Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از روابط‌عمومی استانداری آذربایجان‌غربی، شورای آموزش‌وپرورش آذربایجان غربی در جذب درآمدهای مالی قانون شوراها و استیفای حقوق آموزش‌وپرورش در سطح کشور موفق کرده است و در این آیین علاوه بر استاندار آذربایجان‌غربی از «ابراهیم محمدی» مدیرکل آموزش‌وپرورش استان قدردانی شده‌است.
استاندار آذربایجان‌غربی طی سال تحصیلی گذشته با اختصاص اعتباراتی برای جذب نوآموزان پیش‌دبستانی حاشیه مرزها و نیز تغذیه رایگان دانش‌آموزان روستایی و مرزی کمک شایسته‌ای به برقراری عدالت آموزشی در استان کرده‌است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آذربایجان‌غربی دارای ۳۷ هزار فرهنگی با حدود ۶۰۰ هزار دانش‌آموز است که در حدود پنج هزار مدرسه تحصیل می‌کنند، در حالیکه میانگین سرانه فضای آموزشی کشور برای هر دانش‌آموز ۵.۱۸ متر مربع است این شاخص در استان ۴.۵ مترمربع است.

۲۴هزار و ۹۸۶ کلاس دایر در آذربایجان‌غربی وجود دارد که از این میزان ۲۱ هزار و ۸۶۹ کلاس دولتی است و ۱۷ هزار و ۸۰۰ کلاس فیزیکی در استان وجود دارد، همچنین ۱۱۲ مدرسه شبانه‌روزی با ۱۵ هزار دانش آموز در استان فعال است و علاوه بر آن،  ۲۸ مدرسه سمپاد، ۵۱ شاهد و ۱۵۳ مدرسه هیات امنایی نیز در این استان فعالیت می‌کند.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 آذربایجان غربی حقوق دانش آموز دانش آموزان قانون قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۵۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جبران کمبود ۵هزار کلاس درس در خراسان رضوی تا سه سال آینده

استاندار خراسان رضوی گفت: یکی از مسائلی که ما در خراسان رضوی با آن مواجه هستیم کمبود فضای آموزشی مشهد و حاشیه شهر نسبت به میانگین کشوری است؛ ما در استان ۵ هزار کلاس درس کم داریم که با کمک خیرین مدرسه‌ساز تا ۲ ـ ۳ سال آینده این کمبود رفع خواهد شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، یعقوب‌علی نظری در مراسم افتتاح هنرستان شهید هادی با اخلاق در راستای اجرای طرح سه شنبه‌های امید فرمانداری مشهد بیان کرد: در خراسان رضوی به ویژه در قسمت حاشیه شهر مشهد به علت مهاجرپذیر بودن، با کمبود 5 هزار کلاس درس مواجه هستیم که با کمک خیرین مدرسه ساز، ظرف 3 سال آینده این نیاز رفع خواهد شد.

استاندار خراسان رضوی افزود: قرار است با مشارکت خیرین مدرسه‌ساز به صورت 50 درصد مشارکت با دولت این کمبود ظرف 3 سال آینده برطرف شود.

نظری درباره هنرستان شهید هادی بااخلاق بیان کرد: این هنرستان با ظرفیت 600 نفر در حاشیه سه‌شنبه‌های افتتاح که هر هفته در مشهد برگزار می‌شود، افتتاح شد و زمین این هنرستان از طرف خانواده شهید هادی بااخلاق اهدا شده است.

مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز در این مراسم ضمن تشکر از خیرین که در اهدای زمین و ساخت هنرستان مشارکت کردند، گفت: در دورانی هستیم که همه به دنبال جمع‌کردن مال و دارایی هستند و خیرین گرانقدر با ایثار و بخشش مال خود در راه مدرسه‌سازی و تامین فضاهای آموزشی همتی بزرگ و کاری بسیار ارزنده انجام می‌دهند.

سید امیر شوشتری افزود: موج گسترده‌ای از مدرسه سازی در مشهد مقدس و خراسان رضوی شکل گرفته است که این دوران در تاریخ خراسان رضوی و مشهد مقدس ماندگار خواهد بود.

وی عنوان کرد: آموزشگاهها علاوه بر تامین فضاهای آموزشی، مرکز امنی برای حوادث، اتفاقات و بحرانها و برگزاری حوزه‌های انتخاباتی است و همچنین مکانی مناسب برای برگزاری امتحانات، آزمونها، کلاسها و برنامه‌های دانش آموزان و همکاران است.

معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش تبادکان نیز گفت: خیرین از نشانه‌های عزت‌آفرینی در جامعه هستند که از مال خود گذشتند تا بناهایی ساخته شود که فرزندان جامعه دارای کمبود فضای آموزشی نباشند.

محمد حسین عبدالهی افزود: با بهره برداری از هنرستان 15 کلاسه شهید با اخلاق با اعتباری بالغ بر سی میلیارد تومان و با مشارکت خاندان محترم سپهری و اهدای 2500 متر زمین توسط خاندان محترم با اخلاق، ششصد دانش آموز در 5 رشته کار دانش و فنی‌حرفه‌ای تحصیل می‌کنند.

وی تصریح کرد: از آغاز طرح سه شنبه‌های افتتاح و اوایل آبان ماه سال گذشته تاکنون این پانزدهمین آموزشگاه و 173 کلاس درس با اعتباری بالغ بر 184 میلیارد تومان بود که در تبادکان افتتاح می شود ولی با توجه به رشد جمعیت و مهاجرپذیر بودن همچنان تبادکان نیاز به فضاهای آموزشی جدید دارد.

رئیس مجمع خیرین مدرسه‌ساز خراسان رضوی نیز در این مراسم ضمن تشکر از خانواده خیر گفت: خیرین تا جایی که توان دارند برای رفع مشکل فضاهای آموزشی استان تلاش می‌کنند و ما قدردان تلاشها و همت بلند خیرین گرامی هستیم.

غلامعلی رافتی افزود: تبادکان بزرگترین منطقه کشور است و هیچ منطقه‌ای در کشور به اندازه تبادکان جمعیت دانش آموزی ندارد، از زحمات معاون مدیر کل و مدیر آموزش و پرورش تبادکان که در امر مدرسه‌سازی تبادکان تلاش دارند، تشکر می‌کنیم، ولی همچنان مشکل فضاهای آموزشی تبادکان وجود دارد و ما اولویت اول‌مان در مدرسه‌سازی تبادکان است.

معاون پشتیبانی و توسعه مدیریت اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس خراسان رضوی نیز گفت: خیرین مدرسه‌ساز معماران بزرگواری هستند که تامین کننده زیربنای تعلیم و تربیت و همراه همیشگی ما در مدرسه‌سازی هستند و لازم می‌دانم از همراهی خیرین مدرسه ساز تشکر و قدردانی داشته باشم.

محمدرضا خدادادی افزود: دانش آموزان قبل از احداث این مدرسه در فضاهایی غیراستاندارد تحصیل می‌کردند که با احداث این آموزشگاه مکان تحصیل آنها مناسب و استاندارد و زمینه تحصیل تعداد زیادی از دانش آموزان دیگر هم فراهم شد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • سرانه فضای ورزشی آذربایجان غربی به ۲۰ سانتی متر رسید
  • آمادگی آذربایجان‌غربی برای میزبانی از رویدادهای ملی ورزش دانش آموزی
  • آماده میزبانی از رویدادهای ملی ورزش دانش آموزان هستیم
  • آذربایجان غربی برای میزبانی از رویداد‌های ملی ورزش دانش آموزی آمادگی دارد
  • طرح رتبه‌بندی و اعتبار سنجی موسسات آموزش عالی کشور تهیه می شود
  • فضاى ورزش دانش آموزى استان آذربایجان‌غربی ١٠٧ هزار مترمربع افزایش یافته است
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  •  آذربايجان‌غربى در اجراى طرح شهيد سليمانى در رتبه‌هاى برتر كشور قرار دارد
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور
  • جبران کمبود ۵هزار کلاس درس در خراسان رضوی تا سه سال آینده