Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئول قرارگاه جهاد سازندگی سازمان بسیج دانشجویی گفت: ۲۰ گروه جهادی دانشجویی در استان هرمزگان مشغول خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هستند.

صادق مفرد، مسئول قرارگاه جهاد سازندگی سازمان بسیج دانشجویی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص آخرین وضعیت مناطق سیل زده استان هرمزگان و خدمت رسانی گروه‌های جهادی گفت: حدود ۲۰ گروه جهادی دانشجویی اکنون در مناطق سیل زده شهرستان بندر جاسک حضور دارند و مشغول خدمت رسانی به سیل زدگان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مفرد افزود: این گروه‌های جهادی در حال پاکسازی منازل مسکونی از گل و لای هستند و علاوه بر امدادرسانی، کمک‌های نقدی و غیرنقدی ارسال شده را بین سیل زدگان توزیع می‌کنند.
مسئول مرکز مطالعات و هدایت حرکت‌های جهادی اضافه کرد: بار‌ها اعلام کرده ایم که سیل زدگان استان هرمزگان همچون سایر استان‌ها نیازمند ارسال کمک‌های نقدی هستند و نیازی به ارسال کمک غیرنقدی نیست.   بیشتر بخوانید:  سیل زدگان بندرجاسک با گل و لای دست و پنجه نرم می‌کنند / حجم سیلاب در برخی روستا‌ها به ۲ متر می‌رسد
وی ادامه داد: با ارسال کمک نقدی، گروه‌های جهادی مستقر در منطقه می‌توانند به شکل موثرتری نیاز‌های مورد نیاز سیل زدگان را تامین و در اختیار آنان قرار دهند. از این رو به افرادی که قصد کمک به سیل زدگان را دارند، توصیه می‌کنیم کمک‌های نقدی را در اختیار گروه‌های جهادی حاضر در منطقه قرار دهند تا به نحو صحیح تری برای سیل زدگان استان هزینه شود.
مفرد با اشاره به اینکه اغلب دانشگاه‌های کشور از جمله دانشگاه امیرکبیر مشغول جمع آوری کمک نقدی برای سیل زدگان هرمزگانی هستند، ابراز کرد: البته سیل زدگان شهرستان بشاگرد نیز در وضعیت مطلوبی به سر نمی‌برند و نباید از آنان غافل شد هر چند که راه‌های ارتباطی این شهرستان بر اثر سیل تخریب شده و از بین رفته اند، اما در تلاشیم نیرو‌های جهادی در منطقه حاضر و به خدمت رسانی به سیل زدگان بپردازند.  
وی خاطرنشان کرد: ناگفته نماند که تیم شناسایی بسیج دانشجویی در شهرستان بشاگرد حاضر شده و اکنون در حال برآورد میزان خسارات سیل در این منطقه است و پس از تعیین آن، اقدام به اعزام نیروی جهادی دانشجویی به شهرستان بشاگرد خواهیم کرد.
مسئول مرکز مطالعات و هدایت حرکت‌های جهادی یادآور شد: با توجه به اینکه اغلب اهالی بشاگرد، کپرنشین هستند، در این منطقه نسبت به بندر جاسک شاهد بروز خسارات کمتری خواهیم بود، اما در کل سیل زدگان بشاگرد نیاز به ارسال کمک‌های نقدی و غیرنقدی دارند تا مایحتاج خود را تامین کنند.
وی اذعان کرد: با توجه به اینکه سیل به صورت همزمان در سه استان سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان به وقوع پیوست و تمرکز تمام گروه‌ها روی سیل زدگان سیستان و بلوچستان به دلیل حجم خساراتش، بود، شاهد غفلت برخی گروه‌ها از سیل زدگان هرمزگانی بودیم، اما در تلاشیم به آنان رسیدگی کنیم و خدمت رسانی به سیل زدگان را جزو اولویت‌های تیم‌های جهادی قرار دهیم.  
مفرد ادامه داد: البته هماهنگی‌هایی انجام داده ایم تا تیمی متشکل از تعمیرکاران لوازم خانگی و برقی همراه با قطعات به هرمزگان اعزام شوند و بخشی از مشکلات سیل زدگان را از این طریق رفع کنیم.
وی اضافه کرد: فعلا نیاز به اعزام نیروی درمانی به استان هرمزگان نیست، اما در صورتی که اعلام نیاز شود، تیم‌های درمانی را به این استان اعزام خواهیم کرد تا به سیل زدگان رسیدگی کنند.
مسئول قرارگاه جهاد سازندگی سازمان بسیج دانشجویی گفت: در صورتی که شرایط عادی‌تر شود، در ایام نوروز، در بحث ساخت و ساز در استان هرمزگان فعالیت خواهیم داشت و برنامه ریزی می‌کنیم در این زمینه به سیل زدگان خدمت رسانی کنیم.
وی تاکید کرد: خدمت رسانی گروه‌های جهادی دانشجویی به سیل زدگان استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان همچنان ادامه دارد و ارسال کمک‌های نقدی به این مناطق نیز ادامه دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیل هرمزگان گروه جهادی اردوی جهادی مناطق سیل زده هرمزگان سیل سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۶۹۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۱۱ هزار بسته غذایی در میان سیل‌زدگان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، یعقوب سلیمانی گفت: امدادگران هلال احمر از ۲۷ فروردین ماه و همزمان با موج جدید بارش‌های شدید در جنوب شرق کشور، تا ۴ اردیبهشت ماه به ۶۵ هزار و ۵۲۳ نفر در استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان امدادرسانی کردند.

این مقام مسئول افزود: در مجموع یک هزار و ۴۰۰ نیروی هلال احمر در ماموریت امدادرسانی به سیل‌زدگان جنوب شرق کشور مشارکت داشتند.

دبیرکل جمعیت هلال احمر گفت: از زمان وقوع سیل تا به امروز، ۴۶ سورتی پرواز برای کمک رسانی و ۳۴ تُن اقلام امدادی و زیستی بین سیل زدگان توزیع شده است. 

سلیمانی با اشاره به وضعیت مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان افزود: سیل اخیر بیشترین آسیب را به سیستان و بلوچستان و مناطق جنوبی آن وارد کرده و به همین علت جمعیت هلال احمر تا حل مشکلات مناطق سیل زده در کنار مردم حاضر خواهد بود و کمک رسانی‌ها ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • امدادرسانی آب و فاضلاب استان بوشهر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
  • امداد رسانی به سیل زدگان ۷ استان
  • خدمت‌رسانی گردان نانوایان خانوک کرمان با همراهی گروه‌های خادم یاران از ۸ استان کشور در دهه کرامت
  • ستاد اجرایی فرمان حضرت امام در خط مقدم امداد رسانی به سیل‌زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • مستند ستاره دنباله دار؛ روایت حضور جهادگران اصفهانی در بزنوید لرستان +فیلم
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان
  • توزیع بیش از ۱۱ هزار بسته غذایی در میان سیل‌زدگان
  • انجام بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی در خراسان جنوبی طی ایام نوروز
  • انجام بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی در خراسان جنوبی
  • ارائه بیش از ۲۵ هزار خدمت جهادی به محرومان