Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-23@12:00:55 GMT

کشف هفت قبضه اسلحه شکاری در صومعه سرا

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۷۹۱۶۸

کشف هفت قبضه اسلحه شکاری در صومعه سرا

علی اصغر آزاد روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : یگان های حفاظت محیط زیست واحد سیاه درویشان در حین گشت و کنترل در ضلع جنوبی پناهگاه حیات وحش سرخانکل موفق به کشف تعداد پنج قبضه اسلحه دو لول شکاری دارای مجوز شدند.
وی اظهار داشت : شکارچیان سودجو به علت شکار در پناهگاه حیات وحش سرخانکل دستگیر و بعد از تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی عنوان کرد : همچنین دو قبضه اسلحه قاچاق شامل یک قبضه اسلحه تک لول ته پر مدل چخماقی و یک قبضه هشت تیرخشابدار مدل کلاشینکف کشف و صورتجلسه شد و متهمان بازداشت و به همراه سلاح شکاری تحویل مرجع قضایی شدند.
وی در ادامه افزود: ماموران یگان حفاظت محیط زیست یک دستگاه تراکتور با بار چوب صنوبر قطع شده در مناطق حفاظت شده پناهگاه حیاط وحش سرخانکل را نیز ضبط کردند و پس از صورتجلسه، تحویل منابع طبیعی شهرستان صومعه سرا گردید.
آزاد با اشاره به همکاری دوستداران محیط زیست در کشف اسلحه قاچاق در منطقه بیان کرد: گشت و کنترل شبانه‌روزی ماموران یگان حفاظت محیط زیست در مناطق تحت مدیریت و حضور آنها در پاسگاه‌های محیط بانی بطور مستمر ادامه خواهد داشت.
پاسگاه های محیط بانی سلکه در پناهگاه حیات وحش آن به مساحت ۳۶۰ هکتار واقع در روستای هنده خاله همچنین پاسگاه محیط بانی اسپند در منطقه حفاظت شده سیاه کشیم به وسعت چهار هزار و ۵۰۰ هکتار واقع در روستای اسپند و پاسگاه محیط بانی سیاه درویشان در منطقه حفاظت شده سیاه کشیم به مساحت چهار هزار و ۵۰۰ هکتار واقع در روستای سیاه درویشان به حفاظت از این مناطق می پردازند.  
شهرستان صومعه سرا با حدود ۱۳۰هزار نفر جمعیت با وسعتی حدود ۵۶۴کیلومتر مربع با سه بخش مرکزی، تولمات و گوراب زرمیخ در ۲۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده و ۲۱ هزار هکتار اراضی ملی و حدود سه هزار هکتار اراضی تالابی دارد.

برچسب‌ها طرح حفاظت از تالاب های ایران تالاب صومعه سرا گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح حفاظت از تالاب های ایران تالاب صومعه سرا گیلان طرح حفاظت از تالاب های ایران تالاب صومعه سرا گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۷۹۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دشتی پر از شاهین‌های شکاری در تهران / شکارچیان در کمین و سازمان محیط زیست بی‌خبر / احتمالا بخشی از تجارت غیرقانونی شاهین از این‌جا آغاز می‌شود (فیلم)

عصر ایران ؛ حسن ظهوری ــ این چرخش آزادانه و با شکوه همیشه همین‌قدر امن و بدون خطر نیست. حضور تعداد زیادی از این پرنده‌ها توجه خیلی‌ها مخصوصا شکارچیان پرنده را به خود جلب می‌کند آن‌هم پرنده‌ای که بسیار گران قیمت و یکی از تجارت‌های غیرقانونی در منطقه خاورمیانه و حتی جهان است. ما اکنون در جایی از تهران هستیم که هیچ کس علاقه‌ای به بودن در آن‌جا را ندارد. ولی پرنده‌ها، سگ‌های ولگرد و شاهین‌های تهران هر روز به این‌جا سر می‌زنند. این‌جا آرادکوه؛ بزرگترین کوه زباله در ایران است.

گزارش را این‌جا ببینید

روزانه بیش از یک میلیون تن زباله شهر تهران این‌جا آورده می‌شود. لابلای این زباله‌ها غذای زیادی برای حیوانات وجود دارد ولی گروهی دیگر هم هستند که علاقه‌ای به زباله ندارند؛ آن‌ها برای شکار پرنده‌هایی آمده‌اند که خیال می‌کنند سفره آماده‌ای برایشان پهن شده‌است ولی شاید نمی‌دانند که سفره‌ آماده‌ای برای شاهین‌های شکاری تهران هستند.

معلم است و هفته‌ای یکی دو بار برای درس دادن به بچه‌های حسن‌آباد از کنار آراد کوه رد می‌شود. گاهی مثل همین حالا در جاده می‌ایستد و این جدال هر روزه را تماشا می‌‌کند. تماشایی که برایش هیجان‌انگیز است اما نگرانش هم می‌‌کند. این آزادی با شکوه گاهی بدون هزینه نیست  آدم‌هایی هستند که چشم دیدن این جدال شکار و شکارچی را ندارند و برای گرفتن شاهین‌ها به این‌جا می‌آیند. رفت و آمد‌های مشکوکی هم دیده و با تعریف کردن همین نگرانی‌ها من را به این‌‌جا آورده‌است.

روی زمین پر از آشغال‌هاییست که باد از روی آرادکوه بلند می‌کند. اطراف این‌جا هم به دلیل همین کوه زباله هیچ آبادی و سکونت‌گاهی نیست. شکارچیان پرنده هم همین شرایط را می‌خواهند؛ این سکوت و امنیتی که برایشان وجود دارد باعث شده تا هرزگاهی سر و کله‌شان این‌جا پیدا شود. شاهین‌ها خسته از تلاشی که برای شکار کرده‌اند روی سیم‌های برق بنشینند؛ هرچند این استراحت‌ها خیلی طولانی نیست و با پیدا شدن دسته دیگری از پرندگان دوباره به پرواز در می‌آیند. اما مجبورند دوباره روی این سیم‌های برق استراحت کنند تا نیرویشان برگردد و این‌جاست که شکارچیان شاهین، با دام‌هایی که پهن می‌کنند و شکارهای آسانی که نشان‌شان می‌دهند شاهین‌ها را فریب می‌دهند و شکارشان می‌کنند.

فعلا در آسمان غذای کافی هست و شاهین‌ها اگرچه گاهی به پایین نگاه می‌کنند اما دسته پرنده‌ها بیشتر از آن است که حواس‌شان پرت شود. سفره آنقدر برای شاهین‌ها بزرگ است که تا وقتی پرنده‌ها هستند فرصت نشستن ندارند؛ حتی برای خوردن شکاری که گرفته‌اند و این‌طور در آسمان شروع به خوردن آن می‌کنند. اما بالاخره باید استراحت کنند و به نظر می‌رسد این‌بار شکم‌شان هم سیر است. شاید کلاغ‌ها که شاهد شکار کردن آن‌ها بودند می‌دانند که فعلای خطری ندارند که اینطور نزدیک‌شان می‌نشینند.

شاهین‌های تهران شکارچی‌‌های ماهری هستند و هر روز با یک چالش تازه مواجه می‌شوند. برای همین است که شکارچیان علاقه زیادی به گرفتن آن‌ها دارند. شاهین‌ها در کشورهای حاشیه خلیج‌فارس طرفداران زیادی دارند معمولا پس از زنده‌گیری به عنوان حیوان خانگی نگهداری می‌شوند

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مقایسه شاهین بحری با بمب افکن B2؛ ۳۹۰ کیلومتر بر ساعت! (عکس) معامله با قاچاقچی پرنده های شکاری در سریال نون خ ۵ (فیلم)

دیگر خبرها

  • ٢۵ خودروی عملیاتی محیط‌بانی رونمایی شد
  • دشتی پر از شاهین‌های شکاری در تهران / شکارچیان در کمین و سازمان محیط زیست بی‌خبر / احتمالا بخشی از تجارت غیرقانونی شاهین از این‌جا آغاز می‌شود (فیلم)
  • نجات یک بهله دلیجه زخمی با کمک دوستداران محیط زیست
  • رفع تصرف ۱۱ هزار و ۶۹۷ متر مربع زمین ملی استان
  • بازگشایی پاسگاه محیط بانی دریاچه تار/ ورود گردشگران و طبیعت‌گردان به منطقه ممنوع است
  • ممنوعیت ورود گردشگران به منطقه دریاچه تار دماوند
  • کشت نیشکر در صومعه‌سرا آغاز شد
  • کاشت نیشکر در شهرستان صومعه سرا
  • مانور اطفای حریق هنرجویان محیط بانی در منطقه حفاظت شده کرایی
  • دستگیری شکارچیان غیرمجاز در ۴ شهر مازندران