Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@11:33:45 GMT

نوار نقره ای بتهوون به کدام هنرمندان تعلق گرفت؟

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۷۷۱۶۹

نوار نقره ای بتهوون به کدام هنرمندان تعلق گرفت؟

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی خانه-موزه بتهوون، مرکزموسیقی بتهوون از سال‌های گذشته نمادی با عنوان لوح زرین دارد که در ۲ دهه گذشته به پاس یک عمر فعالیت به چهار فعال فرهنگی کریم چمن‌آرا، مرتضی احمدی، عزت‌الله انتظامی و عبدالرحیم جعفری(بنیانگذار انتشارات امیرکبیر) اهدا شده است.

در شهریور ماه امسال، همزمان با سالگرد یک سالگی خانه موزه بتهوون، این مرکز اعلام کرد که هرسال به یک اثر و یک هنرمند «خاطره ساز» نمادی با عنوان «نوار نقره‌ای بتهوون» تعلق بگیرد و همانطور که در گذشته هم اعلام شد انتخاب این اثر یا هنرمند براساس معیار و ارزش‌های خانه-موزه بتهوون (چمن‌آرا) است و مهم نیست که اثر یا هنرمند متعلق به چه دوره و بازه زمانی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق توضیحات ارائه شده از سوی خانه موزه بتهوون، از هرنسخه این نوار دو عدد تولید می‌شود، یکی به هنرمند و فعال انتخاب شده‌ عرصه هنر و فرهنگ تعلق می‌گیرد و دیگری هم در خانه موزه بتهوون آرشیو می‌شود. این محصول که از جنس استیل ساخته شده به سفارش خانه-موزه بتهوون و اختصاصی برای این مجموعه در اشیا تهران طراحی شده است. که برهمین اساس، امسال همزمان با تولد ۶۶ سالگی مرکز موسیقی بتهوون دو نوار نقره‌ای از طرف مرکز موسیقی بتهوون و خانه موزه بتهوون به آقایان انوشیروان روحانی و قاسم عابدین اهدا شد.

نوارنقره‌ای اهدا شده به قاسم عابدین در دورهمی کوچک و صمیمانه و با حضور خانواده عابدین، فردین خلعتبری و سامان احتشامی در خانه موزه بتهوون از طرف خانواده چمن آرا به این هنرمند عرصه موسیقی به خاطر یک عمر فعالیت «استودیو صبا» اهدا شد.

قاسم عابدین از صدابرداران اهل موسیقی است که از سال ۱۳۵۷ با تأسیس و مدیریت استودیو صبا، به صدابرداری بسیاری از آثار موسیقی ایران مشغول بوده‌است. موسیقی سریال «سربداران»، موسیقی سریال «امام علی»، موسیقی سریال «مدار صفر درجه»، موسیقی سریال «ایراندخت»، موسیقی فیلم «هامون»، موسیقی فیلم «آدم‌برفی» ، موسیقی فیلم «مردی از جنس بلور» از جمله آثاری است که توسط عابدین صدابرداری و ضبط شده‌است.

اما نوار نقره‌ای دیگر از طرف خانواده چمن‌آرا به انوشیروان روحانی به خاطر ساخت آثار خاطره‌ساز و خصوصا ترانه تولد مبارک که دهه‌هاست خاطره ساز نسل‌های مختلف است اهدا شد. این مراسم در محفل خانوادگی و با همراهی سامان احتشامی در منزل خانواده روحانی برگزار شد.

انوشیروان روحانی آهنگساز و مدرس پیانو است که سالها آثار بسیار و شناخته شده ای ساخته است. او یکی از آهنگسازان معاصر است که برای فیلم ها و سریال های بسیاری هم آهنگسازی کرده است.

نسخه دوم نوارهای نقره‌ای اهدا شده برای بازدید در خانه-موزه بتهوون به نشانی تهران، کریم‌خان‌زند -میرزای شیرازی- شماره۶٩ به نمایش گذاشته می‌شود.

خانه-موزه بتهوون بر اساس خاطرات، اسناد خانوادگی و مستندات موسیقی معاصر از ١۵ شهریور ١٣٩٧ مصادف با نود و پنجمین سالگرد تولد کریم چمن‌آرا؛ بنیانگذار مرکز موسیقی بتهوون فعالیت رسمی موزه‌ای خود را آغاز کرده است.

کد خبر 4829572 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: خانه موزه بتهوون موسیقی ایرانی تئاتر ایران کنسرت موسیقی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر موسیقی ایرانی قاسم سلیمانی جشنواره فیلم عمار فیلم سینمایی جایزه سینمایی سریال ایرانی سینمای مستند برنامه تلویزیونی تالار وحدت کارگردان سینما شبکه چهار سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۷۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تالار چینی‌خانه اردبیل اولین موزه کشور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل حسن محمدی ادیب در اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها که با حضور مسئولان و شرکت‌کنندگان ملی و بین‌المللی در محل سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد به اهمیت موزه‌ها اشاره کرد و گفت: موزه‌ها یکی از هویت‌شناسی جامعه ما است که می‌تواند در تقویت این حوزه بسیار مؤثر باشد.
وی افزود: موزه‌داری در ایران و به‌ویژه در استان اردبیل تاریخی طولانی دارد و اولین موزه کشور را می‌توان به دوره صفویه و تالار چینی‌خانه مجموعه جهانی شیخ صفی‌الدین اردبیلی مربوط دانست.
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اردبیل اضافه کرد: با این پشتوانه برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در استان فرصتی مغتنم برای بازیابی جایگاه اصلی موزه‌ها و توجه بیشتر به این نهادها است.

دیگر خبرها

  • نشست ماهانه هنرمندان موسیقی با اجرای ۵ کنسرت
  • تالار چینی‌خانه اردبیل اولین موزه کشور
  • برگزاری پنج کنسرت در نشست ماهانه هنرمندان موسیقی
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • واکنش‌ها به اظهارات آقای مدیر؛ این شخص باید برکنار شود!
  • دورهمی پیشکسوتان عرصه موسیقی و تئاتر استان یزد
  • واکنش‌ها به اظهارات آقای مدیر ؛ این شخص باید برکنار شود ! ...| بر چه مبنایی برای۴۵ دقیقه‌ سریال ۳ میلیارد تومان هزینه می‌شود؟
  • عیادت هنرمندان مازندرانی از پیشکسوت سینما و تلویزیون
  • از کارگردان و تهیه‌کننده تا منتقد در برابر اتهام بی اخلاقی به هنرمندان سینما