Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر تهران گفت: اکنون کار احداث ساختمان جدید پلاسکو پیش نمی‌رود و صرفا در طبقات تحتانی اقدامات مقاوم سازی را انجام می‌دهند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمد سالاری عضو شورای شهر تهران در یکصد و نود و یکمین جلسه شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه پرداخت عوارض شهرداری جزء تعهدات مالک پلاسکو است، گفت: شهرداری برای صدور پروانه ساختمان پلاسکو نیاز به دریافت اطلاعات دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه ۳ سال از وقوع حادثه پلاسکو گذشته است، گفت: بعد از این همه مدت که تمام سطوح تصمیم گیری به آن ورود داشتند و وعده‌هایی برای همراهی دادند تا ساختمانی مبتنی بر تمام استاندارد‌های ایمنی و شهرسازی ساخته شود، اما هنوز این اتفاق رخ نداده است.

سالاری با بیان اینکه مدیریت شهری تهران کارنامه قابل قبولی در این خصوص دارد، گفت: شورای شهر و شهرداری تهران حداکثر همکاری لازم را برای ارسال پرونده به کمیسیون ماده ۵ و شورای عالی شهرسازی داشته‌اند و شهرداری منطقه ۱۲ علی رغم اینکه هنوز نقشه‌های کامل مربوط به این ساختمان را از سوی مالک دریافت نکرده برای فرآیند گودبرداری اجازه داده است.

او افزود: واقعیت این است که آن ساختمان نباید بیش از این بدون مجوز ساخته شود.

عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه قرار بود در پلاسکو تمام اصول شهرسازی و معماری رعایت شود، تصریح کرد: پلاسکو تا کنون بدون پروانه پیش رفته است و در اینجا نه تنها شهرداری تهران قصوری نداشته، بلکه مکاتبات بسیار زیادی انجام داده است.

سالاری خاطر نشان کرد: هنوز اطلاعات لازم از جمله اطلاعات مربوط به حقوق کسبه این ملک از سوی مالک پروژه به شهرداری تهران ارائه نشده است.

او با بیان اینکه کمیسیون شهرسازی جلساتی را در این خصوص برگزار کرده است، گفت: امیدواریم شاهد انجام تعهدات بنیاد مستضعفین باشیم.

عضو شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه پرداخت عوارض جزء تعهدات مالک پروژه است، گفت: اگر قانون اجازه دهد شورای شهر در این خصوص تخفیف می‌دهد، اما تا جایی که ما بررسی کردیم بر اساس رأی هیئت عمومی دیوان عدالت اداری در پرونده مشابه شورای شهر امکان بخشودگی عوارض وجود ندارد، مگر اینکه راهکار قانونی دیگر ارائه شود.

سالاری خاطر نشان کرد: در هر صورت اکنون کار احداث ساختمان جدید پلاسکو پیش نمی‌رود و صرفا در طبقات تحتانی اقدامات مقاوم سازی را انجام می‌دهند.

او با بیان اینکه صدور پروانه نیاز به اطلاعات کامل دارد، گفت: در آخرین جلسه مشترک کمیسیون شهرسازی و معماری شهرداری تهران و بنیاد مستضعفین قرار شد اطلاعات ارائه شود و امیدواریم موضوع پیگیری شود و شاهد سرعت در احداث این ساختمان باشیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پلاسکو ساخت پلاسکو سالاری شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۷۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل خانه بلدیه نیاز است | تغییرات جدید در سبزه میدان بازار

مسعود حق لطفی در گفتگو با همشهری آنلاین به تشریح پروژه‌های عمرانی این سازمان در سال جاری پرداخت و گفت: سازمان ما در سال‌جاری نزدیک به ۱۶پروژه برای معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران را در دستور کار دارد. خانه شهر یکی از مهم‌ترین پروژه‌های در حال پیگیری است.بازآفرینی ساختمان بلدیه نزدیک به ۸۰درصد پیشرفت کرده است و امید داریم که این پروژه در مهرماه سال‌جاری افتتاح شود.

او افزود: ساختمان بلدیه در دوره قاجار به‌عنوان ساختمان شهرداری شناخته می‌شد اما در زمان پهلوی دوم دستور تخریب آن صادر شد. این ساختمان در سال ۱۳۹۶در راستای بحث بازآفرینی مورد توجه قرار گرفت. تلاش خواهیم کرد که ۲۰درصد باقیمانده از پروژه را در ماه‌های پیش‌رو به نقطه پایان برسانیم.

حق لطفی در رابطه با هزینه بازآفرینی ساختمان بلدیه، توضیح داد: تأمین تأسیسات مانند آسانسور، هواکش و... یکی از بخش‌های پرهزینه این پروژه است. برهمین اساس باید گفت که برای تکمیل ۲۰درصد باقیمانده نزدیک به ۳۰۰میلیارد تومان بودجه لازم است. در سنوات گذشته نیز به‌طور تقریبی نزدیک به ۱۵۰میلیارد تومان برای ساختمان بلدیه هزینه شده است.

او افزود: در کنار پیگیری بازآفرینی خانه بلدیه، ما در حال بهسازی و مقاوم‌سازی‌ پل‌های سواره‌رو در سطح شهر تهران هستیم. مقاوم‌سازی‌ ۶پل در سال گذشته کلید خورد و مقاوم‌سازی‌ تعدادی از این پل‌ها در سال‌جاری نهایی خواهد شد، ۲۵۰میلیارد تومان هزینه اجرای این پروژه‌ها بود. امسال نیز مقرر شد تا ۷پل دیگر همچون پل تقاطع بزرگراه شهید همت با رودخانه کن، پل شهید صنیع خانی روی تقاطع بزرگراه‌های آزادگان و شهید تندگویان و... بهسازی و مقاوم‌سازی‌ لرزه‌ای شوند.

مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران در رابطه با ایجاد ایستگاه‌های شتاب‌نگار، توضیح داد: این پروژه در سال‌۱۴۰۱ کلید خورد و اکنون تکمیل شده است. این پروژه با هدف افزایش تاب‌آوری شهر در هنگام مخاطرات انجام شد. تهران باید ۵۰ایستگاه شتاب‌نگار داشته باشد، به همین دلیل ۲۲شتاب‌نگار از سوی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران و ۲۸شتاب‌نگار نیز از سوی سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران ایجاد شد. این شتاب‌نگارها، اطلاعات را در زمان بحران به سازمان پیشگیری و مدیریت بحران تهران منتقل خواهند کرد تا در چند ثانیه ابتدایی وقوع زلزله، هشدارهای لازم برای قطع برق و گاز را مخابره کنند.

به گفته حق لطفی «پروژه سبزه‌میدان نیز از سال گذشته کلید خورد و در ماه‌های آتی افتتاح خواهد شد تا از این طریق بازسازی و بازپیرایی ۳هزارمترمربع میدانگاه شهری اجرایی شود. جمع‌آوری آب‌های سطحی یکی از ابعاد پروژه سبزه‌میدان است تا مشکل آب‌گرفتگی که سال‌ها این بخش از بازار را درگیر کرده بود، حل شود. همچنین قرار است که در سال‌جاری بازپیرایی میدان مروی و میدان ابن‌سینا را اجرایی کنیم تا این دو میدان مهم شهر نیز شکل و شمایل مناسبی پیدا کنند.»

کد خبر 846595 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها تهران قدیم شهرداری تهران پایتخت

دیگر خبرها

  • بازدید مدیرعامل سازمان عمرانی شهرداری تهران از سه پروژه
  • پروژه «خانه شهر» تاریخچه و گذشته تهران را به تصویر می‌کشد/ احیای بافت میدان امام‌خمینی
  • انتقاد چمران به نمای شیشه ای ساختمان بانک ها
  • ۳۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل خانه بلدیه نیاز است | تغییرات جدید در سبزه میدان بازار
  • نمای شیشه‌ای ساختمان‌ها دهن کجی به اصول معماری است
  • انتقاد چمران به نمای شیشه‌ای ساختمان بانک‌ها
  • دهن‌کجی به اصول معماری از سوی بانک‌های تجارت و ملت
  • مهدیه قزوین به عنوان یک ابرفرهنگ‌سرای متعلق به شهرداری تکمیل شود
  • مهدیه قزوین به عنوان یک ابر فرهنگ‌سرای متعلق به شهرداری تکمیل شود
  • میراث فرهنگی به سنگلج کمک کند/بی‌اعتنایی به طرح توسعه تئاتر قدیمی