Web Analytics Made Easy - Statcounter

این کتاب ۱۳۹ صفحه‌ای با شمارگان یک‌هزار و ۲۰۰ نسخه از سوی انتشارات آرون به چاپ رسیده و با قیمت هر جلد ۱۶۰هزار ریال روانه کتابفروشی‌ها شده است.

خطاهای منطقی و شناختی، ذهن‌خوانی، ارزش‌دهی سوگیرانه، انتزاع گزینشی، استدلال هیجانی، استنتاج عجولانه، تفکر همه یا هیچ، نادیده گرفتن نکات مثبت، باید گفتن‌ها، فاجعه انگاری، تعمیم بیش از حد، شخصی‌سازی  و کلید اصلاح رفتار کودکان چیست؟، از مهمترین عنوان‌های در فصل نخست این کتاب است و نویسنده با شرح این مطالب کوشیده تا شخصیت افراد را در آیینه بگذارد و ویژگی‌های رفتاری آنان را برجسته نشان دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در فصل دوم این کتاب نویسنده در حوزه نیازها، وظایف رشدی تولد تا یک سالگی، وظیفه رشدی در یک تا سه سالگی کودک، نیاز رشدی سه تا ۶ سالگی ، آشنایی کودک با قوانین، بازی، نیاز رشدی ۶ تا یازده سالگی، نوجوانی، پراکندگی هویت، هویت از پیش تعیین شده، هویت معوق و هویت موفق سخن رانده است.

ارتباط با فرزندان دوره راهنمایی و دبیرستان، پذیرش بی‌چون و چرای نوجوانان، بازسازی شناختی و عقلانی، ارتباط غیرکلامی و ارتباط عاطفی محوریت فصل سوم این کتاب را شامل می‌شود و در این مباحث اشاره‌های مهم تربیتی و مشاوره‌ای برای والدین و علاقه‌مندان ارایه شده است.

اختلالاتی که والدین در کودکانشان ایجاد می‌کنند، وسواس، نقش رفتار والدین در اضطراب کودک، کمال‌گرایی، ناکامی در کودکان، حقارت و کمرویی، افسردگی، راه‌های مستقیم و غیرمستقیم تاثیر تعارض والدین بر فرزندان نیز محتوای فصل چهارم این کتاب است که به عنوان بخشی از اراهنمای تربیتی به والدین ارایه شده است.

نویسنده این کتاب در فصل پنجم کوشیده در حوزه مدیریت فکر، چگونکی شناخت افکار منفی، ریشه‌ قضاوت‌ها و شروع درمان مطالب مهم و کاربردی را ارایه دهد.

در مقدمه این کتاب آمده است: خیلی وقت‌ها از رفتاری که جزء شخصیتمان شده خبر نداریم و شناخت ما از خودمان، رفتارها و تاثیران آن بر دیگر به ویژه کودکان ناچیز است و موجب می‌شود که در این موارد تبعات اثر نامتناسب این رفتارها بر کودکان را متوجه نشویم.

والدین از طریق مهارت‌هایی که کسب می‌کنند و شناخت مطلوب مسایل باید بر کنترل رفتار خود اثرگذاری داشته باشند.

در دیباچه این کتاب نیز آمده است: بسیاری از والدین پدری و مادری کردن را که از کودکی فراگرفته‌اند با همان کیفیت ادامه می‌دهند بدون آنکه به جوانب آن آگاه بوده و فرزندپروری به شکلی ناخودآگاه مسایلی را برای والدین و فرزندان ایجاد می‌کند.

این کتاب نگاهی جدید به مسایلی می‌اندازد که از احساسات و هیجانات و تاثیر آن در امور تربیت کودک ایجاد شده است، نیازی به تربیت و آموزش شیوه‌های خاص به فرزندان نیست بلکه شناخت نوع نگاه اهمیت دارد و تربیت کودک بر مبنای همین نکته‌های به ظاهر ساده شکل می‌گیرد.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 افسردگی تولد درمان کودکان والدین قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۱۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی از اجرای کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی خبر داد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محمود حسین‌آبادی ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به شروع کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی اظهار داشت: اعتیاد به عنوان بیشترین آسیبی است که فرزندان و جامعه ما با آن درگیر هستند که به علت عدم آموزش و آگاهی والدین است. در این راستا کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد به مدت 10 روز با هدف حساس سازی والدین تنها با این جمله که آیا میدانی الان فرزندت کجاست؟، آغاز شده است.  

وی افزود: هدف این کارزار پیشگیری اولیه از مصرف مواد اعتیادآور و اطلاع‌رسانی ویژه به گروه مخاطب والدین در خصوص توجه به فرزندان و افزایش دانش والدین در زمینه پیشگیری از اعتیاد است که تأکید این کارزار بیشتر بر آگاهی؛ همراه با آموزش است به طوری که شعار این کارزار «والد آگاه، فرزند ایمن» است. 

مدیرکل بهزیستی استان مرکزی بیان کرد: این طرح در تمامی مراکز تحت پوشش سازمان بهزیستی (مراکز مثبت زندگی، مراکز مشاوره، ترک اعتیاد، اماکن عمومی، مراکز بهداشتی و درمانی، بانک‌ها، دفترخانه‌ها، ادارات استان و غیره عملیاتی می‌شود تا موضوع مشاوره و پیشگیری در سطح جامعه به ویژه در بین خانواده‌ها به یک گفتمان تبدیل شود و از این طریق گام‌های مؤثری در زمینه پیشگیری از اعتیاد برداشته شود. 

حسین آبادی، حساس‌سازی؛ آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی را راهبردهای مهم در اجرای این کارزار دانست و گفت: ایجاد عزت نفس در فرزندان، گسترش فضای همدلی در خانواده، آگاهی خانواده‌ها از رفت و آمد فرزندان و آموزش مهارت نه گفتن از عوامل پیشگیرانه روی آوردن نوجوانان به اعتیاد است. بنابراین شیوه تعامل خانواده‌ها با فرزندان جهت پیشگیری از روی‌آوردن آنان به انواع مواد مخدر و آسیب‌های اجتماعی بسیار مؤثر است. 

وی خاطرنشان کرد: در این مدت با نصب بنر، آموزش، ساخت موشن و پخش در فضای مجازی در سطح شهر و وسایل حمل و نقل عمومی، مدارس، بانک‌ها، ادرات، منطقه‌های گردشگری، فروشگاه‌های بزرگ و غیره سعی شد مردم را نسبت به این امر آگاه کرده و در این مدت تنها با این جمله که آیا میدانی الان فرزندت کجاست؟ روبه رو شوند و در خود احساس نیاز نسبت به آموزش داشته و بداند برای والدگری باید یک والد آموزش دیده باشند تا بتوانند از فرزندان خود مراقبت کنند. 

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • با «کودک استرسی» چگونه برخورد کنیم؟
  • بایدها و نبایدهای رفتاری در برخورد با کودکان و 7 اشتباه والدین در تربیت فرزندان
  • افتتاح اولین کتابخانه تخصصی مستقل کودک در خراسان جنوبی
  • پرتناقض‌ترین سن کودک کدام است؟
  • نقش مهم حمایت والدین در سلامت روانی و احساسی فرزندان
  • والدین چطور می‌توانند به کاهش استرس کنکور فرزندشان کمک کنند؟
  • آغاز کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • اجرای کارزار رسانه‌ای پیشگیری از اعتیاد در استان مرکزی
  • بزرگداشت استاد جواد محقق در همدان برگزار می‌شود
  • اصول مراقبت از دندان‌های شیری در کودکان