Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-23@15:45:54 GMT

خطرات نگهداری غذا در فویل آلومینیومی

تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۸۳۲۶۹

خطرات نگهداری غذا در فویل آلومینیومی

محققان آلمانی دریافتند که آنچه باعث افزایش مصرف آلومینیم در بدن و بروز برخی بیماری‌ها می‌شود، تنها مصرف مواد غذایی نبوده و استفاده از فویل‌های آلومینیومی و مصرف محصولات آرایشی و بهداشتی حاوی این ماده نیز به افزایش آن در بدن کمک می‌کند.

پژوهشگران در مطالعات اخیر خود دریافتند که کاهش مصرف مواد غذایی در بسته‌بندی‌های آلومینیومی می‌تواند خطرات احتمالی ناشی از افزایش این ماده در سلامت بدن را به حداقل برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مصرف زیاد ترکیبات آلومینیومی می‌تواند از جمله مواردی باشد که باعث رشد اختلالات عصبی و همچنین آسیب‌رسانی به کلیه‌ها، کبد و استخوان‌ها شود.

موسسه فدرال ارزیابی ریسک بیماری‌ها در آلمان اعلام کرده است که در تحقیقات اخیر، داده‌های غلظت میزان مصرف آلومینیوم گروهی از مصرف‌کنندگان موردبررسی قرار گرفت. در این تحقیق، داده‌های مصرف از طریق نظرسنجی از مصرف‌کنندگان جمع‌آوری شد. از گروه‌های مختلف مصرف‌کننده سؤال شده بود، گروه مصرفی غذا‌ها و میزان مصرف آن‌ها را اعلام کنند.

موسسه فدرال ارزیابی ریسک بیماری‌ها برای ارزیابی ریسک مصرف آلومینیوم، از مدل مصرف متوسط هفتگی سازمان ایمنی مواد غذایی اروپا ۱ میلی‌گرم آلومینیوم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن استفاده کرد. ارزیابی این موسسه نشان داد که میزان جذب آلومینیوم از مواد غذایی در مقایسه با مطالعات قبلی کمتر است.

اگر به سایر منابعی که دریافتی آلومینیوم را در بدن افزایش می‌دهد، توجه کنیم متوجه می‌شویم که میزان بسیاری از این ماده از طریق مواد غیرخوراکی مانند آلومینیومی که در محصولات آرایشی، ضد عرق‌ها و خمیردندان‌ها است، وارد بدن می‌شوند.

یکی دیگر از مواردی که مصرف آلومینیوم را افزایش می‌دهد، استفاده از فویل‌های آلومینیومی برای نگهداری از مواد غذایی هستند. موسسه فدرال ارزیابی ریسک بیماری‌ها با توجه به این مسئله دریافت از این طریق میزان مصرف متوسط هفتگی آلومینیوم در همه گروه‌های سنی افزایش پیدا می‌کند.

درنتیجه این مطالعات، موسسه فدرال ارزیابی ریسک بیماری‌ها اعلام کرد که مصرف‌کنندگان می‌توانند با رعایت نکات لازم، میزان مصرف آلومینیوم خود را تحت کنترل درآورند. افرادی که می‌خواهند میزان مصرف آلومینیوم بدن خود را کاهش دهند، باید از محصولات آرایشی، ضد عرق‌ها و خمیردندان‌های حاوی آلومینیوم، کمتر استفاده کنند. علاوه بر این، کاهش مصرف فویل‌های آلومینیومی برای نگهداری غذا‌ها و مواد غذایی مختلف می‌تواند کمک بسیار زیادی در کاهش آلومینیوم بدن داشته باشد.       منبع:سیمرغ

منبع: پارسینه

کلیدواژه: تغذیه تغذیه سالم فویل آلومینیومی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۳۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان سفرهای حمل ونقل عمومی درون شهری زیر ۵۰ درصد است

تین نیوز

سرپرست ستاد مدیریت حمل ونقل سوخت کشور گفت: طبق قانون توسعه و مدیریت مصرف سوخت باید میزان سفرهای حمل ونقل درون شهری به ۷۵ درصد برسد که در حال حاضر زیر ۵۰ درصد است

به گزارش تین نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا احمدی سرپرست ستاد مدیریت حمل ونقل سوخت کشور گفت: متوسط مصرف سوخت حدود ۱۲۰میلیون لیتر در روز است و نسبت به قانونی که پیش بینی شده میزان مصرف سوخت بسیار بیشتر شده است.

به گفته وی این میزان مصرف سوخت به دلیل سوء مدیریت ها در حوزه حمل ونقل عمومی است و با توجه به آنکه قانون توسعه و مدیریت مصرف پیش بینی کرده است که مصرف سوخت روند افزایشی داشته است و فاصله میزان مصرف با قانون پیش بینی شده است.

احمدی فینی گفت: میزان مصرف سوخت، بنزین، گازوئیل و برحسب میزان مسافر جابه جایی آنها و براساس بار است و با توجه به آنکه مقرر شده است ۷۵درصد از سفرهای درون شهری از طریق ناوگان حمل ونقلی و درون شهری انجام شود اما طبق بررسی های صورت گرفته میزان سفرهای انجام شده از طریق ناوگان حمل ونقلی زیر ۵۰ درصد است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • سبزیجات سرشار از پروتئین را بشناسید
  • میزان سفرهای حمل ونقل عمومی درون شهری زیر ۵۰ درصد است
  • ضرورت آموزش حفاظت و نگهداری از طبیعت به دانش آموزان
  • خواص میوه خشک برای کودکان
  • با وجود بارش های اخیر؛ البرز همچنان عطش دارد
  • البرزهم چنان عطش دارد
  • ریشه‌کن شدن یبوست با این ماده غذایی | دلایل یبوست را بشناسید
  • خطرات از دست دادن آب بدن؛ چگونگی تأمین
  • دستور دادستان مرکز لرستان نسبت به تعیین تکلیف خودروهای توقیفی
  • هرآنچه درباره پنجره دوجداره آلومینیوم ترمال بریک باید بدانید