Web Analytics Made Easy - Statcounter

طبق مجازات جدید تصویب شده توسط دولت استرالیا،  رانندگانی که سیگار خود را به بیرون از ماشین پرتاب کنند ۱۱ هزار دلار جریمه می‌شوند. ۲۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۹ اجتماعی حقوقی و قضایی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ پایگاه خبری "cbs" در گزارشی نوشت، این مجازات در ماه دسامبر توسط دولت استرالیا به تصویب رسید و با آغاز این هفته به اجرا درآمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دولت استرالیا با تصویب این قانون سخت به دنبال راه‌های جلوگیری از آتش‌سوزی در ایالت‌های این کشور است؛ "نیو ساوت ولز" یکی از ایالت‌های آسیب‌دیده از آتش‌سوزی است، به طوری که هزاران نفر مجبور به فرار از خانه‌های خود شده‌اند و بیش از 800 میلیون حیوان  جان خود را از دست داده‌اند.

مجازات جدید همچنین می‌تواند برای مسافران اعمال شود و در صورت ارتکاب این جرم 10 نمره منفی در گواهینامه فرد خاطی ثبت می‌شود. 

"برایان مک دونو"، رئیس انجمن خدمات آتش‌نشانی استرالیا نسبت به مجازات جدید دولت گفت: « امیدوارم این حرکت باعث شود مردم برای پرتاب سیگار روشن خود بیشتر فکر کنند.» 

این اولین مجازات سخت در نوع خود در کشور استرالیا است که توسط دولت به تصویب رسیده است. 

استرالیا در برابر آتش‌سوزی‌های این فصل که از ماه سپتامبر شروع شده، با تخریب بی‌سابقه‌ای روبه‌رو شده است؛ آتش میلیون‌ها هکتار از اراضی کشور استرالیا را سوزانده، هزاران خانه را ویران کرده و ده‌ها نفر را کشته است.

ممنوعیت فروش "سیگارهای الکترونیک" در نیوجرسی آمریکاممنوعیت "برف‌بازی" در برخی ایالت‌های آمریکا در کنار آزادی خرید و حمل اسلحه!

انتهای پیام/

R1545/P/S2,20/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "استرالیا"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار استرالیا اخبار استرالیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۶۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریختن بنزین بر آتش بحران های جهانی / تصویب کمک ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان در مجلس آمریکا

با وجود اختلافات شدید میان قانون گذاران آمریکایی، مجلس نمایندگان ایالات متحده سرانجام با غلبه بر جمهوری خواهان سرسخت مخالف، لایحه کمک بیش از ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان را از تصویب گذراند. در این بسته کمکی ۶۰.۸۴ میلیارد دلار برای جنگ اوکراین (شامل ۲۳ میلیارد دلار برای تأمین تسلیحات)، ۲۶.۴ میلیارد دلار به رژیم صهیونیستی ( ۹.۱ میلیارد دلار برای موارد بشردوستانه) و همچنین برای حمایت از تایوان در دو اقیانوس هند و آرام نیز ۸.۱۲ میلیارد دلار در نظر گرفته شد. در اقدام مذکور علاوه بر اختصاص کمک ها برای کشورهای دوست، لایحه ای برای انتقال دارایی های مسدود شده روسیه به اوکراین، وضع تحریم هایی علیه حماس و ایران و ملزم کردن مالک تیک تاک به فروش این شبکه اجتماعی و یا ممنوع شدن در سراسر آمریکا، دیده شده است.

گام جنگ طلبانه مجلس نمایندگان آمریکا از همان ابتدا با واکنش هایی روبرو شده است. جو بایدن از تصویب «کمک حیاتی» به اوکراین و اسرائیل استقبال کرده و بنیامین نتانیاهو نخست وزیر صهیونیست آن را نشان دهنده حمایت قوی آمریکا از اسرائیل و گامی در جهت دفاع از تمدن غرب خوانده است. روسیه اما با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد این اقدام باعث افزایش ثروت آمریکا و در عین حال ویرانی بیشتر اوکراین خواهد شد.

سه پیامد تصمیم کنگره

لایحه مذکور اکنون به مجلس سنا که تحت کنترل دموکرات‌ها است فرستاده خواهد شد و به احتمال زیاد در آنجا مورد تأیید متحدان دولت جو بایدن قرار خواهد گرفت. انتظار می‌رود هفته آینده این لایحه در سنا بررسی شود.

از تصمیم اخیر نهاد قانون گذار ایالات متحده می توان چند برداشت کرد.

۱.اقدامی که بوی جنگ می دهد: حرکت و مهره چینی مجلس نمایندگان آمریکا، در کمترین حالت پاشیدن بنزین بر روی آتش بحران های جهانی و اقدامی جنگ طلبانه است. اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان این روزها در کانون تنش میان ابرقدرت ها قرار دارند و دست گذاشتن واشنگتن روی این حوزه ها مانند چوب در لانه زنبور کردن است و می تواند جهان را در استانه تقابلی گسترده تر قرار دهد.

جالب آنکه تصویب لایحه کمک مالی ایالات متحده برای رژیم صهیونیستی، در حالی است که پیش از این شورای حقوق بشر سازمان ملل، به واسطه جنایات اشغالگران در غزه، فروش و ارسال هر نوع سلاح به مقصد فلسطین اشغالی را ممنوع اعلام کرده بود، اما آمریکا تلاش می‌کند با بستن قرارداد تسلیحاتی با اسرائیل و همچنین برای اوکراین و تایوان در غالب بسته کمک مالی، پای ثابت بیشتر شدن آتش جنگ در شرق و غرب دنیا باشد و برای قدرت‌هایی چون روسیه و چین خط و نشان بکشد.

ماریا زاخاووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه با اشاره به همین مسئله و تاکید بر اینکه اقدام آمریکا به تشدید بحران‌های جهان منجر خواهد شد، گفت: کمک نظامی به کی‌یف تامین مالی مستقیم اقدامات تروریستی است؛ کمک به تایوان مداخله در امور داخلی چین محسوب می‌شود و کمک به اسراییل نیز مستقیماً به تشدید تنش بی‌سابقه در منطقه منجر خواهد شد.

۲. اثبات دورویی سیاسی واشنگتن: تصویب کمک ۲۶ میلیارد دلاری اختصاص یافته به رژیم صهیونیستی، مهر تایید همراهی آمریکا با جنایات اشغالگران در غزه و چراغ سبزی برای گسترش دامنه جنگ است. این لایحه در حالی تصویب شد که اسرائیل با حماس در حال جنگ است و جامعه جهانی درباره سرنوشت غیرنظامیان در غزه بشدت نگران است. بایدن طی چند ماه اخیر، همزمان با سیل کمک به تل اویو، در راستای فریب افکار جهانی و داخلی بارها اعلام کرده بود جنگ غزه باید تمام شود. درباره فروکش کردن جنگ اوکراین و روسیه هم اگرچه رئیس جمهور آمریکا بارها حرف زده، ولی واقعیت ماجرا چیزی خلاف آن را نشان می‌دهد. ایالات متحده در دوسالی که از جنگ اوکراین می‌گذرد بارها برای ادامه جنگ البته به نفع اوکراین، بسته‌های کمک مالی و حتی کمک‌های نظامی و تسلیحاتی ارسال کرده، اقدامی که البته مشابهش را هم برای دوستان اسرائیلی خود از آغاز جنگ غزه تا کنون فرستاده است و این اثبات دورویی سیاسی واشنگتن در برخورد با بحران های جهانی می باشد.

۳. دودستگی درونی در آمریکا: بسته حمایتی اخیر در میانه اختلافات درون حزبی جمهور خواهان و دموکرت‌ها به تصویب رسید. جمهوریخواهان بویژه در موضوع کمک به اوکراین مخالفت های گسترده ای داشتند که سبب شد لایحه شش ماهی در مجلس نمایندگان بلاتکلیف بماند. با این حال اقدام مجلس در نتیجه پیوستن جمهوری خواهان میانه رو به دموکرات ها رغم خود. در حالی که نمایندگان با ۳۶۶ رأی موافق و ۵۸ رأی مخالف به لایحه حمایت مالی از رژیم صهیونیستی را تصویب کردند، لایحه کمک به اوکراین تنها با ۳۱۱ رای موافق در برابر ۱۱۲ رای مخالف به تصویب رسید؛ یعنی در حالی که همه ۲۱۰ دموکرات رای مثبت دادند، بیشتر نمایندگان جمهوری‌خواه کنگره مخالف بودند ( ۱۱۲ نفرشان رای مخالف و ۱۰۱ نفر رای موافق).

این حرکت قطعا نارضایتی طیف تندروی جمهوری خواه را به دنبال خواهد داشت. برخی گزارش منابع خبری از حاشیه تصویب کمک مالی جنجالی حاکیست جمعی از جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا اعلام کردند که طرح برکناری مایک جانسون، رئیس جمهوری‌خواه این مجلس را به علت عملکرد او در ارتباط با لایحه کمک به اوکراین کلید زده‌اند. بطور نمونه مارجری تیلور گرین، عضو تندروی حزب، تصویب شدن لوایح کمک خارجی در مجلس را فروختن یکجای آمریکا توصیف کرد و ضمن درخواست کنارگیری جانسون، گفت: وقتی در کنگره اعضایی هستند که در مجلس نمایندگان پرچم اوکراین تکان می‌دهند، آن هم در حالی که برای امنیت مرزهایمان هیچ کاری نمی‌کنیم، گمان می‌کنم هر آمریکایی حق دارد خشمگین باشد. شورش جمهوری خواهان به معنای آن است که مایک جانسون ممکن است راه رئیس مجلس قبلی را طی کرده و به دلیل این که به امنیت مرزی بی اعتنا بوده از کار اخراج شود.

مهدی خالدی

دیگر خبرها

  • جنجال جدید ماسک؛ «میلیاردر متکبر»!
  • گفتگوی تلفنی بایدن و زلنسکی پس از تصویب کمک بزرگ به اوکراین
  • پرتاب توپ بسکتبال از میانه میدان و دریافت جایزه 20 هزار دلاری توسط تماشاگر حاضر در سالن
  • درباره لایحه ۶۰ میلیارد دلاری کمک نظامی به اوکراین چه می دانیم؟ / تحلیل کی یف از تاخیر در کمک رسانی واشنگتن چیست؟
  • ریختن بنزین بر آتش بحران های جهانی / تصویب کمک ۹۵ میلیارد دلاری به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان در مجلس آمریکا
  • دست و دل بازی بی سابقه آمریکا؛ کمک ۹۵ میلیارد دلاری واشنگتن به اوکراین، اسرائیل و تایوان
  • تصویب کمک ۷۷.۸ میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین و اسرائیل
  • تصویب بسته‌ کمک مالی برای اسرائیل و اوکراین در کنگره آمریکا
  • تصویب کمک ۲۶ میلیارد دلاری به اسرائیل در مجلس نمایندگان
  • مجلس نمایندگان آمریکا کمک به اوکراین را تصویب کرد