Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت:تاکنون بیش از ۲۵ هزار نفر در مسابقه‌های کتابخوانی و تفسیر قرآن سامانه فهما شرکت کرده‌اند و این روند رو به رشد با توجه به استقبال گسترده کانون‌ها همچنان ادامه دارد.

به گزارش ستاد ارتباطات رسانه ای رویداد ملی فهما، حجت‌الاسلام حبیب رضا ارزانی، گفت: متناسب با تقویت و انسجام بیش از پیش فعالیت‌های کانون ها در چارچوب های تعیین شده در زیست بوم مجازی بچه‌های مسجد که کشف، پرورش و بکارگیری خلاقیت‌های فرهنگی هنری بچه‌های مسجد با امکان رصد، پایش و ارزیابی اطلاعات را در دستور کار قرار دارد؛ مقوله آموزش و ارتقاء سطح توانمندی‌های فعالان کانون های مساجد و پرسنل ستادهای استان و مرکز به صورت ویژه مورد توجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: یکی از قابلیت‌های سامانه فهما ارائه خدمات آموزش الکترونیک و مجازی به اعضای کانون‌های فرهنگی هنری مساجد است  که در قالب سامانه خدمات آموزشی(آموزش الکترونیک بچه‌های مسجد) نقش، ابرازی کارآمد و در دسترس را برای ارتقاء آموزش‌های کاربران سامانه فهما در اقصا نقاط کشور را ایفا می‌کند.

رئیس ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور، ابراز کرد: این سامانه امکان بارگذاری آزمون‌ها و دوره‌های آموزشی در سطوح مختلف(کانونی، شهرستانی، استانی، منطقه‌ای و ملی) را برای بچه های مسجد فراهم کرده است.

حجت‌الاسلام ارزانی، با بیان اینکه شرکت در آزمون‌ها و دوره‌های آموزشی برای کانون‌های مساجد و ستادهای استانی در سامانه فهما امتیاز لحاظ می‌شود، بیان کرد: در حال حاضر آزمون دوره تفسیر(اهمیت قرآن کریم) و مسابقه کتابخوانی با محوریت « کتاب دغدغه‌های فرهنگی مقام معظم رهبری(مدظله العالی)» در راستای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی، آشنایی بیش از پیش کانون‌های مساجد با دغدغه‌های فرهنگی رهبر معظم انقلاب و حرکت در مسیر تحقق بیانیه گام دوم انقلاب در این سامانه بارگذاری شده است.

وی با اشاره به روند رو به رشد شرکت کنندگان در این مسابقات، اذعان کرد: تاکنون بیش از ۲۵ هزار نفر در آزمون های مذکور شرکت کرده‌اند و هر لحظه نیز بر تعداد شرکت کنندگان افزوده می‌شود.

رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور، ارتقاء سطح علمی پرسنل را نیز، از سیاست های اصلی این مرکز برشمرد و تصریح کرد: امکان ارائه محتوای آموزشی به پرسنل هم در این سامانه تعریف شده و به عنوان یکی از اولویت‌ها در قالب برگزاری دوره‌های آموزش ضمن خدمت برای  ارتقا سطح توانمندی پرسنل، دوره‌های آموزش الکترونیک(مجازی) در سامانه پیش‌بینی شده است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ۵ روز تا ارزیابی نخستین رویداد ملی فهما باقی مانده است، خاطرنشان کرد: ان شاءالله همزمان با سالروز ولادت پر برکت حضرت زهرا(سلام الله علیها) استانی که بیشترین و باکیفیت‌ترین فعالیت ها را ارائه کرده باشد به عنوان پایتخت فهما  معرفی شده و از کانون‌های منتخب طرح ملی فهما تجلیل می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: رئیس ستاد هماهنگی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۰۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالان قرآنی بدون آزمون دانشجو معلم می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، رضامراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش در شصت و یکمین جلسه کمیسیون توسعه آموزش عمومی قرآن ضمن تبریک پیروزی سپاه پاسداران اظهار کرد: آنچه که مساله جدی ماست موضوع تمرکز بر قرآن است؛ تاکید می‌کنم در قرآن تمرکز کنیم و آن را اولویت دهیم.

وی افزود: دانشگاه فرهنگیان و آموزش و پرورش در یک سالی که گذشت در حوزه قرآن کارهای مهمی انجام داد؛ یکی از کارهای بسیار راهبردی مصوبه شورای انقلاب فرهنگی برای جذب نخبگان قرآنی در دانشگاه فرهنگیان است.

صحرایی بیان کرد: آموزش و پرورش برای مهر ۱۴۰۳ از بین قرآنی‌ها بدون آزمون، دانشجو معلم می‌گیرد بجز قرآنی‌ها فرهنگی‌ها، ورزشی‌ها و هنری‌ها نیز جذب دانشگاه می‌شوند اما تمرکز بر جذب حافظان و قاریان قرآن است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: سال گذشته سال ساماندهی مهدکودک‌ها بود سازمان تعلیم و تربیت کودک تأسیس شد تا این امر ساماندهی شوند.

وی تصریح کرد: بهره گیری از ظرفیت‌های موجود نیز مورد تاکید است؛ معاونت پرورشی و فرهنگی سازوکار بهره مندی از ظرفیت‌های مؤسسات قرآنی را برای برگزاری کلاس‌های روخوانی، تربیت حافظ و قاری قرآن همچنین انتقال مفاهیم فراهم کند.

صحرایی گفت: کارگروه‌های ۴ گانه کمیسیون آموزش عمومی قرآن حداقل ماهی یک بار جلسه برگزار کند تا فعالیت‌ها پیگیری شود.

وزیر آموزش و پرورش همچنین درباره طرح اتقان تصریح کرد: طرح اتقان نیاز به پشتوانه دارد؛ آموزش و پرورش برای اجرای طرح‌های قرآنی باید همراهی شود اما همچنان آموزش و پرورش قربانی عدم توجه دستگاه‌هایی شده است که باید این موضوع رفع شود.

وی اظهار کرد: معاونت پرورشی و فرهنگی برنامه اجرایی طرح اتقان را برای حداقل ۱۵ استان و برای ۵ استان در حال اجرا، با همکاری دانشگاه فرهنگیان و ۳ معاونت ابتدایی، پژوهش، توسعه و منابع تهیه کند اتقان باید به رتبه بندی وصل شود.

صحرایی افزود: دوره‌های تأمین مدرس قرآن در اولویت باشد زیرا بسیار مهم است. طرح مسطورا نیز از اولویت‌ها و برنامه‌های مهم در حوزه حفظ موضوعی قرآن است آموزش و پرورش باید به جایی برسد که نیم میلیون نفر از معلمان در این طرح شرکت کنند.

به گفته وی تاکنون ۴۵۰ هزار نفر در طرح مسطورا شرکت کرده‌اند.

صحرایی اضافه کرد: دنبال ساختن مدرسه کنار مدرسه نباشیم، مدارس موجود را تقویت کنیم؛ این دیدگاه مقام معظم رهبری نیز است. درب مدارس به سوی مؤسسات قرآنی باز می‌شود تا سواد عمومی قرآن کشور تقویت شود.

کد خبر 6081266 علی قدمی

دیگر خبرها

  • فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس
  • پیوند مسجد و جوانان نقطه مثبتی در احیای کارکردهای مسجد است
  • برگزاری مسابقات قرآن، عترت و نماز فرهنگیان در پلدشت
  • برگزاری نشست‌های «گفتگوی بین نسلی» در کانون های مساجد مرکزی
  • پرورش نیروهای انقلابی در برنامه‌ریزی‌های کلان مدنظر قرار بگیرد
  • فعالان قرآنی بدون آزمون دانشجو معلم می‌شوند
  • دغدغه حضور نوجوانان و جوانان در برنامه‌های فرهنگی مسجد محور است
  • شبکه گسترده رسانه‌ای توسط نوجوانان در محلات اردبیل ایجاد می‌شود
  • نقش ویژه مساجد در تحقق آرمان‌های فرهنگی در جامعه
  • تشکیل باشگاه کتابخوانی در ۱۲ باب از کتابخانه‌های کانون مساجد زنجان