Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، دوره «مهارت‌های علوم قرآنی و مدیریت مراکز دینی» در کامپالا، پایتخت اوگاندا برگزار شد. این دوره‌ها برای دانش‌آموختگانی که تحصیلات علمی و دینی خود را در حوزه‌های علمیه قم، دمشق و … گذرانده‌اند، به مدت پنج روز در محل آن دانشکده تشکیل شد.

حسین اسدی، استاد درس «مهارت‌های آموزش قرآن کریم» و «مدیریت دارالقرآن‌ها»، زارعان، استاد درس «مهارت‌های تدریس و هدایت»، مالک کیاندو، استاد درس «پروژه‌های درآمدزائی»، آدم سبیلا، استاد درس «مهارت‌های جدید تبلیغ» در دو نوبت جداگانه برای مبلغین آقا و خانم تدریس کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



حجت‌الاسلام دهقانی، رئیس دانشکده اسلامی جامعةالمصطفی (ص) العالمیة، برخی از شخصیت‌های علمی و دینی از جمله نایب مفتی اوگاندا، عابدی عضو هیأت علمی و استاد دانشگاه کامپالا، رئیس شورای منطقه کاجانسی کامپالا، برخی ایرانیان مقیم و رایزن فرهنگی در مراسم افتتاحیه حضور داشتند.

عابدی، رایزنی فرهنگی و معاون مفتی در خصوص اهمیت تبلیغ در جهان امروز و موضوعات مرتبط با آن سخنانی ایراد کرد و معاون مفتی اوگاندا توجه ویژه و خالصانه جمهوری اسلامی ایران به تعلیم و تربیت مردم اوگاندا را تحسین کرد.

محمدرضا قزلسفلی، رایزن فرهنگی کشورمان در اوگاندا در خصوص نقش مبلغین در توسعه همه‌جانبه، رشد و بیداری مسلمانان به منظور ارائه تصویری روشن از فرهنگ و معارف اسلام ناب محمدی (ص) را یادآور شد.

وی با اشاره به اینکه اسلام دین کامل، جامع و دارای فرهنگ و تمدن است، گفت: مهم‌ترین هدف اسلام هدایت و تربیت انسان‌ها و تشکیل جامعه‌ای بر مبنای عدالت و قسط است.

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در اوگاندا به شرح دلایل نقلی و عقلی در خصوص جایگاه ائمه اطهار (ع) به عنوان جانشینان پیامبر اکرم (ص) و نقش و مقام ولایت فقیه در زمان غیبت منجی عالم بشریت پرداخت.

رایزن فرهنگی کشورمان در اوگاندا با بیان اینکه مبلغین ملزم به ارائه تصویری دقیق و روشن از اسلام به جامعه هستند، اضافه کرد: مبلغین با تجهیز خود به منابع اصیل اسلامی برگرفته از قرآن و عترت، ضمن احترام به وحدت اسلامی، برای مواجه با هجمه وسیع دشمنان و پاسخگویی شبهات مطرح شده علیه مذهب اهل البیت (ع) آماده می‌شوند.

وی با بیان اینکه حوزه رسالت پیامبر اکرم (ص) در برگیرنده همه ابعاد جامعه بود، گفت: مسئولیت‌های مبلغین شامل امور اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و اقتصادی است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۵۱۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوره آموزشی امام موسی صدر برگزار می‌شود

 به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، شاه شرقی، مدیر مرکز تربیت مدیران حکمرانی بنیاد قرآن با بیان این که این مرکز با هدف آموزش و تربیت مدیران تراز انقلاب اسلامی با رویکرد حکمرانی قرانی ایجاد شده است، اظهار داشت: در سال جدید سومین دوره آموزشی نظام مهندسی تربیت مدیران حکمران قرآنی به همت این مرکز برگزار می شود.   وی افزود: دوره اول به نام شهید بهشتی در سال ۱۴۰۱ راه اندازی و یافته های پژوهشی در موضوع حکمرانی قرآنی در قالب دوره های ۲ ساعته و ۱۶ ساعته تدوین و برای مدیران و کارشناسان ارشد سازمان ها ارایه شد.   مدیر مرکز تربیت مدیران حکمرانی بنیاد قرآن با بیان این که دوره دوم نیز به نام شهید چمران در سال ۱۴۰۲ تدوین و در سازمان‌ها برای مدیران و کارشناسان ارائه شد، ادامه داد: در سال گذشته همچنین دوره‌های متعددی برای سازمان‌های معظم کشور با رویکرد اداری و بازرگانی تدوین و ارائه گردید.   وی بیان داشت: در سال جاری و در ادامه تدوین دوره های آموزشی، دوره امام موسی صدر با حضور کارشناسان و مدیران بنیاد قرآن و جمعی از قرآن پژوهان همزمان با نشست علمی «نقش محور مقاومت در حکمرانی قرآنی» راه اندازی شد.   شاه شرقی خاطرنشان کرد: ویژگی این دوره در این است که علاوه بر آموزش مواد قبلی از قبیل پیش نیاز ها؛ مبانی حکمرانی قرآنی و اصول حکمرانی قرآنی، محتوای جدید نیز به آنها اضافه شده که این محتوای جدید شامل بررسی تاریخ معاصر حکمرانی قرآنی در غرب آسیا است و در این بخش بیشتر به نحوه شکل گیری حکمرانی محلی در لبنان با راهبری امام موسی صدر و نحوه شکل گیری انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی(ره) و حکمرانی منطقه ای ـ محور مقاومت ـ با حکمرانی امام خامنه ای و ظرفیت های فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و نظامی و امنیتی این منطقه پرداخته می شود.   وی افزود: بدون شک گسترش فرهنگ و ادبیات مقاومت در منطقه ضمن این که بیانگر بسترسازی تحولی عظیم در تمدن سازی اسلامی خواهد بود، هر گام پیشرفت در این امر ما را به جامعه و حکمرانی قرآنی ناب مهدوی نزدیک‌تر خواهد کرد.   لازم به ذکر است: دوره های آموزشی بنیاد قرآن متنوع است و از ۲ ساعت تا ۲۴۰ ساعت را در بر می‌گیرد و بنیاد قرآن می‌تواند بر اساس اعلام نیاز سازمان ها و متقاضیان نسبت به تنظیم دوره با ساعت و رویکرد های مختلف اقدام کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جشنواره امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شود
  • نوزدهمین دوره مسابقات قرآنی مرحله استانی در اسفراین برگزار شد
  • از اولین دانشگاه شیعی در پاکستان چه می دانیم؟
  • اختتامیه نخستین دوره مسابقات فرهنگی، قرآنی مسطورا در شهرستان خواف
  • هفدهمین جشنواره بین‌المللی پژوهش فرهنگی برگزار می‌شود
  • دوره سراسری «انسان مدیر؛ انسان سعادتمند» برگزار می‌شود
  • نشست هماهنگی نمایشگاه بین المللی کتاب با همکاری مدیریت شهری تهران برگزار شد
  • نشست هماهنگی نمایشگاه کتاب با همکاری مدیریت شهری تهران برگزار شد
  • دوره سراسری «انسان مدیر؛ انسان سعادتمند» برگزار می شود
  • دوره آموزشی امام موسی صدر برگزار می‌شود