Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-20@08:03:45 GMT

سیره شهدا در دانشگاه‌ها تدریس شود

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۸۴۸۲۶

سیره شهدا در دانشگاه‌ها تدریس شود

خبرگزاری میزان- حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیرضا پناهیان مدرس حوزه و دانشگاه گفت: مسیر معنوی و مراتب بالای تقوا و احساسات دست‌یافتنی است به‌شرط آنکه به دنبال آن باشیم. تاریخ انتشار: 02:00 - 30 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۸۲۹۳

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری میزان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بسیج مداحان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین علیرضا پناهیان شامگاه جمعه در هفتمین یادواره ۱۴۰ شهید روحانی استان کرمان که در مجتمع امام خمینی (ره) قم برگزار شد، گفت: مؤمنان در مسیر رشد معنوی مراحل مختلفی را طی می‌کنند، اما در تحلیل این روند برخی مواقع غفلت می‌کنیم که همین غفلت آثار بدی را به‌جای می‌گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  وی ادامه داد: زمانی که اصول عقاید را می‌خوانیم در محیط‌های مختلف آموزشی معمولاً به اثبات حقانیت می‌پردازیم و همواره سعی می‌کنیم افراد را به دین دعوت بکنیم. بیشتر بخوانید: برای مشاهده مطالب و اخبار مذهبی اینجا کلیک کنید حجت‌الاسلام‌والمسلمین پناهیان بابیان این‌که برخی افراد مو من‌تر هستند و به‌یقین رسیده‌اند، تصریح کرد: معمولاً جز خواص و افرادی که می‌خواهند به شهادت برسند بسیاری از افراد به دنبال درک مفاهیم نمی‌روند و درواقع خودشان ضرر می‌کنند.   وی به توطئه افکنی برخی از افراد در مسیر علم‌آموزی طلبه‌ها اشاره کرد و گفت: برخی از شبهه افکنان پررو جامعه علمی و معرفتی را عقب نگه می‌دارند و همیشه در مبانی خدشه ایجاد می‌کنند و می‌گویند کی گفته خدا هست؟ در مقابل طلبه‌ها هم‌فکر می‌کنند که حجت آن‌ها تنها جواب دادن به این شبهات است.   حجت‌الاسلام‌والمسلمین پناهیان بابیان این‌که حوزویان باید در مسیر یادگیری معارف شهادت پیشگام شوند، تأکید کرد: مسیر معنوی و مراتب بالای تقوا و احساسات دست‌یافتنی است به‌شرط آن‌که به دنبال آن باشیم، اما مسیر و راهی که هم‌اکنون می‌رویم ما را به آنجا نمی‌رساند.   وی شهادت شهید قاسم سلیمانی را موردتوجه قرارداد و ابراز داشت: یک روز قبل از شهادتش زمانی که نظر وی را در مورد شهادت می‌پرسند با تبسم جواب می‌دهد: زمانی که میوه رسید باید چیده شود.   استاد حوزه و دانشگاه تأکید کرد: درواقع به شهدا قبل از شهادت الهام می‌شود که رفتنی هستند و این سلوک در بین همه شهدا وجود داشته است.   وی سیره شهدا را مثال‌زدنی عنوان کرد و افزود: شهدا با حزن و گریه قران می‌خواندند و همواره خواستار عروج به ملکوت بودند.   حجت‌الاسلام‌والمسلمین پناهیان ادامه داد: در دانشگاه‌های ما پررونق‌ترین محافل ذکر شرح‌حال عرفا است و باید سیره شهدا در دانشگاه‌ها تدریس شود.   وی بابیان این‌که شهدا مؤلفه‌های بی‌نظیری برای نشان دادن مسیر سعادت در دنیا و آخرت هستند، افزود: در آداب شهدا روایت‌هایی زیادی وجود دارد شهدا تا به شهادت می‌رسند انگار احساس وظیفه می‌کنند و انگار احساس دلسوزی در بین آن‌ها به وجود می‌آید.   استاد حوزه و دانشگاه بیان داشت: باید راه شهادت باز شود چراکه شهادت‌طلبی جزء اولین هدایایی است که شهدا به مؤمنان می‌دهند.   وی خاطرنشان کرد: از شهدا باید شهادت را بخواهیم و این بهترین آرزو است و علاوه بر این دوران آمادگی برای شهادت دوران بسیار زیبایی است.   حجت‌الاسلام‌والمسلمین پناهیان به اهمیت ارتباط باخداوند اشاره کرد و گفت: چه خوب است که در ۱۰ سال طلبگی ارتباط و احساس باخدا را نشان بدهیم و آیات قرآن را طبقه‌بندی کرده و برای عده‌ای که طالب آن هستند، بیان کنیم.   انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: درس ها دینی سیره شهدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۴۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با حکم رئیس قوه قضاییه معاون اول قوه قضاییه منصوب شد

به گزارش «تابناک» به نقل از میزان، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضاییه، طی حکمی حجت‌الاسلام والمسلمین حمزه خلیلی را به عنوان معاون اول قوه قضاییه منصوب کرد.

حجت الاسلام والمسلمین خلیلی متولد سال ۱۳۴۲ دارای مدرک فوق لیسانس جزا و جرم شناسی از دانشگاه تهران است.

سوابق قضایی:

شروع به کار حجت الاسلام و المسلمین خلیلی در دستگاه قضایی از آذرماه سال ۱۳۷۴ به عنوان قاضی تحقیق در استان تهران بود و مسئولیت دادیار تهران و دادرس تهران نیز برعهده داشت.

رئیس کل دادگستری کرج (۱۳۸۲/۹/۱۶)

 رئیس کل دادگستری استان گلستان (۱۳۸۴/۵/۱۹)

 رئیس کل دادگستری استان قم (۱۳۸۵/۵/۱۵) 

 رئیس دادگستری استان گیلان (۱۳۹۸/۵/۲۶) 

 رئیس دادگستری خراسان استان رضوی (۱۴۰۲/۴/۳۱)

قابل ذکر است حجت الاسلام والمسلمین خلیلی در زمان ریاست مرحوم آیت الله یزدی نیز در قوه قضاییه به مدت ۱۰ سال در دفتر نظارت و پیگیری قوه قضاییه فعالیت و عملکرد موثری را بر عهده داشت.

وی همچنین کتب مختلفی را تألیف کرده است.

دیگر خبرها

  • بقیع تاریخ زنده است 
  • حجت‌الاسلام خلیلی معاون اول قوه قضاییه شد
  • معاون اول قوه قضاییه منصوب شد
  • معاون اول جدید قوه قضائیه کیست؟
  • با حکم رئیس قوه قضاییه معاون اول قوه قضاییه منصوب شد
  • خلیلی معاون اول قوه قضاییه شد
  • چه کسی معاون اول قوه قضاییه شد؟
  • چه کسی معاون اول قوه قضائیه شد؟
  • خلیلی، معاون اول قوه قضاییه شد
  • تداوم مسیر انقلاب اسلامی در دست همسران شهدا است