Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر به سلامتی خود اهمیت می‌دهید حتما روزانه یک لیوان کفیر مصرف کنید. کفیر یک پروبیوتیک طبیعی است که دارای انواع باکتری‌های مفید , به سلامت فرد کمک می‌کند.

کفیر حاوی باکتری‌های مفیدی مانند لاکتوباسیل، لوکونوستوک، گونه‌ای از استوباکتراستی (مخمر سرکه)، گونه‌ای از استرپتوکوک، قارچ آسکومیست کفیر و تورولا (نوعی مخمر) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این میکرو ارگانیسم‌های مفید به سلامت دستگاه گوارش کمک کرده و از رشد باکتری‌های مضر در روده جلوگیری می‌کنند.

همچنین کفیر به تولید ویتامین‌هایی مانند ویتامین K و ویتامین B۱۲ در روده کمک می‌کند. این ماده با تنظیم کردن باکتری‌های داخل دستگاه گوارش و کبد و داشتن مواد معدنی کمیابی که در آن وجود دارد موجب بهبود پوست و مو خواهد شد. توصیه می‌شود هر شب قبل از خواب یک لیوان کفیر بنوشید. پس از یک ماه پوست و مو خود را با گذشته مقایسه کنید و تاثیر معجزه آسا آن را ببینید.

بیشتر بخوانید: نوشيدن كفير براي زنان باردار معجزه مي كند

 ۲ قاشق غذاخوری کفیر را با یک قاشق چایخوری روغن بادام تلخ مخلوط کنید و هر شب پوستتان را با آن ماساژ دهید و پس از ۲۰ دقیقه صورت خود را بشویید.  

کفیر و بهبود افسردگی‌های خفیف

کفیر با داشتن انواع اسید آمینه‌های ضروری مانند قرص‌های آرام بخش عمل می‌کند بدون آنکه عوارض جانبی داشته باشد. مصرف مداوم کفیر باعث آرامش بیشتر و داشتن روحیه شادتر خواهد شد. مصرف روزانه یک لیوان کفیر مخلوط با یک قاشق عسل از افسردگی‌های فصلی جلوگیری می‌کند.

کفیر و افزایش مقاومت بدن در مقابل بیماری‌ها

در صورت ابتلا به گلودرد روزانه یک لیوان کفیر میل کنید. تحقیقات بسیاری نشان داده است که کفیر با داشتن انواع مواد مفید و تولید آنتی باکتریال‌های طبیعی، باعث بالا رفتن مقاومت بدن در مقابل انواع بیماری‌ها بخصوص سرما خوردگی‌ می‌شود.

کفیرمی‌تواند به سم‌زدایی بدن کمک کند

امروزه برخی مواد سمی از طریق رژیم غذایی نامناسب، مواد آرایشی و سایر محصولات جذب می‌شوند که برای از بین بردن تاثیر آنها از کفیر می‌توان برای سم‌زدایی بدن استفاده کرد. همچنین کفیر در مقابله با آفلاتوکسین‌ها موثر است. آفلاتوکسین‌ها مواد سمی رایجی هستند که در مواد خوراکی یافت می‌شوند. آن‌ها از طریق کپک پخش شده و موجب بروز برخی بیماری‌ها می‌شوند.

باکتری‌های اسید لاکتیک موجود در کفیر آن را قادر می‌سازد تا آفلاتوکسین‌ها را محصور کند، که همین مسئله باعث از بین رفتن آن‌ها می‌شود؛ بنابراین اگر به طور منظم کفیر مصرف کنید، ممکن است بتوانید بدن‌تان را از آفلاتوکسین‌ها و سایر آلاینده‌های قارچی سم زدایی کنید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پوست و مو ویتامین ها دستگاه گوارش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۲۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ نانوایی در شیراز نان کامل توزیع می‌کنند

عباس رضائیان زاده معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: نان کامل یا نان سبوس دار، به دلیل وجود پوسته و جوانه، منبع غنی فیبر، ویتامین E، ویتامین‌های گروه B، مواد معدنی و ترکیبات آنتی اکسیدان، یکی از بهترین گزینه‌ها برای امنیت غذایی و ارتقای سلامت جامعه محسوب می‌شود.

او افزود: نان تهیه شده از آرد سفید، به دلیل درصد سبوس گیری بالا و حذف سهم زیادی از فیبر و املاح حیاتی گندم مانند آهن، کلسیم، روی، منیزیم و فسفر در جریان آسیاب کردن، ارزش چندانی ندارد و نان‌هایی که از آرد کامل تهیه می‌شود، از کامل‌ترین نان‌ها به شمار می‌رود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه نان کامل در دمای کمتر و زمان طولانی‌تری نسبت به نان سفید پخت می‌شود، گفت: وجود فیبر بیشتر در نان کامل باعث ایجاد سیری زودرس و کاهش جذب قند و کلسترول در دستگاه گوارش و پیشگیری از چاقی می‌شود و از ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر از جمله دیابت، بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان‌های گوارش به‌ویژه سرطان کولون پیشگیری می‌کند.

او با اشاره به افزایش کیفیت و توسعه دسترسی به نان کامل و ارتقای آگاهی جامعه در این خصوص تصریح کرد: با توجه به افزایش نانوایی‌های عرضه کننده نان کامل در شهر شیراز، شهروندان با توجه به فراهم شدن این ظرفیت تلاش کنند نان سفره خود را از نان‌های کامل تهیه کنند.

اطلاعات و آدرس نانوایی‌های عرضه کننده نان کامل در صفحه گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، به نشانی اینترنتی https://fhc.sums.ac.ir/uploads/۱۱۸/Nutrition/public%۲۰education/۳۴.pdf جهت دسترسی عموم قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • ۴۷ قاچاقچی مواد مخدر در لرستان دستگیر شدند
  • دستگاه بلوک زنی
  • ۲۵ نانوایی در شیراز نان کامل توزیع می‌کنند
  • از کجا بفهمیم سرطان معده داریم یا نه؟
  • توزیع مدل خاصی از قلیان تحت نظارت وزارت بهداشت | دسترسی به قلیان اکسیژن در این ۱۰ استان
  • بهترین سفید کننده دندان؛ معرفی ۲ راهکار + مقایسه
  • سبزیجات سرشار از پروتئین را بشناسید
  • ۴۷ خرده‌فروش و قاچاقچی مواد مخدر در لرستان دستگیر شدند
  • قلیان اکسیژن طرح مطالعاتی وزارت بهداشت است/ توزیع در ۸ استان