Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر و رییس ستاد انتخابات کشور گفت: همه کسانی که ما را نگاه می‌کنند، چه دوستانمان در دنیا و چه دشمنانمان، همه نگاهشان این است که در انتخابات ۲ اسفند ضریب مشارکت چه عددی است.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، «جمال عرف» در پانزدهمین جلسه کمیته اطلاع رسانی ستاد انتخابات کشور  امروز یکشنبه با اشاره به نزدیک شدن به موعد انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: تحولاتی که در کشور شکل گرفت، تحولات پرشتاب و سریعی بود که رهبر معظم انقلاب هم در خطبه‌های نماز جمعه تهران به آن اشاره کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به مدت دو هفته پیاپی با برخی رویدادهای مهم مواجه بودیم و در پی همه این حوادث، با فرمایشات رهبری، زمینه استقرار آرامش در جامعه فراهم شده است؛ بنابراین وظیفه ما به عنوان مجریان انتخابات و شما عزیزان و کسانی که اهل رسانه هستید این است که جامعه را به سمت انتخابات ببریم.
وی افزود: در فرمایشات رهبری فرازهای مختلفی بود که یکی از آن ها بحث انتخابات بود و ایشان اعلام کردند مشارکت مردم و حضور مردم، بیمه کننده کشور است. این ادبیات مستمر ایشان در این سی سال است و همواره دنبال مشارکت و مشارکت حداکثری بوده اند؛ بنابراین باید همه ظرفیت ها را پای کار بیاوریم و مشارکت حداکثری را شکل دهیم.
معاون سیاسی وزیر کشور ادامه داد: نقش رسانه ها در این زمینه، نقش بسیار برجسته ای است، چرا که آن ها نقش مؤثری در شکل دهی به افکار عمومی دارند؛ بنابراین باید تلاش کنیم فضا  را به سمت انتخابات که موضوعی بسیار مهم و اساسی است ببریم. مقام معظم رهبری بارها تأکید کردند که انتخابات فرصتی است که باید از آن  استفاده کنیم؛ بنابراین باید مواظبت کنیم که مبادا دشمن از این فرصت سوء استفاده و از آن چالشی برای کشور ایجاد کند.
رییس ستاد انتخابات کشور با بیان این که رابطه‌ای معنی دار بین افزایش مشارکت و منافع و امنیت ملی وجود دارد، افزود: همه کسانی که ما را نگاه می کنند چه دوستانمان در دنیا و چه دشمنانمان، همه نگاهشان این است که در انتخابات ۲ اسفند ضریب مشارکت جمهوری اسلامی چه عددی است.
معاون سیاسی وزیر کشور و رییس ستاد انتخابات کشورادامه داد: جهت‌گیری ما در وزارت کشور، رسیدن به میانگین ده دوره قبل انتخابات است؛ یعنی رقمی حدود ۶۰ درصد است که رسیدن به این عدد وظیفه ما را مضاعف می‌کند؛ بنابراین باید تلاش کنیم به این سمت برویم و جامعه را باید بر اساس این میزان مشارکت آماده کنیم. برای هر قشر و بخش جامعه باید تقسیم بندی کرد و برنامه متناسب با آن تنظیم نمود. اگر همه همت کنند و صحبت های رهبری را مبنا قرار دهند به طور قطع می‌توانیم به این نصاب برسیم. 

امیدواریم در همه حوزه‌های انتخاباتی شرایط رقابت کامل فراهم شود

عرف در ادامه گفت: موضوع دیگر در خصوص مشارکت پرشور به ما مجریان برمی گردد. بارها تأکید کرده ایم که باید بر اساس دو اصل بی‌طرفی و قانونمداری به سمت برگزاری انتخابات سالم حرکت کنیم. با همه استانداران، فرمانداران و بخشداران عهد کردیم که این مسیر را پیش ببریم. بخشی هم به عرصه نظارتی بر می گردد که شک نداریم که آن ها هم بدنبال افزایش مشارکت هستند.
وی گفت: امیدواریم در فرصتی که باقی مانده، بعضی از حوزه هایی که شرایط رقابت کامل در آن حوزه ها وجود ندارد، با تجدیدنظرهایی که صورت می گیرد، رقابت کامل در آن ها شکل بگیرد.
رییس ستاد انتخابات کشور گفت: ما یک جامعه متنوع و متکثری داریم و همه کسانی که در خانواده بزرگ انقلاب اسلامی هستند با علایق و سلایق متفاوت سیاسی، وقتی در عرصه انتخابات وارد می شوند باید نماینده ای داشته باشند که به سمت او بروند؛ چرا که اساساً انتخابات، با انتخاب یک گزینه از میان چند گزینه معنا پیدا می کند؛ بنابراین باید تلاش کنیم که این شرایط ایجاد شود.
عرف افزود: بر اساس قانون انتخابات کسانی که از هیأت‌های اجرایی و نظارت شکایت دارند به شورای نگهبان شکایت می‌کنند و شورای نگهبان هم براساس قانون، ۲۰ روز وقت دارد که پاسخ دهد که این مهلت در ۱۱ بهمن تمام می شود و بعد روز ۱۲ بهمن اسامی مجدداً اعلام می شود که سه روز فرصت است که افراد اعتراض کنند و باز شورای نگهبان ۷ روز فرصت دارد که پاسخ دهد. در نهایت، کسانی که از این مسیر عبور کردند اجازه خواهند داشت تبلیغات کنند و وارد گردونه نهائی انتخابات شوند.
وی ادامه داد: امیدوارم یک فضای کاملاً رقابتی و سالم از ۲۳ بهمن تا ۳۰ بهمن که فرصت تبلیغات است شکل بگیرد. یکم اسفند هم که موعد عدم تبلیغات است و ۲ اسفند هم که روز برگزاری انتخابات است.

 مهمترین هدف رهبر انقلاب در نماز جمعه آرامش بخشی به جامعه بود

معاون سیاسی وزیر کشور به حضور و بیانات مقام معظم رهبری در نماز جمعه اشاره و گفت: گمان می کنم، مهمترین هدف رهبری فرزانه انقلاب برای حضور در نماز جمعه آرامش بخشی به فضا بود. ایشان آمدند که بگویند آرامش داشته باشید و تأکید هم کردند که خدا با ما است و آینده روشن است. این رسالت یک رهبر بزرگ است که وقتی احساس می کند جامعه تحت فشار است می آید و فضا را آرام می کند؛ بنابراین ما همه باید در مسیر رهبری حرکت کنیم و تلاش کنیم جامعه را آرام کنیم و به سمت انتخاباتی پرشور ببریم.
رییس ستاد انتخابات کشور در ادامه به ظرفیت ها و قابلیت های خانه احزاب و تشکل ها در انتخابات اشاره کرد و گفت: در سطح ملی ظرفیتی به نام خانه احزاب داریم. ۱۸ استان هم خانه احزاب دارند. خانه‌های احزاب، ظرفیت خیلی خوبی هستند، چرا که نمایندگان احزاب محسوب می‌شوند. هم ما و هم دستگاه های نظارتی آن‌ها را می شناسیم؛ بنابراین از همین ظرفیت ها می‌شود به خوبی برای رونق بخشی به عرصه انتخابات استفاده کرد.
وی افزود: در دنیای امروز انتخابات و احزاب دو روی یک سکه هستند و این احزاب هستند که انتخابات را رونق می دهند. ما هم در کشور ۱۱۶ حزب و ۹ جبهه را  در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب مجوز داده ایم؛ بنابراین از همه این ظرفیت‌ها باید استفاده شود.

 نبض انتخابات در وزارت کشور تند می‌زند 

عرف  در ادامه در پاسخ به پرسشی درباره نبض انتخابات در وزارت کشورگفت: نبض انتخابات در وزارت کشور تند می زند و تلاش خواهیم کرد که فضا،  فضای انتخاباتی شود. الان در مرحله  بررسی صلاحیت‌ها هستیم. امیدواریم که در این مرحله پس از رسیدگی به شکایات، تعداد بیشتری از داوطلبین از مرحله بررسی صلاحیت‌ها عبور کنند و مبدل به نامزد شوند تا انتخاباتی با نشاط که مورد انتظار رهبری و همه مسؤولان نظام است، اتفاق بیفتد.
وی در پاسخ به پرسش دیگری درباره تعداد نیروهای که در امر برگزاری و اجرای انتخابات فعالیت دارند، گفت: در جمهوری اسلامی افتخار ما این است که انتخاباتی کاملاً مردمی صورت می گیرد؛ یعنی بیش از یک میلیون نفر در شعب و پای صندوق های رأی خدمت خواهند کرد.
رییس ستاد انتخابات کشور درباره تأثیر و نتایج مصوبات و تصمیمات کمیته اطلاع‌رسانی ستاد انتخابات کشور گفت: ماده ۱۱ قانون انتخابات همه دستگاه‌ها را موظف می کند امکانات خود را در اختیار برگزاری انتخابات و ستاد انتخابات بگذارند؛ بنابراین اعضای کمیته اطلاع رسانی برنامه‌هایشان را ارائه می دهند و این برنامه ها مصوب و اجرایی می شود. 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انتخابات انقلاب رسانه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۲۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استان قم از لحاظ نرخ رشد مشارکت در انتخابات، در جایگاه اول کشور ایستاد

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به شعار سال جدید گفت: امسال پیداست که انتظار رهبر معظم انقلاب – مد ظله العالی – از مسئولین این است که راه را برای حضور گسترده مردم در عرصه تولید باز کنند تا مردم در این عرصه ایفای نقش جدی داشته باشند.

به گزارش ایرنا، آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری در دیدار نوروزی با استاندار قم که همزمان با میلاد امام حسن مجتبی – علیه السلام – بود، با اشاره به حوادث و رویداد‌های سال گذشته ابراز داشت: سال گذشته هم خاطرات شیرین و هم خاطرات تلخی داشت؛ اما هر جا که نیاز به حضور مردم بود، شاید حضور چشمگیر مردم بودیم. هم در عرصه‌های ملی و هم در عرصه‌های مذهبی.

وی ضمن یادآوری شعار سال جدید اظهار داشت: امسال نیز مانند چند سال گذشته، مقام معظم رهبری – مد ظله العالی – بر مسئله تولید تأکید کردند؛ منتها با یک واژه دیگری به این معنا که اگر چه در سال گذشته رشد تولید مطرح بود؛ اما نیاز به یک جهش بواسطه حضور مردم در این عرصه، وجود دارد.

امام جمعه قم ادامه داد: امسال پیداست که انتظار رهبر معظم انقلاب – مد ظله العالی – از مسئولین این است که راه را برای حضور گسترده مردم در عرصه تولید باز کنند تا مردم در این عرصه ایفای نقش جدی داشته باشند.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه بیان داشت: انقلاب اسلامی با حضور مردم شکل گرفت و از ابتدا مبنای انقلاب ما حضور مردم بود. باید به گونه‌ای عمل کنیم که تفاوتی میان مردم و مسئولین وجود نداشته باشد مگر در شرح وظایف و مسئولیت‌هایی که بر عهده دارند.

وی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری پیش‌رو گفت: اگر مردم را در مسائل فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی دخالت دادیم، خروجی آن افزایش مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری خواهد بود؛ چرا که اگر مردم در عرصه‌های مختلف نقش آفرین باشند، امید در جامعه افزایش خواهد یافت و در نتیجه حضور در عرصه انتخابات نیز افزایش می‌یابد.

امیدواریم قطعنامه‌ای که صادر شده است منجر به یک آتش بس پایدار گردد

آیت الله حسینی بوشهری در بخش دیگری از سخنان خود با محکوم کردن جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، خاطر نشان کرد: حوادثی که در غزه اتفاق افتاده، در نوع خودش کم‌سابقه و حتی بی‌سابقه است. این میزان جنایت فاجعه‌ای است که افرادی انسان نما مرتکب آن می‌شوند و نهاد‌های بین المللی بعد از گذشت حدود شش ماه تنها قطعنامه‌ای را صادر می‌کنند که البته امیدواریم به نتیجه برسد و منجر به یک آتش بس پایدار گردد.

وی افزود: در هیچ فرهنگی بیمارستان تبدیل به زمین جنگ نمی‌شود و بیماران مورد تهدید واقع نمی‌شوند. من از کشور‌های عربی و اسلامی تأسف می‌خورم که در این شرایطی که غزه شش ماه مورد یورش دشمن بوده است، دولت‌هایی که منافقانه دم از اسلام می‌زنند، تأمین کننده سوخت و انرژی رژیم صهیونیستی بودند. آیا مسلمانی تنها در کلام است؟! این‌ها روزی رسوا خواهند شد و مردم ساکت نخواهند نشست.

نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان این جنایات را به شدت محکوم می‌کنیم و امیدواریم منجر به یک بیداری در امت اسلامی شود.

وی اظهار داشت: ایستادگی و مقاومتی که امروز حماس و ملت فلسطین دارند، به برکت جبهه مقاومت است که مرکزیت آن امروز ایران اسلامی است و اگر این مرکزیت وجود نداشت، قطعا پایداری و استقامت آن‌ها تا این زمان ادامه پیدا نمی‌کرد.

استاد حوزه علمیه قم به مناسبت میلاد امام حسن مجتبی – علیه السلام – به تبیین روایتی از این امام گرانقدر پرداخت و ابراز داشت: امام مجتبی – علیه السلام – می‌فرمایند «مَنِ اتَّکَلَ عَلى حُسنِ الاِختیارِ مِنَ اللّه لَم یَتَمَنَّ أنَّهُ فی غَیرِ الحالِ الَّتِی اخْتارَهَا اللّه لَه.» یعنی اگر کسی کار خود را به خدا واگذار کند و به خواست خدا رضایت دهد، آرزو نمى‌کند که در حالتى جز آنچه خدا برایش اختیار کرده است، باشد.

وی ادامه داد: خداوند آفریننده جهان هستی است و اگر برای بنده‌ی خود چیزی را انتخاب کند، قطعا بهتر از آن چیزی است که شخص برای خود انتخاب می‌کند. آنچه که ما تصور می‌کنیم که خوب است، ممکن است با رضایت خداوند همخوانی نداشته باشد.

وی در پایان سخنان خود ابراز امیدواری کرد: امیدواریم امسال سالی همراه با آسایش برای ملت ما رقم بخورد و در بعد اقتصادی، جهش مد نظر رهبر معظم انقلاب – مد ظله العالی – و حضور مردم در عرصه‌های مختلف رقم بخورد و شهر قم نیز به عنوان یک شهر الگو در تمامی زمینه‌ها خود را نشان دهد.

شایان ذکر است در ابتدای این جلسه، سیدمحمد آقامیری، استاندار قم، گزارش مختصری از اقدامات و رویداد‌های شهر مقدس قم در سال گذشته ارائه کرد.

وی با اشاره به میزان مشارکت مردم در انتخابات سال گذشته گفت: استان قم از لحاظ نرخ رشد مشارکت در انتخابات، با ۶.۶۳ درصد در جایگاه اول کشور ایستاد. در میزان مشارکت نیز هفتمین استان کشور بود و مردم قم حدود ۹ درصد بیشتر از متوسط کشوری در انتخابات مشارکت کردند.

استاندار قم ملاقات‌های مردمی مسئولین در کل استان را از مهم‌ترین برنامه‌های استانداری در سال آینده عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد: امیدواریم با همت و تلاش مضاعف بتوانیم گره از مشکلات مردم باز کنیم.

دیگر خبرها

  • ستاد انتخابات کشور: در روز انتخابات ۱۲۵۴ نفر دستگیر شدند
  • استان قم از لحاظ نرخ رشد مشارکت در انتخابات، در جایگاه اول کشور ایستاد
  • ستاد انتخابات کشور: دستگیری ۱۲۵۴ نفر در روز انتخابات
  • انتخابات مجلس در فضایی امن و توأم با آرامش و با مشارکت خوب مردم برگزار شد
  • با اجرای قانون شفافیت مالی تا حدودی از اسراف در انتخابات جلوگیری شد
  • دادستان کل: با اجرای قانون شفافیت مالی از اسراف در انتخابات جلوگیری شد
  • با اجرای قانون شفافیت مالی از اسراف در انتخابات جلوگیری شد
  • با اصلاح قانون انتخابات شاهد اتفاقات خوبی بودیم
  • تأثیر قانون شفافیت مالی در انتخابات مجلس از زبان دادستان کل کشور
  • دادستان کل کشور: با اصلاح قانون انتخابات شاهد اتفاقات خوبی بودیم