Web Analytics Made Easy - Statcounter

رقیه کرمانیان روز یکشنبه در پنجمین نشست ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان افزود: آنچه در اتفاق های ۲ هفته گذشته ایران و عراق دیدیم ، هویت اسلامی مردم ۲ کشور بود که ارزش هایی چون ظلم ستیزی و ستم ناپذیری را به نمایش گذاشتند و مردم حضور بی نظیری از خود نشان دادند که از تروریسم دولتی آمریکا و استکبارجهانی متنفر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی یادآور شد: این هویت، استحکام بخش هویت ملی مردم ایران بود که اتحاد و همبستگی را در بین مردم به همراه داشت.

وی با تاکید بر معرفی الگوهای فرهنگی غنی دینی و ملی ایران به جوانان اضافه کرد: اطلاع رسانی و آگاه‌سازی جامعه از مفهوم ابعاد و اهمیت هویت می تواند مثمرثمر باشد .

معاون فرمانداری اردکان تصریح کرد: توسعه و توانمندسازی سازمان‌های مردم نهاد و گروه‌های خودجوش در هویت یابی جوانان و نیز برنامه عمومی سازی آموزش مهارت‌های زندگی با هدف افزایش امید به آینده، تقویت اراده و ایجاد روحیه اعتماد به نفس جوانان، از اولویت‌های برنامه ارتقای هویت دینی و ملی جوانان خواهد شد.

کرمانیان در ادامه هویت را مفهومی پویا معرفی کرد که با توجه به شرایط فرهنگی، قومی و اجتماعی جوامع شکل می‌گیرد.

همچنین  رییس اداره ورزش و جوانان و دبیر ستاد  ساماندهی امور جوانان شهرستان به بیان تاریخچه‌ای از شهرستان اردکان و معرفی مفاخر منطقه پرداخت و خاطرنشان کرد که این مفاخر بخشی از هویت فرهنگی ، دینی و اجتماعی ما را تشکیل می‌دهند .

 احمد شکراللهی  با اشاره به اینکه انسان موجودی هم تاثیرگذار و هم تأثیرپذیر است یادآور شد: این موجود خود را مطابق چیزی می‌کند که ارزشی در آن بیابد، بنابراین این ضرورت می‌یابد که در مواجهه با الگوی هویتی او قرار گیرد که مطابق فرهنگ و شریعت وی باشد.

مرکز شهرستان ۹۸ هزار نفری اردکان در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 اداره ورزش و جوانان اعتماد به نفس مهارت های زندگی یزد آمریکا قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۰۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب‌های کردستان، به کام دیگران

به گفته آریا نژاد، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان، ۱۸ سد در کردستان وجود دارد که از این تعداد مدیریت ۱۲ سد در اختیار استان و بهره‌برداری مابقی سد‌ها در اختیار استان‌های همجوار همچون کرمانشاه، آذربایجان غربی و زنجان قرار دارد.

وی درباره یکی از این سد‌ها با نام سد تالوار در شهرستان بیجار گفته بود: آب ذخیره شده این سد ۱۲۰ میلیون متر مکعب است که آخرین تخصیص تا افق ۱۴۲۵ برای استان همدان، ۱۶ میلیون متر مکعب بود که متاسفانه در آخرین بازنگری‌ها به ۵۶ میلیون متر مکعب افزایش یافته است.

حال با این وضعیت که مدیریت آب‌های کردستان در دست این استان نیست و به زبان ساده به استان‌های دیگر همچون کرمانشاه، زنجان و آذربایجان غربی می‌رود، مسئولان کردستان چقدر پیگیر حق مردم این استان در تخصیص آب شده اند؟

این در حالی است که کشاورزان کردستانی برای تامین آب، ناگزیر به چاه زدن و استفاده از ذخایر آب زیر زمینی شده اند و در پی آن پدیده‌ای به اسم فرونشست زمین رخ داده که نمونه‌های وحشتناک آن در شهرستان‌های قروه و دهگلان دیده می‌شود.

مهمترین محصول تولیدی استان کردستان، گندم است که زندگی بخش بزرگی از کشاورزان این استان با آن گره خورده است، اما شاهدیم به دلیل نبود آب، بخش اعظم اراضی زیر کشت این محصول به صورت دیم است.

فریدون حامدی، مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: از ۶۲۶ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان در سال زراعی جاری (مهر ۱۴۰۲ تا شهریور ۱۴۰۳) که به کشت گندم اختصاص پیدا کرده است، ۵۸۵ هزار هکتار آن کشت گندم دیم و تا ۴۱ هزار هکتار آبی است که اختصاص آب و آبی شدن مزارع می‌تواند تحولی در تولید این محصول در کردستان و کشور به وجود آورد.

حمیدی مدیرکل محیط زیست کردستان نیز از نمایندگان مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی خواست، برای افزایش تخصیص حق آبه کردستانی از سد‌های خود استان، بیش از این‌ها تلاش کنند چرا که مشکل کم آبی می‌تواند منجر به بحران‌های زیست محیطی در استان شود.

در سالی که از سوی مقام معظم رهبری با نام جهش تولید با مشارکت مردم، نامگذاری شده است، می‌طلبد مسئولان کشوری و استانی و نمایندگان مردم کردستان در مجلس شورای اسلامی، برای اختصاص حق آبه بیشتر از آب‌های استان به خود استان، همتی از خود نشان دهند و برای رونق اقتصادی این استان محروم گامی مهم و عملی بردارند.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • گردهمایی موسسات مردمی گلستان در زمینه خانواده، جمعیت و هویت زن امروز در گرگان
  • قهرمانان، رسانه گویای هویت ملی ایران‌اند
  • آغاز عملیات احداث فاز اول پیست تارتان در اهر
  • موزه چینی خانه شیخ صفی مهمترین مکان برای معرفی هویت ملی
  • اولین کنفرانس بین‌المللی موزه‌ها در اردبیل آغاز شد
  • طب ایرانی زمینه ساز توریسم درمانی در کشور
  • تداوم امدادرسانی هلال احمر یزد در سیل و آبگرفتگی
  • امدادرسانی هلال احمر یزد در سیل و آبگرفتگی
  • سیل و آب گرفتگی در برخی نقاط استان یزد + فیلم
  • آب‌های کردستان، به کام دیگران