Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

خبرگزاری فارس: محسن مقصودی تهیه کننده برنامه تلویزیونی با اشاره به برخی تلاش‌ها برای جلوگیری از پخش زنده این برنامه تاکید کرد: برخی می‌خواهند شأن رسانه ملی را در حد روابط عمومی مجیزگوی دولت پایین بیاورند و امیدواریم که مدیران صدا و سیما خودشان اجازه ندهند دیگران شأن رسانه ملی را تا این حد کوچک کنند! 

متن این یادداشت که در صفحه شخصی مقصودی در اینستاگرام منتشر شده به شرح زیر است:

« ما بی خبریم و منتظر!

ما بیش از سرنوشت «ثریا» نگران شأن و جایگاه رسانه ملی هستیم! 

عزیزان خبرنگار تماس می‌گیرند در خصوص خبر ضبطی شدن برنامه ثریا و علت آن! حقیقتش من هم سه شنبه هفته گذشته، یک روز قبل از برنامه زنده، وسط روستاهای سیل زده سیستان و بلوچستان با یک پیامک از قطعی شدن این تصمیم مطلع شدم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هفته قبل به رغم هماهنگی موضوع و مهمان برنامه از قبل، به ناگاه و بدون ذکر دلیلی به ما اطلاع داده شد که برنامه باید ضبطی بشود که با گلایه ما، سرانجام برنامه پخش نشد. گمان می کردیم این تصمیم فقط برای یک هفته باشد، اما...

البته در ماه‌های اخیر با زیاد شدن برخی فشارهای "آشنا" و "ناآشنا"، در چند نوبت تلاش شده بود که برنامه ثریا ضبطی بشود که با توضیحات و نامه نگاری‌های ما با مدیران محترم این موضوع حل شده بود، اما نمی‌دانم دوباره چه شده است! هنوز نتوانسته ام با مدیران محترم در خصوص تصمیم جدید صحبت کنم و فعلا اخبار ماجرا را در رسانه ها دنبال می کنم. 

برخی می‌خواهند شأن رسانه ملی را در حد روابط عمومی مجیزگوی دولت پایین بیاورند. امیدوار بودیم و هستیم که مدیران صدا و سیما خودشان اجازه ندهند دیگران شأن رسانه ملی را تا این حد کوچک کنند!

حقیقت آن است که ما امروز با شنیدن خبر ضبطی و محدود شدن برخی برنامه های انقلابی و روشنگرانه تلویزیون، بیش از آنکه نگران سرنوشت برنامه ثریا باشیم نگران شأن و جایگاه رسانه ملی هستیم!

 بگذریم.... شاید بعدا بیشتر در این خصوص نوشتیم.

ما تصمیم مان را به مدیران محترم اعلام کرده بودیم و نظرمان همان است؛ برنامه ثریا اگر "زنده" نباشد، به معنای واقعی کلمه "مرده" است  و برنامه "مرده" به هزار دلیل نمی تواند دیدبان دستاوردها و چالشهای مسیر پیشرفت ایران باشد... " محافظه کاری قتلگاه انقلاب است" و رسانه انقلابی نیز با محافظه کاری میانه ای ندارد. بر این باوریم حرکت به سمت قله های پیشرفت و آرمانهای انقلاب اسلامی، بدون نقد منصفانه و امیدآفرین محقق نخواهد شد.

عجیب است که در شرایط جنگ تمام عیار رسانه ای دشمن، رسانه ملی تعدادی از برنامه های مهم انقلابی و روشنگرانه خود را این چنین به محاق می برد!

هر وقت مدیران محترم تلویزیون تصمیم گرفتند "ثریا" به صورت زنده به روی آنتن برود با تمام توان در خدمت مردم و رسانه ملی خواهیم بود. همچنان منتظر تصمیم نهایی مدیران ارشد تلویزیون هستیم و امیدواریم با اصلاح این تصمیم غیر حرفه ای، ثریا و  دیگر برنامه های روشنگرانه به صورت "زنده "به آنتن برگردند.

سر خُم مِی سلامت 
شکند اگر سبویی»

منبع: فردا

کلیدواژه: تهیه کننده ثریا رسانه ملی دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۳۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عصبانیت رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیس با بی‌حجابی

روزنامه ایران در مطلبی به توییت مهدی فضائلی درباره نظر رهبرانقلاب نسبت به برخورد با بی حجابی واکنش نشان داد.

این روزنامه نوشت: یکی از موضوعاتی که در چند روز اخیر به تیتر برخی رسانه‌های داخلی تبدیل شد، مسأله مقابله با ناهنجاری‌های اجتماعی بود. بویژه پس از آنکه در پی انتشار تصاویری از برخورد نیرو‌های پلیس امنیت اخلاقی با هنجارشکنان، مهدی فضائلی عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به صورت غیرمستقیم خبر داد که رهبر انقلاب دراین‌باره به برخی مسئولان تذکر دادند. این نقل قول بهانه‌ای شد تا یک جریان سیاسی خاص، رسانه‌های وابسته به خود را علیه قوای سه‌گانه و فراجا بسیج کند.

این درحالی است که رئیس‌جمهور در آخرین نشست هیأت دولت و حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای رئیس دستگاه قضا در اظهاراتی مشابه تأکید داشتند که برخورد با بی‌حجابی و هنجارشکنی‌های سازمان‌یافته در جامعه، تصمیم مشترک قوا بوده و پلیس نیز وظایف مربوط به خود را در اجرای این تصمیم برعهده دارد، ضمن اینکه باید حقوق مردم رعایت شود.

در چنین شرایطی، یک جریان خاص سیاسی که به دنبال بازنمایی اختلاف میان قوا در موضوع حجاب است، تلاش کرد سخنان رئیس قوه قضائیه را به عنوان تقابل با رئیس‌جمهور بازنمایی کند. عجله این جریان و رسانه‌های آن در اختلاف‌افکنی به حدی بود که در تیتر‌های رسانه‌های خود، تحریف‌های مشخصی انجام داد. به عنوان نمونه، تاریخی را که رئیس قوه قضائیه به عنوان جلسات تصمیم‌گیری درباره موضوع حجاب بیان کرده بود، یک سال عقب برد.

به نظر می‌رسد هدف این تلاش‌های سیاسی و رسانه‌ای از القای اختلاف میان قوا، تلاش برای احیای پایگاه سیاسی و اجتماعی از دست رفته این جریان باشد.

دیگر خبرها

  • ۴۰۰برنامه هفته معلم در کهگیلویه و بویراحمد اجرا می شود
  • اجرای ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش به مناسبت هفته معلم
  • عصبانیت شدید ارگان دولت از مطرح شدن نام رئیسی در برخورد با بی‌حجابی
  • اجرای ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش کهگیلویه و بویر احمد به مناسبت هفته معلم
  • عصبانیت رسانه دولت از مطرح شدن نام رئیسی به عنوان عامل برخورد پلیس با بی‌حجابی
  • پاسخ مسئولان به مطالبات مردم در شبکه باران
  • "همه ما مدیون توییم" شعار هفته معلم ۱۴۰۳
  • ۴۰۰ برنامه در آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد به مناسبت هفته معلم اجرا می‌شود
  • جبلی: پرچم تحول در رسانه ملی مبتنی بر شعار هویت و عدالت است
  • می‌خواهند همان بلایی که سر تلویزیون آورند را، سر پلتفرم‌ها هم بیاورند/ آیینه شبکه نمایش خانگی را نشکنید