Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار البرز گفت: طبق آخرین آمار اعلام شده 10 هزار بیمه شده جدید در این استان ثبت شده و بیکاری نرخ 3 درصدی داشته است.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، عزیزالله شهبازی در اولین جلسه شورای مهارت استان البرز با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با محوریت اجرای پروژه های اشتغالزایی مهارت محور در سطح استان به عنوان پایلوت کشوری که روز یکشنبه در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، با تسلیت حوادث اخیر، افزود: یاد و خاطره شهدای اسلام و انقلاب بویژه سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی گرامی باد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در دیدار انجام شده با معاون وزیر و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در خصوص طرح اشتغالزایی مهارت محور گفتگو شده و البرز میزبان اجرای پایلوت این طرح راهبردی و مهم شد.

شهبازی گفت: روز گذشته نیز با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور، تفاهم نامه راه اندازی کارخانه نوآوری البرز امضا شد که این اقدام بزرگی در راستای هدایت نسل جوان به سمت فناوری های نوین و استارت آپ ها خواهد بود.

وی با بیان اینکه البرز پس از تهران مهاجرپذیرترین استان کشور است، افزود: بر این اساس ما چاره ای جز مهارت افزایی و ایجاد بسترهای نوین اشتغال برای این جمعیت روز افزون نداریم.

استاندار البرز در ادامه با اشاره به تصمیم رئیس جمهور مبنی بر اختصاص بسته ویژه اقتصادی برای استان ها گفت: در نشست ستاد اقتصادی کشور برای البرز و چند استان کشور بسته اقتصادی خوبی مصوب شد که به طور حتم این عنایت ویژه  نویدبخش ارتقا اشتغال و کاهش نرخ بیکاری البرز خواهد بود.

وی گفت: اکنون کلیدواژه های راهبردی و مهمی همچون سرمایه گذاری، فناوری های نوین، اقتصاد دیجیتال، گردشگری بین مدیران استان با کمک بخش خصوصی مصطلح شده کاهش 3 درصدی نرخ بیکاری را رقم زده است.

شهبازی با بیان اینکه طبق آخرین آمار اعلام شده از سوی مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی 10 هزار بیمه شده جدید در این استان ثبت شده، افزود: ضرورت دارد در سایر استان های کشور نیز تدابیر لازم جهت بهره برداری از ظرفیت های اشتغالزایی و ایجاد بسترهای مانایی جمعیت اتخاذ شود.

وی به برگزاری جلسات ماهانه شورای راهبردی روسای دانشگاه های استان اشاره کرد و افزود: باید دانشگاه ها با هدف مهارت افزایی نسبت به برقراری ارتباط سازنده با مرکز تربیت مربی کشور مستقر در البرز اقدام کنند.

شهبازی بر لزوم ایجاد ارتباط سازنده بین صنایع و مرکز تربیت مربی اشاره کرد و ادامه داد: از رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور انتظار می رود که برای ایجاد 2 مجتمع فنی در شهرک های صنعتی استان تمهیدات لازم را داشته باشد.

وی به ضرورت ایجاد بانک مربیان فنی و حرفه ای تاکید کرد و گفت: انتظار می رود کارگروهی از سوی سازمان فنی و حرفه ای کشور برای رصد و نظارت روند تحقق اهداف طرح ملی اشتغال مهارت محور در استان  تشکیل شود.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: بیکاری البرز بیمه اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۱۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌تدوین برنامه تحول شهرک‌های صنعتی فارس در ۱۱۰ شاخص با رویکرد تحقق شعار سال 

ایسنا/فارس مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس از تدوین و اجرای برنامه تحول این شرکت در ۱۱۰ شاخص عملیاتی با رویکرد تحقق جهش تولید با مشارکت مردم خبر داد.

سیدمسعود عظیمی امروز، ۲۷ فروردین در نشست مدیران کل دستگاه‌های اجرایی با استاندار فارس، برنامه تحولی شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در سال ۱۴۰۳با رویکرد تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم» تشریح کرد.

وی تصریح کرد: با اجرای این برنامه که با استفاده از شیوه جدید برنامه‌ریزی عملیاتی و برپایه مطالعات و بررسی‌های دقیق کارشناسی تدوین شده است، اهداف تعیین شده محقق خواهد شد.

  عظیمی افزود: در این برنامه که در سطوح سازمانی، پرسنلی و عملکردی تدوین شده است، بیش از ۱۱۰شاخص را در بخش‌های فنی،‌ اجرایی و عملیاتی مورد رصد و پایش قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه شهرک‌های صنعتی از ظرفیت بالایی برای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم برخوردار است، گفت: دستیابی به اهداف تدوین شده در این برنامه تحولی نیازمند همراهی، هم‌افزایی و تعامل دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان استان است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های فارس، راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی غیر دولتی، مشارکت با بخش خصوصی برای راه‌اندازی شهرک‌های صنعتی دولتی و واگذاری امور راهبری شهرک‌های صنعتی به صنعتگران را از مهم‌ترین رویکردهای برنامه تحولی شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در سال جاری برای بهره‌گیری از مشارکت مردم در جهش تولید بیان کرد و گفت: معتقدیم مشارکت مردمی در این حوزه‌ها می‌تواند سبب تحول در زیرساخت‌هاس صنعت استان شود.

عظیمی با بیان اینکه قانون، سازوکارهای مناسبی برای مشارکت مردم در ایجاد شهرک‌هاس صنعتی غیر دولتی تعیین کرده است، گفت: شرکت شهرک‌های صنعتی فارس نیز در این زمینه از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند و از دستگاه‌هایی اجرایی نیز انتظار داریم استعلامات در این بخش را در کوتاه‌ترین زمان پاسخ دهند.

وی همچنین با اشاره به اینکه در راستای قانون نحوه واگذاری مالکیت و اداره امور شهرک‌های صنعتی ۲۰ شهرک صنعتی در استان در قالب تشکیل شرکت‌های خدماتی به صنعتگران واگذار شده است، گفت: شرکت‌های خدماتی جانشین دولت در آن شهرک صنعتی محسوب می‌شوند که امسال نیز واگذاری حداقل ۵ شهرک صنعتی جدید داراس شرایط، در برنامه قرار گرفته است.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های فارس با بیان اینکه برای رفع مشکلات بخشس از ناترازی برق، نیز ایجاد شهرک‌های تخصصی انرژی خورشیدس و حمایت از راه‌اندازی نیروگاه‌های کوچک مقیاس مولد برق را در دستور کار قرارداده‌ایم، گفت: زاویه مناسب تابش خورشید در شمال استان ظرفیت بی‌بدیلی برای ایجاد شهرک‌های تخصصی انرژی خورشیدی فراهم کرده و مراجل راه‌اندازی سه شهرک در استان فارس در حال پیگیری است.

وی افزود: این شرکت آماده تامین زیرساخت برای ۵۰۰ تولید مگاوات برق خورشیدی را دارد و اراضی را نیز با شرایط ویژه و اقساط بلند مدت به بخش خصوصی واگذار می‌کند.

عظیمی در ادامه با اشاره به نقش ویژه شهرک‌های صنعتی در بسترسازی به منظور جهش صنعتی در استان گفت: تعادل و توازن‌بخشی در ایجاد و توسعه شهرک‌ها و نواحی صنعتی در مناطق مختلف استان با هدف توزیع اشتغال در همه مناطق استان در برنامه تحولی این شرکت در سال ۱۴۰۳ این شرکت قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه استان فارس از استان‌های وسیع کشور با ۳۷ شهرستان است که در همه شهرستان‌های استان حداقل یک شهرک یا ناحیه صنعتی ایجاد شده است، افزود: برخی از این شهرک‌ها و نواحی صنعتی به‌ویژه در شهرستان‌های جدید استان، در مراحل اولیه ایجاد زیرساخت قراردارد که برنامه توسعه و تکمیل زیرساخت‌ها با هدف تسریع در واگذاری آن‌ها به متقاضیان اجرایی با هدف تمرکززدایی از مرکز استان و توزیع عادلانه زیرساخت‌های صنعتی در سراسر استان خواهد شد.

عظیمی با اشاره به ایجاد ۶۳ شهرک و ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی تحت مدیریت شرکت شهرک‌های صنعتی فارس در استان گفت: امسال توسعه کیفی شهرک‌های صنعتی با هدف ارائه خدمات مطلوب به صنعتگران و سرمایه‌گذاران با تعامل و همکاری موثر دستگاه‌های خدمات‌رسان در برنامه قرار دارد. 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی فارس همچنین ایجاد و توسعه شهرک‌های صنعتی در شهرستان‌های نزدیک به مرکز استان را از دیگر برنامه‌های این شرکت اعلام کرد و گفت: در این زمینه از تمام ظرفیت‌های قانونی نظیرتملک اراضی ملی و نیز مشارکت با بخش خصوصی و استفاده از ظرفیت سرمایه‌گذاران برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای و ایجادی استفاده خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قرارگاه مهارت آموزی سربازان وظیفه در ندامتگاه فردیس راه اندازی شد
  • فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد
  • صدور بیش از ۳ میلیون گواهینامه مهارت در دولت سیزدهم
  • سازمان فنی و حرفه‌ای پس از ۵ دهه دارای اساسنامه شد
  • صدور بیش از ۱۷ هزار مجوز برای تاسیس آموزشگاه فنی و حرفه‌ای در سال گذشته
  • تدوین برنامه تحولی شهرک‌های صنعتی فارس در ۱۱۰ شاخص عملیاتی
  • رشد ۵۱ درصدی واگذاری زمین به کارآفرینان در خراسان رضوی
  • طراحی و راه اندازی سامانه مهارت افزایی هدفمند و نوآورانه به منظور شناسایی مهارت‌های بازار کار
  • نور خورشید، شهرک صنعتی اترک گلستان را برق‌دار می‌کند
  • ‌تدوین برنامه تحول شهرک‌های صنعتی فارس در ۱۱۰ شاخص با رویکرد تحقق شعار سال