Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین الملل خبرگزاری تقریب، سایت تحلیلی آمریکایی میلیتریست مونیتور در مقاله ای به ابعاد گوناگون ترور سردار سلیمانی و واکنش جمهوری اسلامی ایران نسبت به آن پرداخته و تاکید کرد که یکی از پیامدهای ترور سردار سلیمانی تحقق آرزوی وی مبنی بر خروج نیروهای آمریکایی از منطقه بود که پس از شهادتش به تحقق پیوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
پارلمان عراق در واکنش به ترور سردار قاسم سلیمانی، فرمانده سپاه قدس پاسداران انقلاب اسلامی و ابو مهدی المهندس فرمانده بسیح مردمی عراق موسوم به حشد الشعبی قانونی را مبنی بر خروج نیروهای آمریکایی از این کشور به تصویب رساند.

 نویسنده مقاله در ادامه افزود:هرچند در حال حاضر ترامپ از اقدام تلافی جویانه ایران راضی به نظر میرسد، اما این به آن معنا نیست که بحران تمام شده است.

بر اساس این مقاله در حالی که کشورهای مختلف، مردم و یکی از پیامدهای ترور سردار سلیمانی تحقق آرزوی وی مبنی بر خروج نیروهای آمریکایی از منطقه بود که پس از شهادتش به تحقق پیوست. دولتمردان آمریکا جهان را در آستانه جنگی عظیم و  به گفته برخی جنگ سوم جهانی می دیدند، "حمله موشکی کنترل شده ایران" به پایگاه عین الاسد و عقب نشینی دونالد ترامپ از شروع حملات نظامی بیشتر در کنار هم، باعث وقفه ای در سقوط به سوی جنگی خانمانسوز شده اند.
 
پس از حمله موشکی ایران و در حالی که بسیاری از کشورهای خاورمیانه، اروپا و آمریکا برای جنگ آماده میشدند، دونالد ترامپ در سخنانی مبالغه آمیزو سرشار از خودستایی پیام بسبار مهمی برای مردم ایران داشت: ما قصد حملات نظامی بیشتر نداریم.
 
این مقاله با اشاره به تحلیل های گوناگون، حمله موشکی ایران را حاکی از پیشبرد ابزارهای نظامی این کشور  و افزایش دقت در هدف گیری خواند.

نویسنده مقاله همچنین بر حضور گسترده مردم ایران در مراسم تشییع سردار سلیمانی و همرزمانش در شهرهای مختلف ایران تأکید کرد و افزود:بحران اخیر منجر به تضعیف موقعیت آمریکا شده است. مردم ایران در ابعاد میلیونی به حمایت از نظام برخاستند و پارلمان عراق طرح خروج نیروهای آمریکایی از عراق را به تصویب رساند.در واقع آنچه که سردار سلیمانی در زمان حیاتش میخواست پس از شهادت سردار سلیمانی، مردم ایران در ابعاد میلیونی به حمایت از نظام برخاستند و پارلمان عراق طرح خروج نیروهای آمریکایی از عراق را به تصویب رساند. پس از مرگ به دست آورد.
 
وی همچنین با انتقاد از مشاوران رییس جمهور آمریکا نوشت:پمپیو طی ماهها، ترامپ را تحریک به ترور سردار سلیمانی می کرد و مایک پنس در سخنان بی پایه هفته پیش خود، سردار سلیمانی را بدون ارائه کوچکترین شواهدی به حملات تروریستی 11 سپتامبر ربط داد.
 
بر اساس این مقاله متقاعد کردن مردم آمریکا برای شروع جنگی که به هیچ وجه زیر بار آن نمی روند نیاز به ارائه دلیلی خیلی محکم چون  احتمال حمله هسته ای دارد.

نویسنده مقاله با یادآوری استراتژی نفوذ در رسانه ها و تشویش اذهان عمومی با هدف جلب حمایت آنها برای شروع جنگ عراق نوشت"بزرگنمایی خطر، متهم کردن دولتها به تروریست بودن، دست بردن در اطلاعات، ادعای وجود خطر قریب الوقوع حمله نظامی و خود را به عنوان قهرمان و نجات بخش مردم آمریکا نشان دادن، روشی بود که در مورد حمله به عراق موثر واقع شد ولی آیا همین روش برای ایران هم قابل اجراست؟"
 
وی در پایان با اشاره به انزجار عمومی مردم آمریکا از جنگ و راهپیمایی های سراسری مردم آمریکا علیه جنگ و انتخابات آتی کنگره آمریکا زمستان پیش رو را طولانی و سرشار از ترس خواند و خواستار برون رفت از "گود جنگ" شد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: سردار دلها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۷۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیوزویک: آمریکا رو به افول است

به گزارش قدس آنلاین، «ویلیام کوپر» نوشینده این مقاله‌ به نتایج یک نظرسنجی جدید در موسسه گالوپ اشاره کرده و نوشت: این نظرسنجی نشان می دهد تنها ۳۳ درصد از آمریکایی‌ها از موقعیت این کشور در جهان امروز راضی هستند. این رقم در مقایسه با (۶۵ درصد) سال ۲۰۰۰، کاهش چشمگیری را نشان می دهد. از آنجایی که دونالد ترامپ و جو بایدن - دو کاندیدای پیر و نامحبوب ریاست جمهوری آمریکا بار دیگر به صحنه مبارزات انتخاباتی آمده‌اند، درک چنین احساساتی از سوی آمریکایی‌ها، چندان هم دشوار نیست.

این نویسده تحلیل‌های سیاسی دو سوال اساسی را مطرح می کند: آیا رکود آمریکا صرفاً یک روند کاهشی در رویکرد طولانی پیشرفت غیرخطی و در عین حال اساساً صعودی است؟ یا اولین مرحله از انحطاط شدید و غیرقابل برگشت ملی است؟

این مقاله پاسخ به این سوالات را به واکنش مردم آمریکا منوط کرده و نوشت: «مانند همه ملت‌ها، آمریکا نیز آن چیزی است که مردمش هستند. این در حالی است که اوضاع آن ها روز به روز بدتر می شود. قبیله گرایی در این کشور شدت می گیرد. پلتفرم های رسانه های اجتماعی در دستکاری شناخت انسان هوشمندتر می شوند. نقایص نظام سیاسی در حال بدتر شدن و شکست های سیاست عمومی آمریکا در حال عمیق تر شدن هستند.»

نیوزویک در ادامه افزود: ارائه راه حل‌ها آسان است؛ بهبود آموزش مدنی در مدارس، افزایش آگاهی با سوگیری های شناختی در سراسر جامعه، شناخت بیشتر افراد سایر گروه‌های سیاسی، کاهش استفاده از رسانه های اجتماعی، گستردگی ساختارهای سیاسی برای تقویت احزاب سیاسی بیشتر، افزایش آزادی بیان، حفاظت از یکپارچگی انتخابات. اما تاکنون در عمل دستیابی به این اهداف غیرممکن بوده است.

دو فرآیند جهانی گسترده، روند مسیر بهبودی آمریکا را سخت‌تر می‌کند. نخست آن که، تکنولوژی روز به روز پیچیده‌تر می‌شود و از سوی دیگر نکات منفی آن نگران کننده تر از دستاوردهای مثبت آن است. نوآوری‌های آنلاین مانند دیپ فیک معایب اینترنت را تشدید و امنیت سایبری ضعیف امنیت داده های شخصی و کنترل سیستم های رایانه ای را تضعیف کرده است. برنامه‌های محبوب مانند تیک‌تاک (متعلق به چین) به دولت‌های رقیب واشنگتن ‌امکان کنترل اطلاعات خصوصی آمریکایی‌ها را بیشتر می کند. از طرفی هوش مصنوعی (AI) بشریت را به خطر انداخته و اختراعات نظامی میدان های نبرد مانند هواپیماهای بدون سرنشین چهره جنگ را تغییر داده است.

این گزارش عامل دوم سخت تر شدن مسیر آمریکا برای جلوگیری از افول را پیچیدگی امور بین المللی معرفی کرده و افزود: آمریکا دو قرن کامل طول کشید تا به هژمونی جهانی دست یابد. دستاوردی که تنها در دو دهه آن را از دست داد.

نویسنده با اشاره به مقاله سپتامبر ۲۰۲۳ رابرت گیتس، رئیس سابق سیا و وزیر دفاع ایالات متحده در فارین افرز با عنوان «ابرقدرت ناکارآمد»، نوشت: تهدیدهای ژئوپلیتیکی علیه آمریکا در حال افزایش است. گیتس در این مقاله تاکید کرده بود: "ایالات متحده خود را در موقعیتی منحصر به فرد می بیند و آن مواجهه با دشمنان متجاوز با اشتباهات محاسباتی است. در حالی که خودش ناتوان از رسیدن به وحدت مورد نیاز برای مقابله با آن ها است و قدرت لازم برای منصرف کردن آنها از اشتباهاتشان را ندارد. ایالات متحده اکنون با تهدیدات جدی‌تری نسبت به دهه‌های گذشته برای امنیت خود مواجه است.»

ویلیام کوپر در پایان این مقاله افزود: بدترین سناریوی ناشی از ناکارآمدی آمریکا، سوءمدیریت داخلی نیست بلکه اشتباه محاسباتی این کشور در سیاست خارجی است. حقیقت قابل توجه این که آمریکا دقیقاً زمانی در حال افول است که چالش های پیش روی جهان در حال افزایش بوده و نیاز به حضور رهبری منطقی هرگز به این فوریت نبوده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • ایران قدرتی منطقه‌ای است که به تدریج به قدرت جهانی تبدیل خواهد شد
  • نیوزویک: آمریکا رو به افول است
  • شهید زاهدی از عناصر تأثیرگذار در دفاع مقدس و بعد از آن بود
  • سیاستمدار اسرائیلی: الان وقت جنگ با ایران است؟ / ترور سردار زاهدی یک تصمیم کوته بینانه است
  • درباره اولین شهید ترور جمهوری اسلامی ایران
  • حمله مقاومت عراق به پایگاه آمریکا در شمال شرق سوریه
  • حمله مقاومت عراق به پایگاه آمریکا در دیرالزور سوریه
  • پایگاه آمریکا در شمال حسکه هدف حمله پهپادی قرار گرفت
  • پمپئو در کتابش درباره راضی کردن ترامپ به ترور سردار سلیمانی چه نوشته است؟
  • قدرت‌نمایی ایران و ناکامی اسرائیل اپوزیسیون را سرخورده کرد