Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از دادسرای کرمانشاه، محمد حسین صادقی درباره فعالیت تبلیغات انتخاباتی زودهنگام قبل از شروع فرجه قانونی به نامزدهای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و هواداران آنها هشدار داد.

وی با ممنوع اعلام کردن هرگونه تبلیغات زودهنگام کاندیداهای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: طبق ماده ۵۶ قانون انتخابات فعالیت تبلیغات انتخاباتی نامزدهای نمایندگی هشت روز قبل از اخذ رأی (مرحله اول و دوم) آغاز و تا ۲۴ ساعت قبل از شروع رأی گیری انتخابات ادامه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه بیان داشت: البته در ماه‌های منتهی به زمان رأی گیری جلسات و نشست‌هایی برای کاندیداها برگزار می‌شود، اما هر نوع فعالیت و تبلیغ علنی در سطح شهر باید در بازه زمانی مذکور و طبق ماده قانونی مزبور انجام گیرد، در غیر این صورت از مصادیق ماده ۵۶ قانون یاد شده خواهد بود و مشمول برخورد قانونی می‌شود.

مدعی العموم کرمانشاه تصریح کرد: در این ایام گاهاً مشاهده می‌شود که خادمین بعضی از هیأت‌های دینی و محافل مذهبی برخی از کاندیداها را به عنوان سخنران، مداح یا مدعو دعوت و تحت این عنوان اقدام به نصب بنر، پلاکارد، پوستر، اطلاعیه و …در سطح شهر می‌کنند، هرچند ماده ۵۶ قانون انتخابات تصریحی در مورد این نوع تبلیغات ندارد، اما تبلیغات زودهنگام می‌تواند مصادیق بسیار زیادی داشته باشد که یکی از آنها هم تبلیغ در مجالس، محافل و هیأت‌های مذهبی است.

وی ادامه داد: در صورتی که در این مراسم تبلیغ انتخاباتی کاندیداها مشخص و محرز باشد، به تشخیص دستگاه قضائی می‌توان آن را از مصادیق ماده مذکور دانست یا لااقل نوعی نقض حقوق عامه به شمار آورد.

صادقی گفت: با توجه به درخواست سازمان تبلیغات اسلامی و شورای هیئت‌های مذهبی کرمانشاه و درخواست آن مراجع ذیصلاح از دادستانی مبنی بر جلوگیری از این امر و نیز نظرات برخی از شهروندان در این رابطه شاید بتوان نتیجه گرفت که در اذهان عمومی دعوت از کاندیدا به عنوان سخنران جلسات مذهبی و تبلیغات علنی و عمومی در این امر قبل از فرا رسیدن موعد قانونی تبلیغات از مصادیق تبلیغات زودهنگام و مشمول ماده ۵۶ قانون انتخابات است.

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه عنوان کرد: مقام معظم رهبری نیز در فرمایشات اخیرشان در این رابطه تصریح فرمودند عده‌ای با عجله از حالا مباحث انتخاباتی را شروع کردند و این فعالیت‌های زودهنگام انتخاباتی موجب منحرف شدن ذهن‌ها از مسائل اصلی، مشغول کردن افراد به یکدیگر و برخی بدگویی‌ها می‌شود و این امر به ضرر مصالح کشور است.

وی ادامه داد: مردم ایران همواره اتحاد و بصیرت را در امور دینی و سیاسی توأمان نصب العین خود قرار داده‌اند که نمونه بارز آن را در روزهای گذشته در تشییع پیکر سید شهدای مقاومت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی دیدیم اما طبیعت انتخابات که در ایران ما شاخصه‌های آن کاملاً ملموس است مطرح نمودن سلایق مختلف و عقاید متفاوت و فعالیت‌های جریان‌های سیاسی متعدد است، لذا ایجاد یا مطرح شدن اختلافات و نظریات در این مورد نه تنها نقیصه محسوب نمی‌شود بلکه باعث رشد فکری جامعه است.

مدعی العموم کرمانشاه در ادامه بابیان اینکه کاندیداهای انتخاباتی باید از تخریب همدیگر پرهیز کنند، بیان داشت: در فعالیت‌های انتخاباتی گاهی کاندیداها به مطرح کردن نظرات، برنامه‌ها و ایده‌های خود و گاهی احیاناً انتقاد از دیگران می‌پردازند که ممکن است تا سر حد تخریب افراد نیز پیش برود، اما اولین درس محافل مذهبی خصوصاً مجالس عزای حضرت صدیقه کبری (س) پرهیز از هرگونه اختلاف تحت لوای ولایت است.

صادقی تصریح کرد: فعالیت‌های تبلیغات انتخاباتی حتی در زمان قانونی در محافل دینی و مذهبی و ولایی با شأن والای این مجالس همخوانی ندارد و حتی ممکن است اذهان عمومی را نسبت به نامزدهای انتخابات مشوش سازد که خدای نکرده قصد استفاده نابجا از عنوان اهل بیت و اینگونه محافل را دارند.

وی اضافه کرد: تبلیغات انتخاباتی نه تنها در محافل مذهبی حتی در مجالس ختم نیز امری ناشایست و دور شأن مجلس ترحیم، میت و بازماندگان است، خصوصاً اگر منتهی به نام بردن از افراد تحت عنوان تشکر از حضور و… باشد.

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه در ادامه از اندیشیده شدن تدابیری برای جلوگیری از تبلیغات کاندیدها در هیأت‌های مذهبی خبر داد و گفت: مراجع مرتبط و ذیصلاح مانند سازمان تبلیغات اسلامی و شورای هیئت‌های مذهبی به سرپرستان هیئت‌هایی که مبادرت به فعالیت تبلیغاتی زودهنگام برخی از کاندیداها تحت عنوان سخنرانی مذهبی و… نموده‌اند - خواه این افراد قبل از این هم سابقه سخنرانی در محافل مذهبی داشته باشند، خواه نداشته باشند - اخطار کنند که ظرف ۲۴ ساعت به جمع آوری هر نوع تبلیغات در این راستا یعنی تبلیغاتی که حاوی نام، عنوان یا عکس نامزدهای انتخاباتی است اهتمام ورزند، در غیر این صورت شهرداری اقدام به جمع‌آوری آنها خواهد کرد.

مدعی العموم کرمانشاه تصریح کرد: به همه هیئت‌ها تذکر داده شود که از فعالیت‌های مشابه در خارج از مهلت قانونی تبلیغات انتخاباتی به نام هیئت‌ها یا محفل مذهبی یا عزاداری جدا پرهیز کنند.

صادقی گفت: کسانی که اقدام به نصب داربست جهت این نوع تبلیغات خارج از مهلت قانونی می‌کنند در صورتی که شهرداری داربست‌ها را جمع آوری کند مسئولیتی در قبال جبران خسارت احتمالی وارد بر عهده آن سازمان و یا سازمان‌ها و یا ادارات دیگر نخواهد بود.

دادستان کرمانشاه بیان داشت: در مورد برپایی مجالس ختم نیز به صاحبان تالارها، متصدیان مساجد، قاریان قرآن و مداحان تذکر داده شود که از بردن نام افراد در تمام ایام سال خودداری کنند خصوصاً پیش از مهلت قانونی تبلیغات انتخاباتی (هشت روز قبل از روز اخذ رأی تا ۲۴ ساعت مانده به روز اخذ رأی) نام بردن از کاندیداها ممکن است نوعی تبلیغ خارج از مهلت قانونی تبلیغات تلقّی و شمول ماده ۵۶ قانون انتخابات را به دنبال داشته باشد.

کد خبر 4829297

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدحسین صادقی دادستان کرمانشاه انتخابات مجلس شورای اسلامی قاسم سلیمانی سردار سلیمانی بارش برف ایلام شهرکرد بوشهر تعطیلی مدارس سیل سیستان و بلوچستان گرگان قزوین سپاه پاسداران خطبه های نماز جمعه سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۳۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود

شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی (شانا) در جلسه‌‌ای اخیری که داشت درباره نحوه ورود به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه تهران به جمع بندی رسید.

بر پایه این خبر، از بین 32 نفری که به دور دوم انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه تهران راه‌ یافته‌اند، 13 نفر در لیست اولیه شانا حضور داشتند؛ شورای ائتلاف تصمیم گرفته است برای دور دوم، یک لیست 16 نفره برای تهران ارائه کند.

برابر پیگیری‌های خبرنگار تسنیم، برخی کاندیدا رایزنی‌های با شورای ائتلاف داشتند تا به عنوان سه عضو جدید به لیست شورای ائتلاف اضافه شوند که گفته می‌شود تاکنون درباره دو نفر آنها تصمیم نهایی گرفته شده است. لیست 16 نفره شورای ائتلاف که 13 نفر آن مشخص است اوایل هفته آینده منتشر خواهد شد.

در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی که جمعه 21 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد، 16 نماینده دیگر تهران مشخص خواهد شد.

دیگر خبرها

  • لیست ۱۶ نفره انتخاباتی "شانا" هفته آتی منتشر می‌شود
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • قانون عفاف و حجاب قانونی و شرعی است که باید همه به آن پایبند باشند
  • لزوم پیشگیری از تخلفات انتخاباتی در آستانه دور دوم انتخابات
  • برخورد قضایی با متخلفان انتخاباتی در لرستان
  • کدهای انتخاباتی نامزدهای انتخاباتی ۱۱ اردیبهشت اعلام می‌شود
  • شکایت حزب کنگره هند از مودی به دلیل اظهارات علیه مسلمانان
  • مجمع انتخاباتی هیئت ورزش کارگری استان اصفهان در حال برگزاری است
  • هیئات مذهبی بازوی قوی در تدوین برنامه‌های تبلیغات اسلامی است
  • پنج دغدغه بزرگ برای انتخابات ریاست جمهوری