Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-25@08:23:52 GMT

مدرسه سما بروجن سال آینده افتتاح می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۷۵۶۹۷

مدرسه سما بروجن سال آینده افتتاح می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از شهرکرد، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری در دیدار با فرماندار شهرستان بروجن که صبح امروز در فرمانداری بروجن برگزار شد، گفت: باتوجه به وجود آزمایشگاه ها و ساختمان های استاندارد و پژوهشکده در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن، با بالابردن کیفیت به دنبال ایجاد راه کارهای کسب درآمدهای خارج از شهریه و بهره وری خوب در این واحد دانشگاهی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیم رحیمی افزود: باتغییر رویکردها و سیاست ها در مجموعه کلان دانشگاه آزاد اسلامی در چند سال اخیر، مسائل فرهنگی، آموزشی و پژوهشی رشد قابل ملاحظه ای در واحدهای دانشگاهی سراسر کشور داشته است.

وی ادامه داد: در مسائل فرهنگی، عفاف و حجاب، در مسائل آموزشی ایجاد رشته های مهارت محور و در امور پژوهشی مسأله محور بودن مورد تأکید قرار گرفته است.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد در بخش دیگری از این دیدار پیشنهاد راه اندازی مدارس سما در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن را مطرح کرد و بیان داشت: با وجود ساختمان 5 طبقه نوساز، استاندارد و بلا استفاده در واحد بروجن، ظرفیت تجهیز و تبدیل شدن این مجموعه به مدارس سما از سوی دانشگاه آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری امکان پذیر است.

وی گفت: ان شاءالله با همکاری فرمانداری شهرستان بروجن و مساعدت ویژه آموزش و پرورش استان، از مهرماه سال 1399 شاهد راه اندازی این مجموعه فرهنگی، آموزشی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن باشیم.

فرماندار شهرستان بروجن هم در این دیدار گفت: شهرستان بروجن دارای مراجع و موسسات آموزشی در سطح آموزش عالی است که بزرگترین آن ها دانشگاه آزاد اسلامی است.

مسعود ملکی افزود: این شهرستان همچنین در حوزه های صنعت و کشاورزی ظرفیت های بالایی دارد که انتظار می رود با ایجاد رشته های جدید و کاربردی، مقدمات رشد و توسعه این واحد دانشگاهی در شهرستان بروجن فراهم شود

وی گفت: 40 درصد صنعت استان چهارمحال و بختیاری در شهرستان بروجن است که حدود 2 هزار نیروی انسانی در 5 شهرک، ناحیه، شرکت های صنعتی و فولاد مشغول کار هستند.

فرماندار شهرستان بروجن ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی می تواند با ایجاد رشته های جدید و پرمتقاضی منطقه، در مقاطع تحصیلات تکمیلی و جذب حداکثری دانشجو، رشد و توسعه پیدا کند.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد بروجن هم در این دیدار افزود: با جمعیت یک هزار نفری دانشجویی، هیأت علمی و کارمندی در مجموعه واحد بروجن، با مشکل آب شرب مواجه هستیم.

نوربخش رضایی گفت: کم بودن فشار آب باعث شده که ما از قطب صنعتی آب بگیریم ولی قطب صنعتی و آب منطقه ای هزینه آب را بالا برده است و این امر موجب ایجاد مشکلاتی در این واحد دانشگاهی شده است.

وی در پایان از مسئولین خواست برای ایجاد رفاه بیشتر برای دانشجویان، تدابیری اندیشیده شود که مشکل آب شرب در این واحد دانشگاهی کاهش یابد.

در این دیدار یک ساعته حجت الاسلام رضا قاسمی نژاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری و نادر پور ارشد رئیس دبیرخانه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هم مطالب و پیشنهاد هایی را در جهت پیشرفت این واحد دانشگاهی در سطح شهرستان مطرح کردند.

انتهای پیام /

251 / 167 فرماندار بروجن مسعود ملکی دکتر ابراهیم رحیمی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: فرماندار بروجن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۵۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داوری: در تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون عدد در سال نزدیک شده‌ایم

پیمان داوری دولت‌آبادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با بیان برنامه‌های این واحد دانشگاهی در حوزه علم و فناوری و دانش‌بنیان در سال 1403 اظهار کرد: راه‌اندازی خط تولید توربین‌های کوچک مقیاس، خط تولید شناور‌های کوچک، خط تولید دیوار‌های سبک بتنی و بلوک‌های ژِئوپلیمری، توسعه گلخانه‌های تولید بذر و تولید دام‌های اصلاح نژاد شده در دستور کار امسال واحد دهاقان است.

وی در تشریح برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان در حوزه مهارت و کارآفرینی در سال جاری عنوان کرد: مجوز‌های تأسیس مدرسه عالی مهارتی پرورش دام و صنایع تبدیلی از اصفهان و تهران اخذ شده که امسال راه‌اندازی می‌شود. هنرستان مکاترونیک و تربیت‌بدنی نیز با اخذ موافقت استان در انتظار صدور مجوز از تهران بوده که با دریافت مجوز، این مدارس راه‌اندازی خواهند شد.

 امسال ۲۰۰ هزار قطعه زالو تولید می‌شود

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان افزود: با توجه به کیفیت بالای حبوبات تولیدشده در منطقه در حوزه بسته‌بندی حبوبات و دریافت سیب سلامت اقدامات خوبی صورت گرفته و در شرف دریافت مجوز هستیم. در زمینه تولید چیپس میوه و پاپریکا دو واحد تولیدی در دانشگاه مستقر شده‌اند که تولیدات آنها در سال جاری با برند دانشگاه استانداردسازی، بسته‌بندی و به بازار عرضه خواهند شد. در بخش دام، برنامه‌ریزی برای تولید زالو انجام گرفته و امسال ۲۰۰ هزار قطعه زالو تولید می‌شود.

داوری گفت:‌ اکنون ۱۲ هسته و چهار واحد فناور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان مشغول به کار هستند. از واحد‌های مستقر، یک شرکت در حوزه تولید بذر هیبرید، یک شرکت در حوزه کشت بافت گیاهی و تولید گیاهان خوراکی شناسنامه‌دار، یک شرکت در حوزه توسعه نرم افزار و یک شرکت در حوزه بتن فعال بوده؛ هسته‌های فناور مستقر، عمدتا در حوزه آموزشی فعال هستند. به‌تازگی یک هسته در حوزه هوش مصنوعی و یک هسته در حوزه تولید توربین‌های کوچک مقیاس و یک هسته در حوزه غربالگری زالو‌های ایرانی و یک هسته در زمینه ساخت شناور‌های کوچک در واحد مستقر شده‌اند.

وی بیان کرد:‌ در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان، سرای نوآوری مستقر نیست؛ اما با توجه به حجم بالای تولیدات گلخانه‌ای در این منطقه، راه‌اندازی سرای نوآوری فروش محصولات کشاورزی از پیشنهادهای این واحد دانشگاهی بوده که هنوز در این باره اقدامی صورت نگرفته است.

در کشت‌بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا و تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار رسیدیم

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان با اشاره به دستاوردهای این واحد دانشگاهی در سال گذشته عنوان کرد:‌ تولیدات دانش‌بنیان واحد دهاقان در سال گذشته در حوزه مهندسی کشاورزی و در زمینه تولید بذر هیبرید و کشت بافت بوده در زمینه تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون بذر در سال نزدیک شده‌ایم و درباره کشت بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا، تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار در انواع بانبا، جلی، آگریا، اسپریت، کولومبا و سانته رسیده‌ایم. 

داوری با تأکید بر توسعه زیست بوم فناوری در کشور توضیح داد:‌ در همه دنیا با ظرفیت‌های به مراتب کمتر از ایران، زیست بوم فناوری به عنوان یک حوزه رو به رشد در حال توسعه است. زیست بوم فناوری به استفاده از فناوری برای حل مسایل مربوط به محیط زیست و توسعه پایدار اشاره دارد و این مهم بر بستر فرهنگی صحیح شکل می‌گیرد.

وی ادامه داد:‌ این حوزه شامل استفاده از فناوری‌های مختلف مانند هوش مصنوعی، اینترنت اشیاء، بیوتکنولوژی، انرژی‌های تجدیدپذیر و سایر فناوری‌ها برای حفظ و مدیریت بهتر منابع طبیعی، کاهش آلودگی، توسعه کشاورزی پایدار و مدیریت هوشمند شهری می‌شود. رکن اصلی زیست بوم فناوری، منابع انسانی بوده؛ اگر در اصلاح سیاست‌های کلی، فکر عاجلی نشود، منابع انسانی پیش‌ران این زیست بوم را رفته رفته از دست می‌دهیم. نیاز به اختراع مجدد چرخ نیست، فقط کافی است به اطراف خود نگاه کنیم تا راه را بازیابیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی لرستان منصوب شد
  • دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد
  • دانشگاه آزاد بجنورد میزبان بیش از یک هزار داوطلب آزمون سراسری خواهد بود
  • ۳۹ سالگی دانشگاه آزاد در زعفرانی‌ترین شهر جهان
  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید
  • اولین کودکستان‌های «تاک» دانشگاه آزاد مهرماه افتتاح می‌شوند
  • برگزاری دوره مربیگری فوتسال سطح یک بانوان کشور در سقز
  • بازدید دانش‌آموزان مدارس میاندوآب از دانشگاه آزاد اسلامی
  • حضور استاندار در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه
  • داوری: در تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون عدد در سال نزدیک شده‌ایم