Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار حبیب شهسواری در آیین نامگذاری دبستان شاهد دخترانه عفاف مهاباد به نام شهید سلیمانی اظهار داشت: این مدارس در استان با نام شهید سپهبد قاسم سلیمانی زینت داده شد تا راه ایشان سرمشق دانش‌آموزان به عنوان آینده‎سازان ایران اسلامی قرار داده شود.

وی با بیان اینکه این تصمیم برای قدردانی از زحمت‌های چهل‌ساله این سردار رشید اسلام با همکاری اداره‌کل آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی اتخاذ شد، افزود: بر همین اساس در هر کدام از نواحی ۲۴ گانه آموزش و پرورش آذربایجان‌غربی، یکی از بهترین مدارس به نام این سردار بزرگوار نامگذاری شد تا دانش‌آموزان بیش از پیش با شخصیت این ایشان آشنا شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: این مراسم به طور همزمان امروز در تمامی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به مرحله اجرا گذاشته شد.

وی با بیان اینکه تبیین راه و رسم شهدا، دانش‌آموزان را به سمت دستیابی به حیات طیبه رهنمون می‌سازد، افزود: حضور پرشور و باشکوه ۳۰ میلیون ایرانی در مراسم تشییع پیکر شهید سردار سلیمانی نشان‌دهنده وحدت بین ملت ایران بود و تمام معادله‌های کشورهای غربی را به هم ریخت و دشمنان را در توطئه‌های خود ناکام ساخت.

سردار شهسواری با تاکید بر ضرورت ادامه راه شهید سردار سپهبد حاج «قاسم سلیمانی» از سوی آحاد مختلف جامعه، این سردار بزرگ سپاه اسلام را الگوی خوبی برای نوجوانان و جوانان انقلاب اسلامی دانست و تاکید کرد: باید در راستای معرفی دقیق ابعاد شخصیت سردار سلیمانی بیشتر تلاش کنیم.

وی افزود: ایمان، تقوا، روحیه استکبارستیزی، ادب، مقاومت، فروتنی و مبارزه با ستم این شهید بزرگوار، ابعاد شخصیتی مناسبی برای الگوپذیری و الهام‌بخشی دانش‌آموزان است.

هم‌اکنون پنج هزار و ۱۱ مدرسه در استان و در مناطق ۲۴ گانه آموزشی وجود دارد که بیش از ۶۰۷ هزار دانش‌آموز در آنها تحصیل می‌کنند.

این استان دارای ۷۷۷ شهید دانش‌آموز و ۱۴۳ شهید فرهنگی است و اغلب مدارس استان به نام شهدای بزرگوار مزین شده‌است.

برچسب‌ها مهاباد آذربایجان غربی مدرسه آموزش و پرورش قاسم سلیمانی پروندهٔ خبری شهادت سردار سلیمانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مهاباد آذربایجان غربی مدرسه آموزش و پرورش قاسم سلیمانی مهاباد آذربایجان غربی مدرسه آموزش و پرورش قاسم سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۸۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان و بلوچستان منبع ظرفیت‌های فراوانی در حوزه اقتصادی و گردشگری است

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: این استان ظرفیت‌های بالقوه مختلفی در حوزه‌های گردشگری، صنایع دستی، اقتصاد و معادن دارد که باید مورد توجه ویژه قرار بگیرد.

محمد کرمی روز پنجشنبه در نشست تشریح و تبیین برنامه‌ها در راستای فرامین رهبر معظم انقلاب در خصوص شعار سال اظهار کرد: سیستان و بلوچستان ظرفیتی عالی در حوزه گردشگری داشته که این حوزه یک اقتصاد قوی دارد به همین دلیل باید به این بخش توجه ویژه شود.

وی با اشاره به اینکه آورده کشورهای دیگر از حوزه گردشگری بسیار بالاست تصریح کرد: برای تحقق این موضوع باید طرح‌هایی آورد تا مشخص شود در هر قسمتی چه کاری می‌توان انجام داد به همین دلیل بسته‌های سرمایه‌گذاری باید آماده باشد که بتوان با برنامه‌ریزی پیش رفت.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: جوانان روستایی باید در روستاها ساماندهی شوند و اگر نیاز به آموزشی در حوزه‌های مختلف دارند آن‌ها را آموزش دهیم، نیازی نیست جوانان روستایی برای آموزش به جایی بروند بلکه باید تلاش کنیم مربی به آن روستا برود و اگر در زمینه مربی با کمبود مواجه هستیم می‌توانیم از دیگر استان‌های کشور برای آموزش جوانان روستایی مربی بیاوریم.

وی بیان کرد: تعداد زیادی مربی برای آموزش جوانان سیستان و بلوچستان اعلام آمادگی کرده‌اند اکنون که شرایط آن پیش آمده می‌توانیم برای آوردن مربی اقدام کنیم، هماهنگی‌های لازم برای کلاس‌های کنکور انجام شده تا گروه‌های جهادی اساتید را بیاورند و کلاس برگزار کنند.

کرمی با اشاره به اینکه به گروه‌های جهادی گفته شده نیازی به ساخت مدرسه در سیستان و بلوچستان نیست بلکه نیاز داریم دانش آموزانمان از نظر علمی توانمند شوند ادامه داد: مدرسه یکی از زیرساخت‌ها به شمار می‌رود اما اگر معلمی برای آموزش دانش آموزان نداشته باشیم ساخت مدرسه بی فایده است.

وی خاطر نشان کرد: اگر مربی توانمند باشد با کلاسی که در چادر هم برگزار شود توان بالا بردن دانش آموزان را دارد اما اگر معلم با طریقه آموزش دادن به دانش آموزان آشنا نباشد هزاران امکانات هم که فراهم شود نمی‌تواند از آن استفاده درست کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (ویدئو) رقص پرشور دانش آموزان یک مدرسه ابتدایی
  • برگزاری اعتکاف علمی در ۲۴ مدرسه آذربایجان شرقی همزمان با تعطیلات نوروزی
  • اعتکاف علمی دانش آموزان کنکوری لرستان
  • سیستان و بلوچستان منبع ظرفیت‌های فراوانی در حوزه اقتصادی و گردشگری است
  • اعتکاف علمی در مدارس آذربایجان شرقی برگزار می‌شود
  • شرکت هزار دانش آموز قمی در طرح اعتکاف علمی مدارس
  • کلنگ زنی ۳ مدرسه در شهرستان کهگیلویه انجام شد
  • تعطیلی عید فطر برای دانش‌آموزان مسلمان ایتالیا
  • مدارس و ادارات ۱۴ فروردین تعطیل است؟
  • رشد ۷ درصدی تولید بنزین در ۱۴۰۲/ ساخت پتروپالایشگاه شهید سلیمانی امسال آغاز می‌شود