Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک نامزد ریاست جمهوری جوان حزب دموکرات آمریکا که قبلا به عنوان یکی از نظامیان این کشور در جنگ خدمت کرده اظهار کرد، آمریکا نیاز دارد یک کهنه‌سرباز رئیس جمهورش باشد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، پیت بوتجج، از نامزدهای ریاست جمهوری رده بالا در حزب دموکرات در مصاحبه‌ای با آیووا پی‌بی‌اس با این سوال روبرو شد که آیا رسیدن یک نامزد دارای تجربه حضور در جنگ به ریاست جمهوری آمریکا ارزشمند است؟ بوتجج که به عنوان افسر اطلاعاتی نیروی دریایی آمریکا در جنگ افغانستان در سال ۲۰۱۴ خدمت کرده تصریح کرد، در زمان حضورش در پایگاه بگرام در افغانستان خطرات حملات موشکی را تجربه کرده و زمانی نیز به هنگام خدمت به عنوان یک راننده نیروهای آمریکایی در شهر کابل خطرات زیادی را به جان خریده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که تولسی گابارد نیز یکی دیگر از نامزدهای ریاست جمهوری حزب دموکرات است که در عراق به عنوان نظامی آمریکا خدمت کرده اما بخت و اقبال بسیار کمتری برای پیروزی نسبت به بوتجج دارد.

بوتجج در ادامه مصاحبه خود خاطرنشان کرد: این‌ها، تجاربی بسیار واقعی برای من هستند و من معتقدم ریاست جمهوری کسی که قبلا خطر را تجربه کرده و شخصا به هنگام اتخاذ تصمیم درباره اعزام افراد به یک جنگ درک می‌کند که چه خطراتی وجود دارند، دارای ارزش است.

بوتجج اغلب برای تبلیغ خودش به سابقه استقرار هفت ماهه خود به عنوان نظامی در افغانستان اشاره می‌کند اما کمتر تاکید مستقیمی بر اینکه رئیس جمهوری بعدی آمریکا باید کهنه‌کارجنگ باشد، داشته است.

این شهردار ۳۷ ساله شهر ساوث بند ایالت ایندیانا، تنها نامزد دارای سابقه شرکت در جنگ در میان نامزدهای ریاست جمهوری رده بالای حزب دموکرات است.

بوتجج که در زمان حضورش در ارتش زمانی وظیفه خواندن و تفسیر اطلاعات مربوط به جریان مالی گروه‌های تروریستی را برعهده داشته، گفت، از نظر وی دونالد ترامپ‌، رئیس جمهور آمریکا قبل از آنکه دستور به اجرای حمله هوایی برای ترور سردار سپهبد قاسم سلیمانی در عراق را بدهد مشورت اطلاعاتی با نمایندگان کنگره آمریکا و یا حتی هم‌پیمانان این کشور نداشته است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتخابات 2020 آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۶۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا وام سرباز ماهر و ازدواج پرداخت نمی شود؟

به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سالانه دولت به سربازانی که در طول دوره خدمت خود جزو سربازان ماهر شناخته شده اند، وامی تحت عنوان " وام سرباز ماهر" اعطا می‌کند که مبلغ آن در سال جاری به ۱۵۰ میلیون تومان رسیده است. وام اشتغال زایی سربازی ۱۴۰۳، برای اشتغال زایی و ایجاد کسب و کار به سربازان واجد شرایط، داده می‌شود. شهروند خبرنگار ما مدعی است این وام و وام ازدواج در حال حاضر پرداخت نمی شود و درخواست پیگیری و پرداخت این دو وام را دارد.

متن شهروند خبرنگار ما:

سلام و خداقوت خدمت شما 
لطفا دو مورد رو از مسئولین مربوطه پیگیری بفرمایید:
وام ازدواج پس از تصویب افزایش مقدار برای سال ۱۴۰۳ پرداخت نمیشود و خیلی از جوانان برای ادامه زندگی و مخارج نیازمند آن هستند.
مورد دوم وام مربوط به سرباز ماهر هست که پس از دوسال گذشته که به سربازان برای ایجاد شغل تعلق میگرفت دیگر پرداخت نمیشود.

دیگر خبرها

  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • استقبال رسمی رئیس جمهور سریلانکا از آیت‌الله رئیسی
  • پیروزی ترامپ و بایدن در انتخابات مقدماتی پنسیلوانیا
  • دیدار رئیس شورای ریاست جمهوری بوسنی با سفیر ایران در سارایوو
  • پیگیری مصوبات و جذب اعتبارات سفر دوم رئیس‌جمهور به سمنان مانند سفر اول باشد
  • چرا وام سرباز ماهر و ازدواج پرداخت نمی شود؟
  • ویکتور اوربان: با شرایط خاصی جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۵ تمام می‌شود
  • ترامپ به فساد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا متهم شد
  • کرملین: دست درازی آمریکا به دارایی های روسیه بی‌پاسخ نمی‌ماند
  • علاقه مردم آمریکا به انتخابات به کمترین میزان خود در ۲۰ سال گذشته رسید