نخواهیم داشت، گفت: ممکن است در زمان آلودگی هوا سرطان‌های ناشی از خود مواد سمی که در هوا است بیشتر شود، اما سرطان ناشی از اشعه ماوراء بنفش تغییری نمی‌کند، چون علت بیشتر سرطان پوست ناشی از تشعشعات اشعه ماوراء بنفش است.

عرفانی خاطرنشان کرد: در زمان آلودگی هوا، اشعه ماوراء بنفش به دلیل برخورد با مواد آلوده، منعکس می‌شود و کمتر به پوست عارضه می‌رساند، با این وجود استفاده از محافظت‌کننده‌ها از جمله کرم ضد آفتاب توصیه می‌شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ویتامین آلودگی هوا آلودگی هوا پوست سرطان مو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۹۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ۵ عادت سلامت پوست را به خطر می‌اندازند

آفتاب‌‌نیوز :

تغذیه ناسالم به پوست رحم نمی‌کند؛ صورت ما به خصوص از مشکلات مربوط به انتخاب نادرست مواد غذایی آسیب زیادی می‌بیند. در واقع یک سری عادات غذایی وجود دارند که برای داشتن پوستی سالم‌تر باید هرچه سریع‌تر کنار گذاشته شوند.

بنابر اعلام دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت، ۵ عادت غلط که سلامت پوست را از بین می‌برد شامل موارد زیر است:

_ علاقه به غذا‌های سرخ شده: چربی به طور مستقیم با مشکلات قندخون در ارتباط است؛ چون باعث افزایش میزان چربی خون می‌شود. این مسئله نیز در نهایت به مسدود شدن منافذ پوست منجر می‌شود. علاوه بر این باید بدانید که چربی خون مانع از انتقال خوب مواد مغذی و اکسیژن به بافت‌های بدن می‌شود و همین روند باعث افت درخشندگی و سلامت پوست می‌شود. در واقع پوستی که به خوبی تغذیه نشده و از اکسیژن سیراب نباشد، پوست سالم، زیبا و درخشانی نخواهد بود.

_ نوشیدن زیاد قهوه: قهوه به خودی خود یک نوشیدنی سالم و مفید است. به شرطی که روزانه بیش از ۲ فنجان مصرف نشود. چون کافئین موجود در این نوشیدنی پرطرفدار باعث آزاد شدن آدرنالین می‌شود. باید بدانید که آدرنالین زیاد در بدن عاملی برای ایجاد علائم استرس می‌شود و این نیز برای سلامت پوست مضر است. علاوه بر این کافئین مانع از خوابی راحت و عمیق می‌شود. در نتیجه پوست از مرحله سم‌زدایی و ترمیم خود در خواب محروم می‌شود. به این ترتیب نیز درخشندگی و تمیزی از بین رفته و پوست کدر می‌شود.

_ غافل شدن از ویتامین‌ها: بعد از ۳۵ سالگی ممکن است پوست شما به کرم‌های درمانی پاسخ ندهد. این در حالی است که ویتامین A به بهبود خطوط صورت، تغییرات بافتی و آسیب‌های ناشی از نور خورشید کمک می‌کند. ویتامین‌های E و C نیز از التهاب جلوگیری می‌کنند. ویتامین C همچنین باعث بهبود بافت و روشنی پوست می‌شود.

_ مصرف بیش از حد شکر: تحقیقات جدید نشان می‌دهند مولکول‌های شکر در بدن، خودشان را به فیبر‌های پروتئینی می‌چسبانند و باعث ایجاد «گلیکاسیون» در بدن می‌شوند. گلیکاسیون هم عاقبتی جز ایجاد تیرگی دور چشم، از دست رفتن درخشندگی پوست، پف کردن پوست (مخصوصا دور چشم‌ها) و به وجود آمدن چین و چروک‌های فراوان در پوست را ندارد.

_ نوشیدن اندک آب: یکی از مهم‌ترین دلایل خشکی و چروکیدگی پوست در سنین پایین، کاهش آب بدن است. زمانی که بدن آب کافی دریافت نکند، دچار عوارضی مانند کاهش تمرکز و خشکی پوست می‌شود. صبح‌ها که از خواب بیدار می‌شوید، یک لیوان آب ولرم بنوشید اینکار هم برای حفظ سلامت پوست و هم برای حفظ سلامت دستگاه گوارش‌تان مفید است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • یک افزودنی جالب به آب آشامیدنی/ از کاهش وزن تا پوست سالم(+روش تهیه)
  • تصویرسازی از عبور نور اختروش‌ها از میان ابر‌های میان‌کهکشانی
  • قیمت فیله مرغ ۱۰۲ هزار تومان شد!
  • امیرعبداللهیان: شورای امنیت به درخواست‌های مکرر ما برای جلوگیری از حملات اسرائیل هیچ اقدامی انجام نداد
  • کافه‌نشینی، از ازل تا ابد
  • گروه۷: دارایی‌های روسیه تا زمان جبران خسارت اوکراین مسدود می‌ماند
  • با بزرگ‌ترین شهر زیرزمینی جهان بیشتر آشنا شوید
  • این ۵ عادت سلامت پوست را به خطر می‌اندازند
  • قیمت حبوبات در میادین تره بار
  • همه چیز در مورد کرم زینک اکساید