Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزیر خارجه آلمان می‌گوید استراتژی آمریکا در قبال ایران بی فایده بود و به تشدید تنش‌ها در خاورمیانه و مناطق اطراف انجامیده است. تاریخ انتشار: 14:08 - 29 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۸۲۶۶ به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ «هایکو ماس»، وزیر خارجه آلمان، رویکرد آمریکا در قبال ایران را مورد انتقاد قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«ماس» در مصاحبه با روزنامه آلمانی «بیلد آم زونتاگ»، ضمن انتقاد از استراتژی آمریکا در قبال ایران گفت: «رویکرد اروپا در مورد ایران متمرکز بر دیپلماسی و مذاکرات بیشتر است.»
وزیر خارجه آلمان امروز یکشنبه، ۲۹ دی، با انتقاد از سیاست فشار حداکثری علیه ایران از سوی آمریکا، گفت که سیاست‎‎های مدنظر آمریکا در مورد ایران نتیجه معکوس داشته و به بدتر شدن اوضاع انجامیده است.
وی افزود: «تهدیدات و اقدامات نظامی آمریکا تاکنون منجر به تغییر رفتار ایران نشده است.»    بیشتر بخوانید:  واکنش اعضای برجام به فعال شدن مکانیسم ماشه  نشست وزرای خارجه انگلیس، فرانسه و آلمان درباره ایران
این سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان (SPD) با تاکید بر لزوم گفت‌وگو‌ها در پیشرفت رویکرد اروپا در قبال ایران، گفت: «متوقف کردن گفتگو‌ها بی فایده است؛ ما خواهان جلوگیری از وقوع درگیری در خاورمیانه و مناطق اطراف آن هستیم؛ اتحادیه اروپا به جای تنش زایی بر دیپلماسی حساب باز می‌کند.»
وزیر خارجه آلمان در پایان ضمن درخواست از ایران برای به گفته وی بازگشت به اجرای تعهدات خود در چارچوب توافق هسته‌ای مدعی شد: «فرانسه، انگلیس و آلمان در حالی بر پیشبرد مذاکرات با ایران برای حفظ توافق هسته‌ای تاکید دارند که آمریکا از توافق هسته‌ای خارج شده و فشار مضاعفی را بر ایران وارد کرده است.»
منابع آگاه اخیرا گزارش دادند که تروئیکای اروپایی برای فرار از تهدید تعرفه ۲۵ درصدی آمریکا به بهانه عدم پایبندی ایران به تعهداتش، مکانیسم ماشه را فعال کردند.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ماس تحولات بین الملل هایکو ماس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۷۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا سند استراتژی توسعه صنعتی تدوین نمی شود؟

حمیدرضا غزنوی دبیرکل مجمع کارآفرینان در گفت و گو با مهر با بیان اینکه سیاستی برای توسعه بخش خصوصی و کارآفرینی نداریم، گفت: اگر اعتقاد داشته باشیم که مساله اول کشور اقتصاد است همانگونه که رهبری نیز به این موضوع اشاره کردند باید دید از کدام منظر می‌توان به اقتصاد توجه کرد تا این حوزه بهبود یابد.

دبیرکل مجمع کارآفرینان تصریح کرد: اگر قرار باشد به بخش کشاورزی به عنوان یک مساله اقتصادی بپردازیم باید بدانیم که به دلیل مشکلات ناشی از خشکسالی، کمبود آب و … امکان رشد نداریم. بسیاری از کشورها به دلیل شرایط آب و هوایی و… می‌توانند از طریق کشاورزی و صنایع پایین دستی پیشرفت کنند اما در ایران نمی‌شود به این حوزه امیدی داشت. از آن طرف صنایع هایتک هم به دلیل شرایط تحریمی توان توسعه و بزرگ شدن را ندارند. در واقع نمی‌توان به صنایع هایتک به عنوان راهی جهت رشد اقتصادی و رهایی از مشکلات نگریست.

وی ادامه داد: بر این اساس به جز تولیدات کارخانه‌ای راه دیگری در پیش نداریم. زمینه در این بخش به لحاظ علم و تکنولوژی، منابع، نیروی انسانی، معادن و … برای توسعه فراهم است اما متأسفانه برنامه و آئین نامه‌ای نداریم که وضعیت کارآفرینی و بخش خصوصی مشخص و روشن شود. پیشران‌های اقتصادی چه نقشی دارند و چه تعاملی با نظام‌های حکمرانی دارند. ریل و مسیری برای صنایع تعبیه نشده که صنایع تکلیف خود را بدانند. حتی مشوق‌ها هم مشخص نیست که به چه صورتی است. وضعیت تأمین مالی، تخصیص ارز و… در بخش تولید مشخص نیست و امروز نظام چانه‌ای در اقتصاد ایران جا افتاده است. این در حالیست که نظام حکمرانی باید به صورت دقیق برای رشد اقتصادی و توسعه بخش تولید و صادرات برنامه و راهبرد داشته باشد.

غزنوی اضافه کرد: ما مزیت و ظرفیت‌های زیادی در بخش‌های مختلف از جمله لوازم خانگی، شیشه و بلور، قطعه سازی، صنایع غذایی، شیرینی، شکلات، صنایع لبنی و … برای پاسخ دادن به نیازهای کشورهای دیگر به خصوص کشورهای همسایه داریم اما متأسفانه هیچ استراتژی در ایران برای توسعه بخش تولید و صادرات وجود ندارد. در اقتصاد امروز ایران بخش تولید تکلیف خود را نمی‌داند.

وی ادامه داد: در زنجیره ارزش جهانی هیچ نقشی نداریم در حالی که می‌توانیم نقش مؤثری ایفا کنیم. متأسفانه در استراتژی صنعتی نظام حکمرانی نتوانسته برنامه‌ای تدوین کند که بر اساس آن تکلیف مجلس به عنوان نظام قانون گذار و وزارتخانه‌های اقتصادی را روشن کند. این برنامه باید بتواند ارتباط و تعامل بین کارآفرینان و پیشران‌های اقتصادی با نظام حکمرانی را روشن کند.

غزنوی تصریح کرد: این وضعیت در ایران در حالیست که قبلاً کشورهای صنعتی با تدوین یک استراتژی دقیق و علمی مسیر را برای صنایع مشخص کردند و کارآفرینان و پیشران‌های اقتصادی با علم به مسیر، برنامه ریزی کرده و توسعه یافته اند و در نهایت منجر به رشد اقتصادی کل کشور شده اند اما متأسفانه در ایران چنین چیزی وجود ندارد. در ایران تکلیف بخش تولید و کارآفرین مشخص نیست. کارآفرین نمی‌داند که باید بر اساس کدام استراتژی برنامه ریزی کند.

دبیرکل مجمع کارآفرینان خاطرنشان کرد: کشورهایی که در جهان صنعتی شدند برای این کار نقشه سیاست صنعتی داشتند و منطبق با آن پیش رفتند. کشور ما با امکاناتی که در دسترس دارد باید در اقتصاد منطقه و جهان حرفی برای گفتن داشته باشد، اما مشکلات اقتصادی و تعامل بین نظام حکمرانی و کارآفرینان کشور باعث بروز مشکلاتی شده است. متأسفانه در ایران مسیر و راهی برای اینکه کارآفرین بتواند به تولید کار و ثروت بپردازد مشخص نکرده ایم و بر همین مبنا هم امروز وضعیت ارتباط و تعامل کارآفرین و پیشران اقتصادی با نظام حکمرانی روشن نیست.

دبیرکل مجمع کارآفرینان اظهار کرد: قبلاً می‌گفتیم کشورهای کره، ژاپن، آلمان و … استراتژی صنعتی دارند اما در حال حاضر بسیاری از کشورهای کوچک آسیای شرقی این استراتژی‌ها را دنبال می‌کنند. جالب است که امروز دولتی‌ها و مجلسی‌ها از اینکه استراتژی صنعتی نداریم ناراحتند اما نمی‌گویند که خب! چه کسی این وضعیت را درست کرده است؟ چه کسی مسؤول تدوین استرتژی صنعتی است؟

وی تصریح کرد: ما پیشنهاد دادیم که مجمع کارآفرینان استراتژی صنعتی را به دولت پیشنهاد دهد و معاون اول رئیس جمهور نیز ضمنی با این پیشنهاد موافقت کردند اما امیدواریم تصمیم جدی در این خصوص گرفته شود.

کد خبر 6050408 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • حجم تبادل تجاری ایران و ترکمنستان در حال افزایش است/رئیس جمهور به عشق آباد سفر می‌کند
  • فنلاند: معاهده دفاعی با آمریکا حاکمیت ما را تضعیف خواهد کرد
  • توافق ایران و ترکمنستان برای سفر رئیسی به عشق آباد
  • توافق بایرن و توخل برای فسخ قرارداد
  • پاکستان: موضع روشنی در قبال طرح انتقال گاز از ایران داریم
  • سناتور آمریکایی ضد ایران درگذشت/ جو لیبرمن چه می گفت؟
  • چرا سند استراتژی توسعه صنعتی تدوین نمی شود؟
  • وزیر خارجه آمریکا هفته آینده به سه کشور اروپایی سفر می‌کند
  • چه بر سر سیاست بایدن در قبال ایران آمده؟ / واشنگتن دیگر باید با تهران به عنوان یک قدرت هسته‌ای رفتار کند
  • افشاگری ظریف در خصوص عدم احیای برجام در تابستان + فیلم