Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه اجتماعی - رئیس جهاددانشگاهی استان کرمان با بیان اینکه در اجرای طرح احیای بازار قلعه محمود به دنبال افزایش هم افزایی و همکاری ثمربخشی بوده ایم اظهار کرد: تدوین طرح جامع احیای راسته بازار قلعه محمود را دنبال خواهیم کرد و امیدواریم بتوانیم با احیای این بازار، فرصت گردشگری مناسبی را برای استان کرمان فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایکنا از کرمان، رضا کامیاب مقدس رئیس جهاددانشگاهی استان کرمان امروز یکشنبه ٢٩ د‌یماه در مراسم افتتاحیه مرکز آموزش و پشتیبانی تولید و اشتغال صنایع دستی با رویکرد حمایت از زنان سرپرست خانوار به همت جهاددانشگاهی استان کرمان و با حمایت استانداری کرمان در بازار قلعه‌محمود با حضورمعاون امور اقتصادی استاندار کرمان و اعضای شورای شهر کرمان، گفت: افتتاح این مرکز به منظور تکمیل زنجیره کامل اشتغال پایدار در حوزه صنایع دستی است.
وی با تأکید بر اینکه ایجاد فرصت و زمینه اشتغال پایدار در حوزه صنایع دستی برای زنان سرپرست خانوار یکی از اهداف بسیار مهم در راستای راه‌اندازی مرکز آموزش و پشتیبانی تولید و اشتغال صنایع دستی بوده است افزود: قطعا راه‌اندازی این مرکز گام بسیار مهمی در راستای احیای بازار قلعه‌محمود و رونق‌بخشی میدان و بازار قلعه خواهد بود.
رئیس جهاددانشگاهی استان کرمان با تأکید بر اینکه راه‌اندازی این دفتر بدون یک ریال اعتبار دولتی انجام شده است بیان کرد: امروز شاهد شکوفایی دفاتر تسهیل‌گری در مناطق مختلف شهر کرمان هستیم که تنها یکی از اقدامات و خروجی این دفاتر، ادامه به تحصیل صدها فرزندی است که در این شهر به دلایل مختلف از تحصیل بازمانده بودند.
کامیاب به اهداف احیای بازار قلعه‌محمود در راستای اقدامات جهاددانشگاهی استان کرمان به عنوان معین اقتصادی و فرهنگی شهر کرمان پرداخت و گفت: هدف از احیای بازار قلعه‌محمود و میدان قلعه در این است که این گوهر زیبای شهر کرمان که غبار گذشت زمان روی آن پوشیده شده بود باردیگر نمایان شود و این فرصت بسیار بزرگ فرهنگی و گردشکری شهری کرمان بار دیگر زنده و مجددا به پیکره شهر کرمان تقدیم شود.
وی با بیان اینکه در اجرای طرح احیای بازار قلعه‌محمود به دنبال افزایش هم‌افزایی و همکاری ثمربخشی بوده ایم اظهارکرد: تدوین طرح جامع احیای راسته بازار قلعه‌محمود را دنبال خواهیم کرد و امیدواریم بتوانیم با احیای این بازار، فرصت گردشگری مناسبی را برای استان کرمان فراهم کنیم زیرا در در سند توسعه اجتماعی و فرهنگی استان کرمان که توسط جهاددانشگاهی تدوین شده، تأکید شده است که معضل بزرگ شهر کرمان نبود مرکز متمرکز عرضه و تولید صنایع دستی است که در این راستا به دنبال ایجاد یک مجموعه شکل یافته عرضه صنایع دستی در بازار قلعه‌محمود هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا کرمان اجتماعی کامیاب جهاددانشگاهی بازار قلعه محمود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۷۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز

البرز- مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی با اشاره به ثبت ۴۱ اثر از استان البرز در فهرست میراث ناملموس، همکاری مردم برای شناسایی و معرفی آیین‌ها و رسوم مناطق مختلف استان و ثبت آن‌ها را بسیار مؤثر و مهم عنوان کرد.
رحیم خاکی اظهار کرد: استان البرز با دارا بودن فرهنگ و پیشینه غنی مانند سایر استان‌ها دارای رسوم و آیین‌های خاصی است که به‌خصوص  در روستاهای شهرستان‌های البرز هنوز برخی از آن‌ها پابرجا مانده است.
مدیر کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان البرز در گفت‌وگو با ایسنا گفت: آنچه به ارزشمندتر شدن موجودیت فعلی یک سرزمین کمک می‌کند آگاهی از تاریخ و پیشینه فرهنگی و اجتماعی مردمان آن سرزمین و انتقال آن به آیندگان است.
او افزود: اداره کل میراث‌ فرهنگی استان البرز با تلاشی مضاعف توانسته به حفظ و معرفی بسیاری از آیین‌ها و میراث ناملموس این استان کمک کند.  منبع: قدس آنلاین

دیگر خبرها

  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • اجرای طرح احیا باغات و بافت تاریخی شهر شاهدیه
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • دهه کرامت، فرصت مناسبی برای نمایش الگوی شادی حلال
  • لزوم هدفگذاری و تدوین برنامه جامع اشتغال در دشت آزادگان
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای تبیین آموزه‌های دینی است
  • دهه کرامت فرصت مناسبی برای تببین آموزه‌های دینی است
  • طرح جامع گردشگری سردابه تدوین می‌شود
  • مدیرکل جدید میراث فرهنگی استان اصفهان معرفی شد