Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مانه و سملقان گفت: ۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای آبیاری نوین مزارع و اراضی کشاورزی این شهرستان مصوب شده است.

هادی قهرمانیان روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از آشخانه ظهارداشت: مقرر شده در سطح هزارو 500 هکتار از اراضی شهرستان مانه و سملقان، آبیاری نوین انجام شود که مطالعات آن در حال انجام است و به محض پایان یافتن مطالعات، این اعتبار جذب خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیر جهاد کشاورزی مانه و سملقان بیان کرد: امسال برای اجرای هر هکتار آبیاری نوین موضعی، دولت مبلغ 17 و نیم میلیون تومان اعتبار بلاعوض اختصاص خواهد داد.

 

وی افزود: تاکنون، سه هزار و ۲۱۲ هکتار اراضی زراعی و باغی این شهرستان زیر پوشش آبیاری بارانی قرار گرفته که مطالعات لازم برای افزایش این میزان در حال انجام است.

 

قهرمانیان بیان کرد: عملیات اجرایی آبیاری نوین در اراضی کشاورزی این شهرستان هم از پارسال در سطح ۵۴۵ هکتار آغاز شده که تاکنون ۷۰ میلیارد ریال اعتبار و کمک بلاعوض به آن اختصاص یافته است.

 

وی پیشرفت فیزیکی این میزان طرح کشاورزی را  ۸۰ درصد دانست و  عنوان کرد: با اجرای شبکه های آبیاری نوین، راندمان افزایش و تلفات آبی کاهش یافته و موجب افزایش عملکرد محصول در سطح خواهد شد.

 

حذف عملیات تسطیح و کاهش هزینه های آماده سازی اراضی، تهویه خاک به راحتی، مبارزه با یخبندان، آفات و انگل ها، هزینه کمتر نیروی کارگری، تلفات حداقل خاک به صورت روان‌آب و فرسایش خاک، افزایش  راندمان آبیاری در مقایسه با روش های سنتی از جمله مزایای آبیاری نوین است.

 

شهرستان مانه و سملقان با ۱۱۰ هزار نفر جمعیت و داشتن ۸۵ هزار هکتار اراضی کشاورزی و باغی به عنوان قطب کشاورزی خراسان شمالی محسوب می شود.

 

 

 

پایان پیام/638

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد طرح ملی فهما سقوط هواپیمای اوکراینی فهما مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد سردار سلیمانی فعالیت های مسجدی ابیاری نوین مانه و سملقان جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۲۷۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین عطایی اظهار کرد: در نشست کمیسیون رفع تداخل اراضی استان قزوین ۱۱ هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین در قالب ۵ پلاک روز سه شنبه در کمیسیون جهاد کشاورزی رفع تداخل شد.

وی افزود: در این کمیسیون پلاک‌های کارندچال، کش رود و قدیم آباد در شهرستان قزوین و حاجی آباد لیاء و دانسفهان در شهرستان بوئین زهرا پس از اتمام کار کارشناسی و اتخاذ آرا مراحل رفع تداخل آن‌ها به پایان رسید.

رئیس جهاد کشاورزی قزوین تاکید کرد: از مجموع یک هزار و ۲۰۲ پلاک در استان قزوین ۱۹۰ پلاک مستثنیات بوده و یک هزار و ۱۲ پلاک مشمول رفع تداخل است که تاکنون کار کارشناسی ۹۱۴ پلاک به پایان رسیده است.

کد خبر 6086505

دیگر خبرها

  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان
  • ۱۵۰۰ هکتار کشتزارِ داورزن زیر کشت محصولات جالیزی رفت
  • تجهیز یک هزار و ۲۴۴ هکتار از اراضی قزوین به سامانه نوین آبیاری
  • پیشرفت ۶۳ درصدی طرح‌های آبیاری نوین در قزوین
  • آغاز برداشت غلات از مزارع فراشبند
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار از اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • یک هزار و ۱۱۷ هکتار اراضی استان قزوین رفع تداخل شد
  • کشت‌کلزا در مهاباد ۵ برابر افزایش یافت