Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون مبارزه با جرایم جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت از دستگیری اعضای باند سه نفره جعل و کلاهبرداری با ۲۰۰ میلیارد ریال کلاهبرداری خبرداد و گفت: متهمان مالباختگان را در سایت اینترنتی خرید و فروش شناسایی می‌کردند.

سرهنگ کارآگاه جهانگیر تقی پور افزود: 12 آذر ماه یک فقره پرونده مبنی برجعل و کلاهبرداری به همراه یک متهم ۳۰ ساله به نام «سهراب» با دستور بازپرس شعبه اول دادسرای ناحیه ۸ تهران برای رسیدگی تخصصی در اختیار کارآگاهان اداره سیزدهم قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره نقش سهراب در این باند گفت: متهم  پس از شناسایی سوژه‌ها در فضای مجازی که قصد فروش ملک یا خودروهای گران قیمت را داشتند با برقراری ارتباط و جلب اعتمادشان با وعده اینکه می‌تواند ملک یا خودروی آن‌ها را به قیمت بالاتری بفروشد، اسناد مالکیت‌شان را از مالک یا بعضاً از بستگان درجه یک آن‌ها می گرفت سپس این اسناد را در اختیار همدستش به نام «پژمان» قرار می داد.

به گفته سرهنگ تقی پور متهم این اسناد را جعل سپس  سندها را به بهانه اینکه امکان فروش به این قیمت نیست و خریدار ندارد به مالکان اصلی باز می‌گرداند.

تقی‌پور افزود: بنا به اعترافات سهراب، همدستش (پژمان) به عنوان سرکرده باند و طراح، با جعل اسناد مالکیت و با جعل وکالت فروش با همدستی همکار دیگرش به نام «لیلا» سه ملک و دو خودرو در مجموع به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال را فروخته‌اند.

معاون مبارزه با جرایم جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت با بیان اینکه دستگیری «پژمان و لیلا» در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت، افزود: کارآگاهان در شاخه دیگر از تحقیقات پلیسی یک شاکی خانم را شناسایی کردند که وی نیز در اظهاراتش، گفت با شخصی به نام «پژمان» که خود را نمایشگاه‌دار و سرمایه‌دار معرفی کرده  بود در فضای مجازی آشنا شده است. پس از گذشت چند ماه با دادن وعده ازدواج اعتمادم را جلب کرد به‌گونه‌ای که خودروی شخصی‌ام (هیوندای اسپورتج) را در اختیار وی گذاشتم که پس از چندروز با پژمان تماس گرفتم ولی دیگر پاسخگوی تلفنش نبود و فهمیدم او کلاهبردار است.

وی تصریح کرد: به دنبال اظهارات شاکی، کارآگاهان با انجام اقدامات پلیسی و بهره‌گیری از روش‌های علمی کشف جرم مخفیگاه پژمان را در محدوده آجودانیه شناسایی و در6 دی ماه در یک عملیات پلیسی، هر دو متهم (پژمان و لیلا) را دستگیر کردند. در بازرسی از مخفیگاه آنان یک دستگاه خودرو بی ام دبیلو ۵۲۸ کشف و به اداره سیزدهم منتقل شد.

تقی پور افزود: پژمان در تحقیقات پلیسی اعتراف کرد با پرسه‌زنی در فضای مجازی با انتخاب افراد تحصیلکرده و سرمایه‌دار ضمن ارتباط با آنان خود را به عنوان نمایشگاه‌دار و یا سرمایه‌گذار در زمینه ساخت و ساز معرفی می‌کردم و یا اینکه با دختران جوانی که قصد فروش ماشین و یا ملک را داشتند، ارتباط برقرار می‌کردم و پس از گذشت چندماه با دادن وعده ازدواج، با جلب اعتماد آنان هر آنچه مطالبه ( وجه نقد- طلاجات- خودرو) می کردم در اختیارم می‌گذاشتند و پول حاصله را با همدستانم تقسیم و صرف خوشگذرانی می کردم.

وی در ادامه گفت: با دستگیری تمامی اعضای این باند جعل و کلاهبرداری، کارآگاهان تاکنون ۱۵ شاکی «پژمان» را شناسایی کرده‌اند. متهمان برای انجام تحقیقات تکمیلی در اختیار کارآگاهان اداره سیزدهم هستند.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، معاون مبارزه با جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی پایتخت از  شهروندان خواست که کسانی که به این شیوه مورد بزه قرار گرفته‌اند، می‌توانند برای پیگیری و تشکیل پرونده به اداره ۱۳ پلیس آگاهی پایتخت واقع در خیابان وحدت اسلامی مراجعه کنند و یا با شماره ۵۱۰۵۵۴۳۴ تماس بگیرند./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۴۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سارق خارجی به ۳۰ فقره سرقت

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار علی ولی پور گودرزی گفت: در پی وقوع سرقت‌های سریالی تجهیزات و ابزارآلات از محل‌های کشاورزی در حومه شهر"ری" تهران بررسی موضوع در دستورکار تیمی زبده از کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان ری قرار گرفت.

وی افزود: کارآگاهان در گام نخست با اعزام به محل وقوع جرم و تحقیقات اولیه دریافتند که سرقت‌های متعدد آهن آلات، ابزار و محصولات کشاورزی به صورت سریالی و تقریباً مشابه به وقوع پیوسته است که با تجمیع پرونده‌های مشابه شناسایی سارق یا سارقان وارد عمل شدند.

این مقام انتظامی در ادامه تصریح کرد: کاراگاهان با استفاده از روش‌های میدانی هویت سارق را که از اتباع کشورهای همسایه بوده را شناسایی و در حومه شهر ری دستگیر کردند.

سردار ولی پور گودرزی به اعتراف متهم به ۳۰ فقره سرقت ابزار، آهن آلات و محصولات کشاورزی در اماکن خصوصی (مزارع و باغات) به ارزش ۸۰ میلیارد ریال در شهرستان ری اشاره کرد و گفت: در ادامه کارآگاهان موفق شدند ۲ تن از مالخرانی که متهم اموال مسروقه را به آنها می‌فروخت را شناسایی و دستگیر کنند.

رئیس پلیس آگاهی پایتخت بیان داشت: تاکنون ۲۶ تن از مال باختگان شناسایی و کارآگاهان در تلاش هستند تا اموال مال باختگان را به آنان مسترد کنند.

سردار ولی پور گودرزی در پایان خاطرنشان کرد: متهمان با صدور قرار قانونی از سوی مراجع قضائی، در اختیار کارآگاهان این پلیس قرار دارند و تحقیقات پلیسی در راستای کشف جزئیات پرونده کماکان ادامه دارد.

کد خبر 6064272

دیگر خبرها

  • اعتراف سارق خارجی به ۳۰ فقره سرقت
  • کشف کلاهبرداری میلیاردی به شیوه خرید ارز دیجیتال در کازرون
  • دستگیری کلاهبردار ۵۰۰ میلیاردریالی سرمایه‌گذاری در بازار فارکس
  • خریدار سکه سارق از آب درآمد
  • پلیس فتا: ارسال پیام درخواست واریز وجه و ارز دیجیتال شگرد کلاهبرداران اینترنتی است
  • دستگیری عاملان ۳ قتل مرد جوان در جنوب تهران
  • دستگیری عاملان قتل ۳ مرد جوان در جنوب تهران
  • شناسایی و دستگیری سارق کارت‌های عابر بانکی در نیشابور
  • کلاهبرداری ۲۸ میلیاردی باند حرفه‌ای با مدارک افراد معتاد و کارتن‌خواب
  • کلاهبرداری ۲۸ میلیاردی یک باند حرفه‌ای با مدارک افراد معتاد و کارتن‌خواب