Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست جمعیت هلال احمر استان اصفهان از برپایی پایگاه‌های جمع‌آوری کمک های مردمی برای سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان و سایر مناطق سیل زده جنوب و جنوب شرق کشور در تمام شهرستان‌های این استان خبر داد.

به ‌گزارش ‌ایمنا ‌به ‌نقل ‌جمعیت ‌هلال ‌احمر ‌استان ‌اصفهان، علی ‌محمد ‌هاشمی، ‌اظهار ‌کرد: ‌در ‌پی ‌وقوع ‌سیل ‌در ‌جنوب ‌و ‌جنوب ‌شرقی ‌کشور ‌به ‌خصوص ‌در ‌استان ‌سیستان ‌و بلوچستان بسیاری از مردم این نقاط با مشکلات عدیده ای از جمله نبود سرپناه و امکانات اولیه مواجه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود ‌: به همین منظور و برای جمع آوری کمک های مردمی ‌در مکان ‌های ‌عمومی، میادین اصلی ‌و مصلی ‌های برگزاری نمازجمعه ‌در ‌تمام شهرستان‌های استان ‌پایگاه‌های جمع‌آوری کمک‌های مردمی هلال احمر راه‌اندازی و آماده تحویل کمک‌های مردمی شده است.

سرپرست ‌جمعیت هلال احمر اصفهان با تاکید بر اینکه اولین محموله کمک‌های این ‌جمعیت به مردم سیل زده استان هرمزگان شامل هزار و ۶۰۰ تخته موکت بوده که به وسیله ‌یک دستگاه تریلی بارگیری ‌و ارسال و نیز دو هزار تخته چادر امدادی به منطقه سیل زده ارسال شده است، گفت: همچنین در این راستا اولین کاروان سلامت ‌و تیم پزشکی امدادی این جمعیت با هدف خدمت رسانی و نیز ارسال بخشی ‌از کمک های غیرنقدی هم استانی ها به استان سیستان ‌و بلوچستان اعزام شد.

وی ‌تصریح کرد: هزار و ۷۳۰ قلم لوازم بهداشتی، ۴۳۲ تخته موکت ‌و زیرانداز، ۴۲۳ تخته پتو، ۶۰۰ بطری آب معدنی، ۳۰۳ بسته مواد غذایی، ۲۰۰ قرص نان، ۶۰۶ قوطی ‌کنسروجات، ۶۰ کارتن مواد شوینده، دو ‌دستگاه تجهیزات پزشکی، ۲۱۲ ثوب لباس، ۷۰۰ کارتن تخم مرغ، ۶۰ کارتن دارو و پنج شعله وسیله گرمایشی از کمک های مردمی استان ‌اصفهان ‌تاکنون ‌به منطقه ارسال شده است.

سرپرست ‌جمعیت هلال احمر استان اصفهان ضمن سپاس از مردم نوعدوست ‌و مهربان اصفهان، خاطرنشان کرد: مردم در صورت ‌تمایل برای کمک به حادثه‌دیدگان ‌ناشی ‌از سیل در استان سیستان ‌و بلوچستان و برخی از نقاط جنوب ‌و جنوب شرقی کشور می‌توانند کمک‌های نقدی ‌خود را از طریق شماره حساب ۹۹۹۹۹ جمعیت هلال احمر نزد تمام بانک‌ها ‌و همچنین به روش کد دستوری #۱۱۲* واریز کنند.

وی اظهار کرد: هم اکنون ‌مهمترین اولویت‌های مورد نیاز در مرحله امدادرسانی ‌در مناطق آسیب دیده برای مشارکت مردم در کمک به جوامع آسیب دیده عبارتند از اقلام خوراکی شامل مواد غذایی ‌بسته بندی با تاریخ حداقل شش ماه انقضاء، مواد بهداشتی ‌و شوینده، زیرانداز پتوی نو و وسایل گرمایشی است.

محمد ‌هاشمی، تاکید ‌کرد: به منظور حفظ کرامت انسانی آسیب‌دیدگان ‌از اهداء هرگونه اقلام دست ‌دوم و ‌یا مستعمل ‌به طور جدی خودداری ‌شود. ‌ همچنین شهروندان توجه کنند شماره کارت ۶۱۰۴۳۳۷۹۹۹۹۹۹۹۹۶ نزد بانک ملت نیز آماده دریافت کمک‌های نقدی برای کمک به سیل‌زدگان است.

کد خبر 406432

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سيستان و بلوچستان سيل زده هلال احمر اصفهان امداد رسانی پایگاه های فعال اقلام خوراکی پوشاک مواد غذايي شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۸۱۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجان نیازمند احداث پایگاه‌های امداد و نجات بیشتری است

ایسنا/زنجان نماینده ولی‌فقیه در استان گفت: از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان قول احداث پایگاه امداد و نجات جاده‌ای گرفته شده که جمعیت هلال‌احمر کشور نیز مسئولیت تجهیز این پایگاه ها را خواهد داشت.

آیت‌الله علی خاتمی امروز (چهارشنبه ۸ فرودین ماه) در جلسه ویدئوکنفرانسی هماهنگی طرح ملی خدمات یکپارچه طرح نوروزی جمعیت هلال‌احمر استان‌ها که با حضور مدیران عامل استان‌های جمعیت هلال‌احمر کشور برگزار شد، اظهار کرد: زنجان به لحاظ موقعیت جغرافیایی در کریدور شمال غرب کشور قرار دارد و با هفت استان کشور همسایه است که حساسیت بالاتری به ویژه در خصوص ایجاد پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای دارد.

وی با بیان اینکه خوشبختانه بخشی از پایگاه‌ها در گذشته راه‌اندازی شده و زنجان شاهراه غرب به مرکز کشور محسوب می‌شود، ادامه داد: ارائه خدمات در استان فقط برای مردمی که در این منطقه در تردد هستند، نیست بلکه برای همه هموطنانی است که در تردد هستند.

نماینده ولی‌فقیه در استان زنجان گفت: نسبت به مجموعه هلال‌احمر خدمات و کارهای فراملی و فرااستانی برای مردم کره زمین و در بعد محدودتر آن در جمهوری اسلامی ایران ارائه می‌دهد.

خاتمی با تاکید بر اینکه قدم‌های خوبی در یک سال اخیر در هلال‌احمر استان زنجان برداشته شده است، تصریح کرد: هلال‌احمری‌ها همواره در جاده‌های استان حضوری فعال دارند و آثار و خدمات آنان چشم‌گیر است و به‌ویژه مسافرانی که از غرب به شرق و برعکس در تردد هستند و خدمات دریافت می‌کنند نیز رضایت‌مندی از دریافت خدمات صادقانه این مجموعه دارند.

وی تاکید کرد: جمعیت هلال‌احمر زنجان در بعد لجستیک مشکلاتی دارد و تاکنون ۱۰ پایگاه امداد و نجات جاده‌ای در مسیرهای ارتباطی استان احداث شده که نیازمند چندین پایگاه جدید دیگری هم هستیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه زنجان گفت: با توجه به موقعیت جغرافیایی و استراتژی استان از حیث حوادث طبیعی و غیر طبیعی نیاز ضروری زنجان به احداث پایگاه‌های امداد و نجات جاده‌ای بر اساس آمایش سرزمینی وجود دارد.

خاتمی تاکید کرد: از سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان قول احداث پایگاه امداد و نجات جاده‌ای گرفته شده که جمعیت هلال‌احمر کشور نیز مسئولیت تجهیز این پایگاه‌ها را داشته باشد.

وی یادآور شد: امسال سه پایگاه امداد و نجات جاده‌ای در سطح استان زنجان توسط هلال‌احمر به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان نیز در ادامه این جلسه ویدئو کنفرانسی با بیان اینکه استان از نظر پایگاه‌های جاده‌ای با توجه اینکه کریدور هفت استان و مرکزیت شمال‌غرب کشور به شمار رفته و شاهد حوادث حوادث طبیعی و غیر طبیعی هستیم، گفت: به واسطه تبیین این موضوعات با مدیریت برنامه و بودجه استان توافقاتی در خصوص ایجاد پایگاه امدادی در استان انجام شده است.

حکمت‌اله هاشمی افزود: طبق دستور رئیس جمعیت هلال‌احمر کشور مبنی براحداث پایگاه توسط پدر شهید ۵۰۰ میلیون  تومان اهدا شده و مبلغی نیز توسط دبیر کل هلال‌احمر اختصاص یافته است.

وی اظهار کرد: احداث این پایگاه جزو پایگاه‌های کلیدی در استان خواهد شد که امیدواریم در ۳ ماهه نخست سال جاری به بهره‌برداری برسد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نبود داروخانه هلال احمر، معضلی بزرگ در جنوب کرمان
  • نبود پایگاه امداد دریایی گناوه یک‌زنگ خطر است!
  • پایگاه امداد دریایی گناوه از نان شب هم واجب تر است
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد برای تکمیل پایگاه امداد و نجات انجیلاق
  • خدمت‌رسانی هلال احمر تایباد به بیش از هزار مسافر نوروزی
  • پایگاه امداد و نجات قزوین تا پایان امسال تکمیل شود
  • پایگاه امداد نجات قزوین تا پایان امسال تکمیل شود
  • زنجان نیازمند احداث پایگاه‌های امداد و نجات بیشتری است
  • ریزش معدن سنگ و آهک کرماک جان یک نفر را گرفت
  • ریزش معدن سنگ در قزوین جان یک‌ نفر را گرفت