Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل امور عشایر خراسان‌جنوبی از اجرای دو پروژه ملی آبرسانی در زیرکوه و نهبندان خبر داد و گفت: ۵۸۰ نقطه جغرافیایی عشایر با تانکر آبرسانی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، حسین حسین‌پور پیش از ظهر امروز در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: برنامه‌های راهبردی و پروژه‌های عملیاتی اداره‌کل عشایر خراسان‌جنوبی از اعتبارات ملی، استانی و مالیات بر ارزش افزوده اجرایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تخصیص ۲۱ میلیارد تومان اعتبار از صندوق توسعه ملی و جذب ۳۰ درصدی این اداره کل در سال جاری تصریح کرد: این درحالی است که طی ۱۴ سال گذشته فقط هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان از اعتبارات ملی تخصیص یافته بود.

مدیرکل امور عشایر خراسان‌جنوبی از وجود ۱۳۰ پروژه ناتمام و ۱۲۰ پروژه در حال انجام این اداره کل در استان خبر داد و افزود: برای اجرای این پروژه‌ها ۱۱ میلیارد تومان اعتبارات استانی و پنج میلیارد تومان مالیات بر ارزش افزوده مصوب شده است.

حسین‌پور با بیان اینکه دو پروژه ملی حوزه عشایر در خراسان‌جنوبی در حال اجرا می‌باشد، گفت: پروژه آبرسانی ۸۵ کیلومتری منطقه عشایری زیرکوه دارای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی بوده که با احداث ۷۰۰ متر مکعب منبع بتنی در سه نفطه جغرافیایی، هشت کیلومتر شبکه برق، خط انتقال آب و لوله‌کشی، امید است فاز دوم آن در دهه فجر امسال به بهره‌برداری برسد و حدود ۲۰ محله عشایری و ۶۲۰ خانوار جمعیت تحت پوشش از آب‌آشامیدنی سالم برخوردار شوند.

وی از پیشرفت پروژه ملی آبرسانی خواجه مینجی‌کوه نهبندان خبر داد و اذعان داشت: این پروژه در ۱۴ محله عشایری با ۲۵۰ خانوار پوشش جمعیت انسانی و ۱۲ هزار راس دام در ۸۰ کیلومتر با اعتبار مصوب شده ۲۵ میلیارد تومان در حال اجرا است که برای انجام ۲۲ کیلومتر فاز نخست آن هفت میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.

مدیرکل امور عشایر خراسان‌جنوبی گفت: ۱۰ شرکت تعاونی و سه اتحادیه مرکزی عشایر در استان فعال هستند که از ابتدای سال ۴۰ هزار تن توزیع نهاده‌هایی از جمله کنسانتره، سبوس، کاه، یونجه و گاز مایع به هزار و ۱۹۰ خانواده عشایر را داشته‌اند.

حسین‌پور در ارتباط با برنامه‌های بهبود معیشتی عشایر خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: طرح زنجیره‌ای گوشت قرمز با اصلاح‌نژاد دام و طیور، احداث و ترویج واحدهای صنعتی و پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه کوتاه و بلندمدت به منظور افزایش تولید گوشت قرمز از سال ۹۶ در حال اجرا می‌باشد.

وی با اشاره به پرداخت ۴۲ میلیارد تومان پرداخت تسهیلات به عشایر متقاضی طرح زنجیره‌ای گوشت قرمز در خراسان‌جنوبی در سال جاری گفت: طی ۹ ماه گذشته هفت هزار تن گوشت قرمز تولید شده که ۴۰۰ تن آن ناشی از طرح زنجیره‌ای گوشت قرمز بوده است.

مدیرکل امور عشایر خراسان‌جنوبی از آبرسانی به ۵۸۰ نقطه جغرافیایی عشایری در استان به وسیله تانکر خبر داد و اظهار داشت: امسال شش تانکر آبرسانی و پنج دستگاه خورد کمک‌دار از اعتبارات ملی خریداری شده که در خدمت‌رسانی به عشایر نقش بسزایی داشته است.

حسین‌پور از انعقاد تفاهم‌نامه اداره کل امورعشایر خراسان‌جنوبی با شرکت توزیع فراورده‌های نفتی خبر داد و گفت: سال‌های گذشته سوخت زمستانی عشایر از طریق جایگاه‌های روستایی تامین می‌شده که امسال از طریق سامانه تعریف شده، شرکت‌تعاونی‌های عشایری ثبت نام و به ازای هر سکونت‌گاه هزار لیتر و سامانه عمومی ۶۰۰ لیتر نفت سفید دریافت و در بین عشایر توزیع می‌کنند.

انتهای‌پیام/69014/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان جنوبی عشایر مالیات ارزش افزوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۵۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت رفع مشکلات عشایر خوزستان در فصل کوچ

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، خوزستان با ۳۹ هزار خانوار عشایری بزرگترین استان عشایری کشور در فصل قشلاق از بُعد جمعیت است؛ قریب به هفت ماه از سال، عشایر استان‌های ییلاقی اصفهان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان، همدان، کرمانشاه و ایلام در خوزستان اسکان دارند.

 قریب به ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار رأس دام عشایر در استان خوزستان وجود دارد که در فصل قشلاق خدماتی به آنها ارائه می‌شود؛ همچنین در فصل قشلاق عشایر خوزستان حدود ۱۵ درصد جمعیت عشایری کل کشور است.

خدماتی از قبیل تأمین آب، بازگشایی مسیرها، تأمین علوفه دام به ویژه در زمان قشلاق، تأمین آرد در کل سال، تأمین سوخت به عشایر ارائه می‌شود.

یکی از مشکلات عمده عشایر نبود جاده‌های مناسبت است، البته در برخی مناطق اقدامات خوبی در این خصوص صورت گرفته، اما کافی نیست. از آنجایی که در فصل پاییز و زمستان عشایر در خوزستان مستقر می‌شوند که در آن زمان بارش برف و باران موجب انسداد و ریزش در برخی مسیر‌ها می‌شود مشکلاتی را به همراه دارد که حتی عبور عشایر از جاده‌های صعب‌العبور برای تأمین نیاز‌های روزانه شأن سخت است.

تأمین آب نیز یکی دیگر از مشکلات عشایر است و مسئله آبرسانی با تانکر سیار بسیار لازم است .

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

 

دیگر خبرها

  • ضرورت رفع مشکلات عشایر خوزستان در فصل کوچ
  • رتبه چهارم خراسان جنوبی در اجرای طرح مسطورا
  • اجرای ۱۲ پروژه آبرسانی در رامسر
  • افزایش ۶۳ درصدی سهم شهرها و روستاهای خراسان جنوبی از مالیات
  • اجرای ۱۵ طرح روستایی و عشایری در شهرستان میانه
  • اجرای طرح بزرگ آبرسانی جدید الاحداث در یزد
  • حضور بانوان در عرصه‌های هنر، نقطه قوتی برای تقویت فرهنگ اسلامی است
  • آب‌رسانی سیار به ۲۸۵ روستای استان مرکزی
  • اجرای طرح آبرسانی پایدار در ۲۱۱ روستای ایلام
  • آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان جنوبی