Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری با بیان اینکه فصل جدیدی برای فعالان عرصه دانش بنیان کشور در صنعت هوانوردی گشوده شده است، گفت: هم اکنون شرکت‌های دانش بنیان در تأمین مهم‌ترین نیازهای صنعت هوایی کشور فعال هستند.
«سورنا ستاری» روز یکشنبه در آئین نقشه‌های هوانوردی هوشمند بومی (سامانه‌های Inflight AIP) که برای نخستین بار در کشور و با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان طراحی و اجرایی شده است، در سخنانی ضمن تسلیت شهادت سردار سلیمانی و سانحه هواپیمای اوکراینی، اظهارکرد: خوشبختانه با حمایت و هدایت سازمان هواپیمایی کشوری و شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران، توانمندی کسب و کارهای دانش بنیان به لایه های صنعت هوایی راه یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در این آئین که با حضور امیر خلبان عزیز نصیرزاده فرمانده نیروی هوایی ارتش همراه بود، اظهارکرد: بر اساس تفاهم‌نامه‌های همکاری با این نهادها، نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در بخش تجاری صنعت هوایی پررنگ‌تر خواهد شد.
معاون علمی و فناوری رییس جمهور با اشاره به ورود کسب و کارهای دانش بنیان به بخش‌ها گوناگون صنعت هوایی گفت: در حوزه سخت افزاری نیز پروژه های مناسبی با شرکت فرودگاه های کشور داریم.
ستاری با بیان اینکه، ساخت رادارها از جمله بخش‌هایی است که شرکت‌های دانش‌بنیان اقدامات ارزشمند و ماندگاری در این حوزه انجام داده‌اند، اظهارکرد: تولید سامانه های پیش‌بینی و تجهیزات پیشرفته هواشناسی باب دیگری از فعالیت این شرکت‌ها در همکاری با سازمان هواشناسی است.


وی با تأکید بر این‌که حمایت زیرساختی و قرار دادن بازارهای بالقوه در اختیار شرکت‌های دانش‌بنیان، راهکار توسعه پایدار به‌ویژه در صنعت هوانوردی است، افزود: در حال حاضر بازار گسترده و خوبی به روی شرکت های دانش بنیان باز است.
ستاری ادامه داد: تا چند سال گذشته، شرکت ها در حوزه تجاری ورود جدی نداشتند اما خوشبختانه این مسیر هموار شد. پروژه نقشه‌های هوانوردی نیز در همین راستا است.
وی تصریح کرد: اگر درهای بازار به روی شرکت های دانش بنیان گشوده شود، این شرکت ها می‌توانند محصولات و خدمات نوآورانه شان را در اختیار توسعه صنعت هوایی قرار دهند و توسعه را برای این صنعت و صنایع وابسته به ارمغان بیاورند.
رییس بنیاد ملی نخبگان، نیروی انسانی متخصص و دانش آموخته را سرمایه بسیار ارزنده صنعت هوایی کشور دانست و گفت: این سرمایه انسانی، از دوران دفاع مقدس تا کنون، در حوزه های گوناگون مانند مهندسی و ناوبری، تجربیات ارزنده اش را در خدمت پیشرفت صنعت هوایی قرار داده است.
ستاری با اشاره به اینکه، پروژه های متعدد بسیار خوبی وجود دارد که در آینده و در حوزه سخت افزاری پیشرفت های بسیار خوبی اتفاق خواهد افتاد، اظهار امیدواری کرد این ظرفیت های خارق‌العاده با پیشرفت اقتصاد کشور همراه شود.


سامانه‌ای با تکیه به دانش فنی بومی
نقشه‌های هوایی دیجیتال شامل نقشه‌های پروازی IFR و VFR جزو چارت‌های مورد نیاز صنعت هوایی کشور است که تا پیش از این انحصار آن در اختیار آمریکا و شرکت «جپسن» قرار داشت.
با اعمال تحریم‌های آمریکا، شرکت‌های هواپیمایی ایرانی از دسترسی به این نقشه‌ها محروم شده بودند اما این نقشه‌ها به کمک شرکت‌های دانش بنیان و نیروی هوایی هوایی ارتش جمهوری اسلامی بومی سازی شد.
۶ سورتی پرواز از تهران به کیش و بالعکس، با استفاده از این نقشه‌ها انجام شد و در نهایت مورد تایید سازمان‌ هواپیمایی کشوری و دیگر نهادهای دست‌اندرکار قرار گرفت.
«چارت هوایی دیجیتال» به عنوان یکی از عوامل تأمین ایمنی، چارت‌ها و نشریات هوایی است و اکنون در داخل کشور بومی‌سازی شده است.
برچسب ها: شرکت‌های دانش بنیان ، صنعت هوایی

منبع: خرداد

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان صنعت هوایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۲۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار ورود لباس مبدل‌های دانش‌بنیانی به اقتصاد کشور

آلبرت بغزیان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا با اشاره به شرایطی که برخی شرکت‌ها در کسب عنوان دانش‌بنیانی به دست می‌آورند، اظهارکرد: در ابتدا که مباحث دانش‌بنیانی در کشور مطرح شد خوشحال از اخباری که هر از گاهی از آن منتشر می‌شد کار دولت در مورد حمایت از دانش‌بنیان‌ها مورد ستایش قرار می‌گرفت.

وی افزود: روزی که قرار شد تا دانش‌بنیان‌ها مورد حمایت قرار گیرند و معاونت علمی و فناوری از ایجاد پارک‌های علم و فناوری و تجاری‌سازی محصولات این شرکت‌های دانش‌بنیان خبر داد خوش‌بینی زیادی در کشور ایجاد شد، اما فارغ از این اهداف برخی کشف کردند که زمان سوءاستفاده از عناوین دانش‌بنیانی برای معافیت مالیاتی، دریافت تسهیلات ارزان قیمت و پرداخت کارمزد کمتر بیمه‌ای برای نیرو‌های کار است و به واسطه دسترسی‌هایی نیز که داشتند توانستند از این امکانات بهره بگیرند.

دانش‌بنیان‌های واقعی سهمی کمتر از حمایت‌های دولتی دریافت کردند

بغزیان ادامه داد: این در حالی بود که دانش‌بنیان‌های واقعی که مشغول تحقیق و پردازش ایده‌های خلاقانه و نوآورانه خود بوده‌اند دسترسی کمتری به این تسهیلات داشته‌اند.

کارشناس مسائل اقتصادی خاطرنشان کرد: باید این اخطار از سوی مقامات بالادست داده می‌شد که ممکن است عده‌ای با لباس مبدل دانش‌بنیانی وارد شوند و از حمایت‌ها استفاده و تبعات سنگین به اقتصاد دانش‌بنیان ها وارد کنند.

وی افزود: طبیعی است که هر تولیدی مبتنی بر دانش است، اما میان تولیدات مبتنی بر بهره‌وری و مدیریت منابع یا خلاقانه با تولید هزاران محصولی که در حال تولید است، تفاوت وجود دارد، اما این تولیدکنندگان به طور معمول در صدد استفاده از شرایط خاص نیز هستند. محل استقرار مجانی، حمایت‌های صادراتی و ... نیز از دیگر امکاناتی است که شرکت‌هایی که تنها نام دانش‌بنیان یدک می‌کشند از آن برخوردار شده‌اند.

بغزیان خاطرنشان کرد: از همان ابتدا اگر قرار است خانه‌ای لوکس ساخته شود که چیز‌هایی گران‌بها در آن است باید دیوار‌هایی بلند نیز برای آن ساخته شود و در مورد حمایت‌های دانش‌بنیانی نیز باید زمینه‌های بروز سوء استفاده از بین می‌رفت.

تسهیلات دانش‌بنیانی به سرنوشت طرح حمایت از بنگاه‌های زودبازده دچار شد

کارشناس مسائل اقتصادی عنوان کرد: در زمان دولت های گذشته نیز حمایت از بنگاه‌های زودبازده مطرح شد و اعتباراتی به آن اختصاص یافت. عده‌ای خیلی سریع خود را زودبازده معرفی کرده و تسهیلاتی گرفتند که بابت آن تولیدی راه نیانداختند و در نتیجه تبعات تورمی آن به اقتصاد تحمیل شد.

وی افزود: قانونگذاران، سیاستگذاران و مجریان باید راه‌های سوءاستفاده از حمایت‌های دانش‌بنیانی را پیش‌بینی کنند تا از این پس شاهد به بیراه‌رفتن حمایت از دانش‌بنیان‌ها در کشور نباشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت چاپگر خط بریل با همت متخصصان شرکت دانش بنیان اصفهان
  • توجه به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم
  • شرکت‌های دانش‌بنیان، مصداق مشارکت مردم در عرصه تولید هستند
  • افزایش صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به ۱.۵ میلیارد دلار
  • افزایش صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به یک و نیم میلیارد دلار در سال گذشته
  • صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به یک و نیم میلیارد دلار افزایش یافت
  • ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بازار‌های بین‌المللی
  • صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان به یک و نیم میلیارد دلار افزیش یافت
  • «علم و فناوری» کلیدواژه مهم رهبری در سال ۱۴۰۲/ از پیشرفت‌های ایران در نانو و زیست فناوری تا حمایت از دانش‌بنیان‌ها
  • هشدار ورود لباس مبدل‌های دانش‌بنیانی به اقتصاد کشور