Web Analytics Made Easy - Statcounter

عملیات اجرایی پروژه ۶۴ واحدی مسکن فرهنگیان شهرستان کامیاران از سال ۹۰ آغاز شده اما هنوز نیمه‌تمام و به اتمام نرسیده و محل لانه پرندکان شده است. ۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۵ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کامیاران، اکثر اقشار آسیب‌پذیر درقالب تعاونی‌های کارگران، کارمندان، و مشاغل آزاد برای تامین مسکن و سرپناه، نام‌نویسی و پس‌انداز‌های خود را برای تحقق این آروزی دیرینه هزینه می‌کنند البته از سویی دیگر نیز برخی از اعضای تعاونی‌های مسکن نسبت به حقوق خود آگاهی لازم را نداشته و از شیوه فعالیت‌های مدیران عامل و هیئت مدیره بی‌خبرند و این عدم آگاهی سبب شده که حقوقشان ضایع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نوسانات قیمت مصالح ساختمانی، سوءمدیریت‌، عدم نظارت مسئولان متولی، عدم تامین مالی و پرداخت نامنظم برخی از اعضا از جمله مشکلاتی بوده که متقاضیان تعاونی‌های مسکن را با مشکل روبه‌رو کرده که پروژه 64 واحدی فاز دوم فرهنگیان در خیابان جانبازان شهرستان کامیاران از جمله پروژه‌های نیمه‌تمام مسکن بوده که پس از چندین سال هنوز به اتمام نرسیده و داد شهرندان را درآورده است.

در این گزارش مشکلات مردمانی که هنوز پس از گذشت چندین سال، صاحب هیچ خانه‌ای نشده‌اند، بررسی شده که در ادامه از نظر خوانندگان محترم می‌گذرد:

ناصر گیلاسی، یکی از اعضای مسکن 64 واحدی شهرستان کامیاران با ابراز گله‌مندی از عدم تحویل خانه خود پس از سال‌ها انتظار، اظهار داشت: درسال 92 حدود 80 میلیون تومان برای ساخت این آپارتمان پرداخت کرده که اگر همان سال این مبلغ را به یک خانه دیگری می‌دادم، قطعا اکنون کلی سود و پولم چند برابر شد بود.

وی افزود: پیمانکار این پروژه علی‌رغم پیگیری‌ها و تماس‌های تلفنی، اما هیچ‌گاه پاسخ‌گو نبوده و این وضعیت در حالی‌ست که مسکن 64 واحدی فرهنگیان کامیاران، آسانسور و امکانات مناسب ندارد، سوال اینجاست اگر حادثه‌‌ای برای یکی از فرزندان این خانواده‌ها اتفاق بیافتد، چه کسی جواب‌گو است؟

گیلاسی مدعی شد: تعدادی از واحدهای این پروژه در طول 2 سال در اختیار خود اعضای هیئت مدیره قرار گرفت اما بقیه مردم با مشکل روبه‌روند و این تبعیض بیانگر اوج ناعدالتی میان کل اعضای تعاونی است.

گیلاسی گفت: اکنون واحدهای تکمیل نشده و نیمه‌تمام این پروژه، تبدیل به لانه پرنده‌ شده و آسانسور و پارکینگ اکثر بلوک‌ها نیز نامناسب و هرلحظه امکان حادثه‌ای خطرناک و غیر قابل جبران‌ در کمین کودکان است.

واحد رستمی، یکی دیگر از اعضای 64 واحدی فرهنگیان کامیاران نیز در این‌باره عنوان کرد: عملیات این پروژه از سال 90 آغاز و مقرر شد بعد از دو سال با قیمت 20 میلیون تومان نقد و 25 میلیون تومان وام به اتمام و تحویل متقاضیان داده شود در حالی‌که تاکنون هر دام از اعضا 46 میلیون تومان پرداخت کرده و هنوز با این اوصاف، هیچ اقدامی انجام نشده است.

وی افزود: برای اتمام هر کدام از واحدهای این آپارتمان حدود 60 تا 70 میلیون تومان پول لازم بوده که این مبلغ نیز برای تک تک اعضا قابل پرداخت نیست.

رستمی مدعی شد: متأسفانه اعضای هیئت مدیره تعاونی، پیمانکار و مسئولان پاسخ‌گوی خواسته و گلایه مردمانی که سرمایه چندین ساله خود را برای داشتن سرپناه هزینه و سرمایه‌گذاری کرده، نیستند و با وعده‌های سرخرمن ما را فقط دست به سر می‌کنند.

یکی دیگر از اعضای این پروژه 64 واحدی مسکن کامیاران ادعا می‌کند، جزو 8 نفر اول جهت تحویل خانه خود است ، اظهار داشت: هرعضوی براساس اتمام آورده خود، باید واحد به انتخاب خود ما باشد که متاسفانه واحدی وجود ندارد و خود آنها به زور خواهان قالب کردن یک واحد دیگر هستند.

عضو دیگری از 64 واحدی فرهنگیان شهرستان کامیاران از مسئولان متولی خواستار شد که از 600 میلیون تومانی که به دیوار حائل این پروژه اختصاص یافته، بخشی از اعتبار را برای ساخت آسانسور و پارکینگ هزینه کنند چراکه در حال حاضر مشکل اصلی ما دیوار حائل نیست.

پروژه مسکن مهر دهدشت بعد از 12 سال همچنان بلاتکلیف است + فیلمپروژه مسکن مهر استان مرکزی تا پایان امسال تکمیل می‌شود

باجلانی، مدیر عامل پروژه 64 واحدی مسکن فرهنگیان کامیاران نیز در پاسخ به گلایه و نگرانی‌های متقاضیان اظهار داشت: اعلام گلایه و مشکلات اعضا، ناجوانمردانه و بازی با کلامت است چراکه من همیشه در خدمت کل اعضا و تامین خواسته‌های آنها تلاش‌های زیادی را انجام داده‌ام.

وی افزود: متأسفانه اعضا هنوز شرح وظایف بنده را دقیق و روشن نمی‌دانند چراکه من مسئول میزان پیشرفت فیزیکی و اینکه واحدها در چه مرحله‌ای است، نیستم.

باجلانی بیان کرد: براساس قانون شرح وظایف مدیرعامل، گرفتن و جمع‌آوری پول اعضای تعاونی و پرداخت به پیمانکار مربوطه بوده که حاضرم صراحتاً اعلام کرده که 24 ساعت پول اعضا در حساب بانکیم نبوده و سریعاً به پیمانکار پروژه تحویل داده‌ام.

وی مدعی بود: برخی از خود اعضا مانع از پیشرفت پروژه و بزرگ‌ترین ضربه را به این تعاونی زده، چراکه با قرار داد سه جانبه، پیمانکار، بانک و مسکن و شهرسازی، هزینه‌های لازم به‌موقع پرداخت نشده و موجب به تأخیر افتادن پروژه شده است.

مدیر عامل پروژه 64 واحدی مسکن فرهنگیان کامیاران به مشکلات این پروژه اشاره و خاطرنشان کرد: تکمیل نکردن دیوار حائل باعث ایجاد خطر ریزش شده و در صورت خاکبرداری و تداوم بی‌توجهی پروژه با مشکل اساسی روبه‌رو می‌شود.

باجلانی بیان کرد: متأسفانه یک ریال پول برای دیوار حائل از جانب متولیان و دولت پرداخت نشده و ناچاراً 300 میلیون تومان از پول خود اعضاء هزینه شده که اگر این پول هزینه دیوار نمی‌شد، قطعا اکنون اکثر بلوک‌ها آماده تحویل بود.

روحانی، نماینده مسکن و شهرسازی استان کردستان نیز درباره مشکلات پروژه 64 واحدی فرهنگیان شهرستان کامیارن می‌گوید: تعاونی مسئول جمع‌آوری و آورده سهم متقاضیان بوده و باید براساس میزان پیشرفت کار، پول نیز به پیمانکار پرداخت می‌شد.

وی بیان کرد: تأخیر در واریز پول اعضا موجب نیمه‌تمام ماندن پروژه شده است.

روحانی با بیان اینکه در حال حاضر 4 بلوک کاملاً تکمیل و یک بلوک نیز آماده تحویل است، گفت: دلیل عدم تحویل 3 بلوک باقی مانده این پروژه نیز مربوط به خود اعضاست و سبب سردرگمی میان اعضای 64 واحدی فرهنگیان شده است.

وی اظهار کرد: تعهدات اداره راه و شهرسازی در تامین زمین مورد نظر، آزاد کردن تسهیلات، کمک‌های یارانه‌ای و اخذ مجوز و تخصیص 600 میلیون تومان اعتبار برای تکمیل دیوار حائل و محوطه عملی و انجام شده است.

نماینده مسکن و شهرسازی استان کردستان در پاسخ به اینکه چطور براساس گفته مدیرعامل تعاونی، پول دیوار حائل از اعضا گرفته شده است، توضیح داد: یک قطعه از دیوار بتونی در سال 93 از پول اعضا خریداری شده اما طبق برآورد سال‌جاری، مابقی اعتبار این دیوار حائل که 600 میلیون تومان هزینه دارد، تامین شده است.

حال سؤال اینجاست با همه این اظهارات و پاسکاری‌های متولیان و شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت چه دردی از خانواده‌هایی که سا‌ل‌های سال‌ بلاتکلیف و چشم‌انتظار یک سرپناه بوده، دوا خواهد شد؟! قضاوت با خود مردم...

انتهای پیام/493/ش

R7848/P/S6,66/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۴۷۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در مقوله مولدسازی اولویت با پروژه های نیمه تمام خیری است

هرمزگان-جام جم انلاین-دکترحمیدرضا خان‌محمدی معاون‌وزیر و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور در نشست هم‌ اندیشی با خیرین مدرسه ساز استان هرمزگان با بیان اینکه توسط خیرین در این استان کارهای بی نظیری انجام‌شده‌ است و هر کاری انجام‌می شود از درگاه خداوند توفیق آن‌ ایجاد شده است، اظهار کرد: جهش اعتبارات را در زمینه خیرین داشتیم  و از تلاش‌های شبانه روزی مجموعه نوسازی مدارس استان قدردانی می‌کنم.

به گفته وی، با همراهی خیرین می‌توانیم گام‌های بلندی در جهت تحقق عدالت آموزشی و فراهم نمودن فرصت‌های برابر تحصیلی برای تمامی دانش‌آموزان در سراسر کشور برداریم.

معاون‌وزیر و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور در ادامه ضمن قدردانی از رییس مجمع خیرین مدرسه ساز استان ابراز داشت: رشد و‌تعالی در احداث و تجهیز فضاهای آموزشی کاملا محرز است که این امر نشان از همت والای خیرین گرانقدر دارد.

خان محمدی تصریح کرد: در این استان ۸۰ درصد خیرین و در کشور ۶۰ درصد خیرین در مدرسه سازی مشارکت دارند و‌ما علاقمند هستیم این‌مشارکت را به ۱۰۰ درصد برسانیم.

وی با تاکید بر لزوم تشکیل منظم جلسات مجمع خیرین مدرسه ساز اظهار داشت: این‌جلسات قلب مدرسه سازی است.

معاون‌وزیر و رییس سازمان نوسازی مدارس کشورافزود: ظرفیتهای خوبی با آمدن صنایع ‌و بنگاههای اقتصادی به عرصه مدرسه سازی ورود‌ کرده است.

خان محمدی با بیان اینکه در مقوله مولدسازی اولویت با پروژههای نیمه تمام خیری است، گفت:  با مولد سازی در استان هرمزگان و ‌در شهرستان میناب  ۴۰ کلاس درس تا مهرماه سالجاری به فضاهای آموزشی استان افزوده خواهد شد.

به گفته وی، اولویت ما در تامین‌تجهیزات مدارس خیری است و مدارس خیری به سرعت تجهیز می شود.

معاون‌وزیر و رییس سازمان نوسازی مدارس کشور همچنین با اشاره به ضرورت توسعه فضاهای آموزشی در مناطق محروم خاطرنشان کرد: همیاری خیرین گامی بلند در جهت ارتقای عدالت آموزشی می باشد.

دیگر خبرها

  • پروژه‌های نیمه تمام راهسازی دشتستان تکمیل می شوند
  • رنجش متقاضیان مسکن ملی فردیس از نیمه کاره رها شدن پروژه + فیلم و تصاویر
  • ۵۶ پروژه نیمه‌تمام در ابرکوه منتظر تامین اعتبار
  • آغاز احداث پروژه ۳۵۰۰ واحدی مسکن سازمان انرژی اتمی
  • اختصاص ۳۵۰۰میلیارد ریال از محل مولدسازی به پروژه‌های ورزشی اردبیل
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه ۱۸ واحدی مسکن ویژه اقشار کم درآمد در شفت
  • بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های نیمه تمام ساری و میاندورود
  • افزایش بیش از ۲ برابری اعتبارات عمرانی ورزش اردبیل
  • پروژه‌های نیمه تمام گیلان تعیین تکلیف شود
  • در مقوله مولدسازی اولویت با پروژه های نیمه تمام خیری است