Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه به اینکه طبق آمار پلیس فتا، بیش از ۷۰ درصد کلاهبرداری‌های اینترنتی مربوط به دزدی‌های مالی است، بهترین روش برای جلوگیری از سرقت اطلاعات کارت بانکی و حساب، فعالسازی و استفاده از رمز دوم پویا است. دلیل امنیت رمز پویا این است که این رمز‌ها یکبار مصرف بوده و عمر کوتاهی دارند و امکان سوءاستفاده از آن‌ها کمتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید: کلاهبرداری با تماس تلفنی و ارسال پیامک انواع فیشینگ و راه‌های مقابله با آن

فیشینگ نوعی دزدی اینترنتی است که کلمه عبور، کلمه کاربری، شماره کارت، رمز دوم و شماره چهار رقمی CVV2 افراد به سرقت برده شده و شامل فیشینگ ایمیلی، تلفنی، پیامکی و درگاه پرداخت بانک می‌شود.

فیشینگ ایمیلی

در این روش، شما ایمیلی از سوی بانک و با آدرس ایمیل جعلی به نام بانک دریافت می‌کنید که در آن از شما خواسته شده تا اطلاعات بانکی خود را ارائه دهید، در حالی که هیچ بانکی از طریق ایمیل برای دریافت اطلاعات حساب و یا کارت مشتریان خود با آن‌ها تماس نمی‌گیرد.

فیشینگ تلفنی و پیامکی

در جریان فیشینگ پیامکی و تلفنی، فردی با شما تماس گرفته و از شما می‌خواهد برای واریز هدیه قرعه کشی به حساب شما یا ثبت نامتان در طرحی خاص، اطلاعات حساب و رمز بانکی‌تان را دریافت کند در صورتی که بانک برای واریز مبلغ به حساب شما و یا هر اقدام دیگری نیازمند رمز کارت یا حساب شما نبوده و باید از افشای رمز خود جلوگیری کنید.

فیشینگ درگاه پرداخت بانک

در این روش صفحه‌ای مشابه درگاه پرداخت آنلاین بانک‌ها طراحی شده و پس از وارد کردن اطلاعات حسابتان در این صفحه، این اطلاعات به سرقت می‌رود.

برای جلوگیری از سرقت اطلاعات حساب و کارت بانکی از روش درگاه پرداخت بانک‌ها، قبل از خرید اینترنتی به آدرس درگاه پرداخت دقت کنید، از سایت‌های مطمئن خرید انجام دهید و به بخش اول و سوم آدرس پرداخت دقت کنید که حتما شامل کد //:http و shaparak که واژه مربوط به درگاه پرداخت بانک‌ها است، باشد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دزدی اینترنتی کلاهبرداری اینترنتی سرقت اطلاعات حساب بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۰۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی

رئیس گروه تحول دیجیتال سازمان تأمین اجتماعی می‌گوید تقریباً همه اطلاعات نسخه‌پیچی دارو برای پرداخت غیرحضوری تا کمتر از یک ماه آینده به بیمه‌های تکمیلی می‌رسد.

به گزارش صداوسیما، قائم مقام بیمه مرکزی در این باره گفته در حال حاضر فقط حدود ۳۰ درصد اطلاعات از بیمه‌های پایه به شرکت‌ها رسیده؛ موضوعی که باعث سردرگمی مردم برای دریافت هزینه بیمه تکمیلی دارو شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • (ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی
  • اگر سود سهام عدالت دریافت نمی‌کنید بخوانید | یک راه بسیار ساده برای دریافت سود سهام عدالت
  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید
  • سعید احمدی پویا سرپرست معاونت نظارت شرکت شاپرک شد
  • ◄ کدهای دستوری دریافت رمز دوم پویا تمامی بانک‌ ها
  • سقف برداشت از حساب های بانکی چقدر شد؟
  • ◄ مالیات از درآمدی که مربوط به رانندگان کامیون نیست
  • افتتاح حساب ارزی در اپلیکیشن «بام» ممکن شد
  • ۱۰ مورد از رایج‌ ترین کلاهبرداری‌ های اینستاگرامی