Web Analytics Made Easy - Statcounter

در سال 1392 که مجتمع رسانه‌ای راه و ساختمان تصمیم به برگزاری اولین دوره نظرسنجی «چهره سال راه و ساختمان» گرفت، مهم‌ترین هدف از این انتخاب مردمی- رسانه‌ای «ایجاد پیوند میان شهروندان، مدیران حوزه راه و شهرسازی و رسانه‌ها» عنوان شد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، با توجه به تجربیاتی که از برگزاری جشنواره‌های فرهنگی، ورزشی و علمی در سطح کشور و جهان در دسترس بود، در شورای سیاست‌گذاری بر این امر واقف بودیم که برپایی جشنواره چهره سال در حوزه راه و ساختمان در سطح کشور، اقدامی بزرگ و پر چالش خواهد بود و بی‌شک حاشیه‌هایی را نیز به همراه خواهد داشت و در کنار حمایت‌ها و تشویق‌ها، منتقدان را هم به خط خواهد کرد؛ اما هم‌زمان با نزدیک شدن به‌روزهای پایانی سال 98، برگزاری هفتمین دوره این جشنواره در دستور کار مجتمع رسانه‌ای ساختمان قرارگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در انتخابات شش دوره گذشته چهره سال (مدیریت شهری، عمرانی و ساختمانی)، همواره سعی شده هم گستره بخش‌های جشنواره و هم تعداد کاندیداهای معرفی‌شده افزایش یابد و بر این اساس امسال نیز این انتخابات در هفت گروه مدیران وزارت راه و شهرسازی، مناطق آزاد، شهرداری‌ها، روسای نظام‌مهندسی ساختمان، شهرداران مناطق تهران، ادارات کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای و شرکت عمران شهرهای جدید کشور از تمامی استان‌های کشور انجام خواهد گرفت.

در هفتمین دوره چهره سال (مدیریت شهری ،عمرانی و ساختمانی ) به‌منظور فرهنگ‌سازی و آگاهی‌بخشی عمومی، در بخش انتخاب روسای سازمان نظام‌مهندسی استان‌ها موضوعات «اجرای مقررات ساختمانی، حقوق شهروندی، آموزش و شناسنامه فنی و ملکی ساختمان» در بخش شهرداران، موضوعات «توسعه حمل‌ونقل عمومی و همگانی، کاهش چالش ترافیک، مشارکت و فرهنگ‌سازی در جهت استفاده از حمل‌ونقل پاک، توان‌بخشی فعالیت ستادهای بازآفرینی، به‌کارگیری ابزارهایی در جهت توسعه شهر هوشمند»، در بخش شهرداران مناطق 22 گانه موضوعات «بهبود کیفیت سیمای شهری، طرح‌های تقویت محیط‌زیست، توسعه حمل‌ونقل عمومی و همگانی و کاهش حجم ترافیک، مشارکت و فرهنگ‌سازی در جهت استفاده از حمل‌ونقل پاک، توان‌بخشی فعالیت ستادهای بازآفرینی»، در بخش راهداری موضوعات «ارتقای سطح ایمنی جاده‌های کشور، توجه به حقوق شهروندی، ارتقای خدمات به بهره‌برداران جاده‌ای و هوشمند سازی مدیریت راه‌ها» در بخش مناطق آزاد موضوعات «توسعه زیربناهای گردشگری و جذب توریست، تغییر راهبرد از برنامه‌های واردات محور به تولید و صادرات محور و جذب سرمایه» در بخش مدیران وزارت راه و شهرسازی (معاونان وزارت خانه) موضوعات «ارتقای بهره‌وری در زیرمجموعه، توجه به حقوق شهروندی و تحقق اهداف سازمانی» ،اعضای کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی و در بخش شرکت‌های عمران شهرهای جدید موضوعات «توسعه پایدار شهرهای جدید، توسعه حمل‌ونقل عمومی و توجه به موضوع محله محوری» به‌عنوان محورهای جشنواره تعیین‌شده تا ضمن انجام صدها مصاحبه با کاندیداها، از یک‌سو این محورها به گفتمان غالب مدیران عمرانی کشور تبدیل شود و از سوی دیگر با ارسال این مصاحبه برای جامعه رأی‌دهندگان، مباحث یادشده به مطالبه اجتماعی شهروندان تبدیل شود.

در این مسیر از رسانه‌های ملی و استانی یاری می‌خواهیم و از خبرگزاری‌های معتبر، پایگاه‌های خبری و رسانه‌های مکتوب و غیر مکتوب ملی و استانی درخواست داریم یاریگر دبیرخانه چهره سال (مدیریت شهری ،عمران و ساختمان) در ارسال و انتقال اخبار و مصاحبه از مدیران عمرانی به مخاطبان باشند.

در پایان باید بی‌هیچ اغراق عنوان کنیم که این جشنواره تنها فرصتی برای تعامل بیشتر مدیران و شهروندان بوده و درواقع همه مدیران حوزه راه و شهرسازی که حقوق شهروندی را رعایت و برای عمران و آبادانی کشور صادقانه تلاش می‌کنند، به‌عنوان «چهره سال » در یاد و دل شهروندان خواهند ماند.

شایان‌ذکر است زمان آغاز نظرسنجی هفتمین دوره چهره سال (مدیریت شهری، عمرانی و ساختمان) ساعت 12 تاریخ 5 بهمن امسال تا ساعت 12 تاریخ 15 بهمن بوده و نحوه رای گیری آن به دو روش ذیل انجام خواهد گرفت

روش اول: ثبت رأی از طریق شماره‌گیری با تلفن همراه به شیوه زیر:

# کد کاندید * 889999 * 6655 *

روش دوم: ارسال پیامک حاوی کد کاندید به شماره:

10006655

یادآور می‌شود آیین اختتامیه هفتمین جشنواره چهره سال (مدیریت شهری، عمرانی و ساختمانی) و اعلام برگزیدگان در 20 بهمن‌ماه جاری، هم‌زمان با جشن پایان سال صنعت ساختمان در شبی باشکوه در هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار خواهد شد در این برنامه ضمن اهدای تندیس به منتخبین در حضور مدیران عالی‌رتبه حوزه راه و ساختمان کشور، برنامه‌های جانبی و مفرح همچون موسیقی زنده و استنداپ کمدی اجرا خواهد شد. در این برنامه مدیران ارشد حوزه‌های شهری، عمرانی و ساختمانی کشور ازجمله مدیران وزارت راه و شهرسازی، شهرداران کلان‌شهرها، مدیران کل راه داری و حمل‌ونقل جاده‌ای کشور، روسای سازمان‌های نظام‌مهندسی، شهرداران مناطق ۲۲ گانه تهران، سازندگان و طراحان شاخص و مطرح کشور سرمایه‌گذاران و مشاوران صنعت ساختمان، تولیدکنندگان و صاحب‌نظران این حوزه و مهمانانی از مجلس شورای اسلامی و شورای اسلامی کلان‌شهرها حضور خواهند داشت.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه راه و شهرسازی رسانه شاخص مصاحبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۰۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طنز رسمی در حال عقب افتادن از طنز غیررسمی است/هزار و ۱۲۹ اثر به طنز پهلو رسید

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری هشتمین دوره جشنواره ملی طنز و رسانه «طنز پهلو» (یادمان کیومرث صابری فومنی) با حضور دبیر این رویداد صبح امروز سه‌شنبه ۴ اردیبهشت در معاونت امور رسانه‌ای و مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

عباس حسین‌نژاد دبیر هشتمین دوره طنزپهلو در ابتدای سخنانش گفت: جشنواره طنزپهلو ۶ دوره به صورت استانی برگزار شد و از دوره گذشته به صورت ملی برگزار شده است. سال گذشته در مجموع ۴۶۲ اثر به ما رسید که برخی از مسئولان استانی آن را بیشتر اعلام کردند ولی امسال ۱۱۲۹ اثر به این رویداد رسید که در داستان کوتاه طنز ۲۴۴ اثر  و در کاریکاتور ۲۲۶ اثر شرکت کردند. 

وی افزود: پنج استان ما بیشتر از بقیه مشارکت داشتند. تهران در رتبه اول است با ۲۸۹ اثر، بعد اصفهان با ۱۲۵ اثر، فارس ۱۰۱ اثر، قم ۹۵ اثر و خراسان رضوی نیز ۸۴ اثر به این رویداد فرستادند و یکی از استان‌ها در این رویداد شرکت نکرد. 

دبیر طنزپهلو ادامه داد: ۱۱ اردیبهشت در فومن اختتامیه این جشنواره برگزار می‌شود. گل اقا یک طنزپرداز مطبوعاتی تراز در تاریخ رسانه ما و آدمی درجه یک بود و حالا که ایشان اهل فومن است چه بهتر که اختتامیه را در این شهر برگزار کنیم تا در مسیر مرکز زدایی و تقویت مشاهیر استانی تلاش کنیم. ما به دنبال این هستیم که ۲ نشست آموزشی هم با همکاری حوزه هنری و دفتر طنز برگزار کنیم. 

حسین نژاد در رابطه با داوران این جشنواره گفت گفت: هر بخش این جشنواره را دو نفر داوری می‌کنند که تلاش کردیم از چهره‌های شناخته شده باشند. علی اکبر قاضی زاده و محسن اربابی از همکاران قدیم مجله گل آقا از داوران ما هستند. من هم به عنوان کسی که در روزهای پایانی این مجله در آنجا بودم در این جشنواره هستم، سعید سلیمانپور و امید مهدی نژاد، رضا ساکی، احمد عربانی و مجید خسروانجم هم از داوران ما هستند.

وی افزود: ما از همه نویسندگان طنز و کاریکاتوریست دعوت کردیم اگر در رسانه های خود اثر انتخاب میکنند در این رویداد حضور پیدا  کنند. طنز رسمی در حال عقب افتادن از طنز غیررسمی است. ما از فعالان فضای مجازی و بلاگری هم دعوت میکنیم در این رویداد حضور داشته باشند. بالاخره چیزی به عنوان رسانه ثبت شده و ثبت نشده وجود دارد. ما تلاش میکنیم به طنزپردازانی که در رسانه های غیررسمی طنز تولید می‌کنند هم کمک کنیم سطح طنزشان را بالا بیاورند. 

حسین نژاد گفت: طنز در فضای مجازی ما با اقتصاد پیوند خورده. هم تولید کننده زیاد شده هم مشتری آن. این پیوند باعث شده طنز و کمدی در فضای مجازی گسترش پیدا کند. من فکر می‌کنم بیشتر هم می‌شود و ما اگر به عنوان متولی رسانه ای و مطبوعاتی کشور به ان توجه نکنیم در این حوزه ضرر خواهیم کرد. ما به دنبال ارتقای طنز هستیم چون. معتقدیم طنزپرداز مصلح اجتماعی است و تلاش می‌کنیم به این جایگاه برگردند.

دبیر طنزپهلو در پایان درخصوص جوایز این جشنواره و موضوعات آن نیز گفت: موضوع دادن در جشنواره توجه دادن به موضوعات مختلف است. در این دوره نیز موضوعاتی چون جمعیت در ایران، غزه، انتخابات، ورزش، گرانی، اینترنت و... وجود دارد در کنار این موارد موضوع آزاد را هم در نظر داریم. برای برندگان نیز جوایزی بیشتر از سال گذشته در نظر گرفته شده. ما در هر بخش چهار برنده داریم نفرات اول ۱۰ میلیون نفرات دوم ۷ میلیون نفرات سوم ۵ میلیون و نفرات چهارم (تقدیری) ۲ میلیون تومان دریافت می‌کنند. شعار «نجستم همیشه جز از راستی» نیز به عنوان تندیس به برندگان اهدا می‌شود. این شعار از اشعار فردوسی برای جشنواره‌های رسانه‌ای کشور  انتخاب شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره‌سراسری گیلاس در اشنویه
  • برگزاری هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس اواخر خرداد در اشنویه
  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • جشنواره گیلاس اشنویه به ایستگاه هفتم رسید
  • هفتمین دوره جشنواره سراسری گیلاس در اشنویه برگزار می‌شود
  • نخستین دوره جایزه داستان و بازآفرینی فراخوان داد
  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود
  • طنز رسمی از طنز غیر رسمی عقب افتاده است
  • طنز رسمی در حال عقب افتادن از طنز غیررسمی است/هزار و ۱۲۹ اثر به طنز پهلو رسید
  • هفدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی برگزار می‌شود