Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار مهدی معصوم ‌بیگی با تاکید بر وجود همبستگی و وحدت بین مردم گفت: همراهی مردم در تکریم این شهدا نشان‌دهنده همدلی و یکپارچگی مردم است.

«سردار مهدی معصومبیگی» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان، با تاکید بر لزوم گرامیداشت و تکریم شهدای حادثه سقوط هواپیمای مسافربری اوکراینی اظهار داشت: با توجه به حضور گسترده مردم اصفهان در تشییع پیکر شهدای عزیز سانحه هوایی بر همگان آشکار تر شد که مردم ایران، مردمی صمیمی و مهربان و یکپارچه هستند و برای عرض تسلیت و همراهی این شهدا صمیمانه و به طور گسترده شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه مردم با این کار این پیام را دوباره اعلام کردند که ما مردم یکپارچه و متحد و منسجمی هستیم ابراز داشت:  جمعیت انبوهی که برای این تشییع و مراسم خاکسپاری شهدای حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی شرکت کرده بودند نشان دهنده این امر است.


معصوم بیگی تصریح کرد: موضوعی که باید همیشه به آن توجه کنیم این است که وحدت رمز پیروزی است و هر زمانی که در کشور انسجام ایجاد می شود به برکت خون شهید است مثل شهادت حاج قاسم سلیمانی و همه شهدای اسلام که دوباره مردم یکپارچه علیه استکبار موضع گرفتند و به صورتی متحد و یکدل حضور پیدا کردند.


فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: برخی افراد بهانه جو سقوط این هواپیما را بهانه کردند که شاید بتواند صفوف متحد و منسجم مردم را تحت تاثیر قرار دهند ولی باید بدانند همه شهدا برای ما عزیز هستند و ما همه خواهر و برادر هستیم و رهبر اتحاد و یکپارچگی خود پایدار خواهیم ماند.


وی ادامه داد: حضور مردم در مراسم گرامیداشت این عزیزان هم دشمن‌شکن و هم تسلای خاطری برای بازماندگان این عزیزان است.


معصوم بیگی در پاسخ به این پرسش که در شرایط جنگ رسانه ای و عملیات روانی چه تدابیری یابد اندیشیده شود خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه عمده فضای سایبر در اختیار معاندین است و امروز فضای سایبر شرایطی دارد که دشمنان، می‌توانند دروغ را راست جلوه بدهند و یا حقیقت را قلب کنند و آنچه را که می‌خواهند به نتیجه برسانند و از طریق رسانه‌ها اهداف خود را دنبال می‌کنند، باید سواد رسانه‌ای مردم افزایش پیدا کند.

 

وی ابراز داشت: افسران جنگ نرم در فضای سایبر و فضای مجازی باید حضور همیشگی داشته باشند و مقابله به مثل کنند، امروز هر کسی که فضای مجازی را در اختیار دارد  می‌تواند فضای حقیقی را هم در اختیار بگیرد.
فرمانده انتظامی استان اصفهان با بیان اینکه ابزاری که الان در اختیار دشمن هست، در اختیار ما هم هست ولی باید از آن استفاده بهتر و درست تر و موثر تر بکنیم یادآور شد: دشمنان به خوبی از این ابزار استفاده می‌کنند و عملیات سریع و روانی را به طور کامل انجام می‌دهند و آنچه که در فضای واقعی و حقیقی قابل دسترسی نیست را در فضای مجازی دنبال می کنند و به آن می رسند.


وی در خصوص ضربه ای که رسانه ها در قبال اطلاعات نادرست در مورد علت سقوط هواپیمای اکراینی و از دست دادن اعتماد مخاطب خوردند نیز اضافه کرد: اگر در محیط و شرایط هر اتفاق قرار بگیریم؛ شاید قضاوت متفاوتی داشته باشیم، زمانی که انسان از محیط و پدیده ای  دور است، قضاوتی خاصی دارد ولی زمانیکه در آن شرایط قرار می‌گیرد قضاوت دیگری پیدا می‌کند.


معصوم بیگی با اشاره به توضیح مسئولان در حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی مبنی بر وجود  شرایط جنگی در کشور تصریح کرد: ممکن بود چنین اشتباهی رخ دهد و چون اعلام نظر به بررسی و زمان احتیاج داشت، نیروهای مسلح نیز همین فرایند را دنبال کردند.

 

وی افزود: در حوزه هواپیمایی کشوری شاید باید تعامل می‌شد و در مورد علت حادثه نه تکذیب و نه تایید صورت می گرفت و اظهار نظر قطعی نمی‌شد.


فرمانده انتظامی استان اصفهان تاکید کرد: نیروهای مسلح با حداقل زمان علت سقوط را اعلام کردند اما اشکالی که وجود داشت ناهماهنگی بین دستگاه های کشوری و نهادهای نظامی بود که اگر هماهنگی وجود می داشت این خلا و بی اعتمادی مخاطب نیز برای رسانه‌ها نیز ایجاد نمی شد.

 

 

 

پایان پیام/126

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد شهادت سردار سلیمانی کانون های فرهنگی هنری مساجد سردار سلیمانی مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد نماز جمعه رویداد ملی فهما فعالیت های مسجدی طرح ملی فهما جنگ رسانه ای شهدای هواپیمای اوکراینی سردار معصوم بیگی فرمانده انتظامی استان اصفهان معصوم بیگی دشمنان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۵۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا نباید نگران نسل Z بود؟

در جوامع غربی، بیشتر مردم معتقدند که کودکان امروزی نسبت به والدینشان در گذشته، شانس بهتری در زندگی نخواهند داشت. جوانان نیز از مسائلی مثل مشکلات در خرید مسکن و تغییرات آب و هوایی نگرانند.

به گزارش خبرآنلاین، یک نسل گسترده از جوانان در حال شکل گیری است. به طور جهانی، حدود ۲ میلیارد نفر بین سال‌های ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۲ متولد شده‌اند و جزء "نسل Z" هستند. در آمریکا و بریتانیا، این گروه یک پنجم از جمعیت را تشکیل می‌دهند که با جمعیت بومر‌ها رقابت می‌کنند؛ در حالی که در هند و نیجریه، جوانان به طور قابل توجهی بیشتر از سالخوردگان هستند.

برای هر نسل، یک روایت ساده وجود دارد: بومر‌ها مقارن با فراوانی پساجنگ و میلنیال‌ها همزمان با تجربه بحران مالی سال‌های ۲۰۰۷ تا ۲۰۰۹. برای نسل Z، دیدگاه متداول این است که گوشی‌های هوشمند آن‌ها را ناراحت کرده و آینده‌ی تلخ‌تری را پیش روی آن‌ها قرار داده است.

در جوامع غربی، بیشتر مردم معتقدند که کودکان امروزی نسبت به والدینشان در گذشته، شانس بهتری در زندگی نخواهند داشت. جوانان نیز از مسائلی مثل مشکلات در خرید مسکن و تغییرات آب و هوایی نگرانند. علمای اجتماع نگران هستند که نسل Z، که بیشترین زمان خود را در فضای مجازی سپری کرده‌اند، اکنون تحت تأثیر اضطراب و افسردگی قرار دارند. برخی سیاستمداران در آمریکا و بریتانیا به ممنوعیت استفاده از گوشی‌های هوشمند و محدودیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۶ سال فکر می‌کنند.

همه این موارد می‌توانند باعث شود که به نسبت به نسل Z احساس امیدواری کمتری داشته باشیم. اما وقتی به دنیا و به معیار‌های گسترده‌تری نگاه می‌کنیم، می‌بینیم که جوانان زومر از سرنوشت تلخی رنج نمی‌برند. در بسیاری از جنبه‌ها، آن‌ها به خوبی عمل می‌کنند:

حدود چهار پنجم جمعیت ۱۲ تا ۲۷ ساله جهان در اقتصاد‌های نوظهور زندگی می‌کنند و به لطف رشد و گسترش فناوری، از وضعیت بهتری نسبت به والدین خود برخوردارند. اما در برخی مناطق، نگرانی وجود دارد که پیشرفت سریع دهه‌های گذشته ممکن است تکرار نشود. این اضطراب در چین مشهود است.

نسل Z به درستی مهارت‌هایی کسب می‌کنند که قابل بازاریابی هستند. بیشتر از آن‌ها به دنبال مطالعه رشته‌های علوم مهندسی و پزشکی هستند؛ در حالی که علوم انسانی از رواج خارج شده‌اند.

به طور واضح، نسل Z در حال تحول دادن جهان کاری است. آن‌ها قدرت مذاکره دارند - و این را می‌دانند. بسیاری از میلنیال‌ها در سایه بحران مالی جهانی بزرگ شدند و از درخواست افزایش حقوق اجتناب می‌کردند. به‌نظر می‌رسد که نسل Z کمتر نگرانی درباره ترک شغل برای فرصت بهتر یا زندگی لذت‌بخش دارند.

نسل Z، با توجه به علاقه بیشترشان به مسائل اجتماعی و محیط زیست، ممکن است تأثیرات مهمی در جوامع بگذارند. این جوانان کمتر به سرگرمی‌های شبانه‌روزی و مصرف مواد مخدر توجه می‌کنند و زندگی غیرمسئولانه‌ای ندارند. البته این تفاوت‌ها ممکن است باعث افزایش احساس تنهایی و کاهش ارتباطات حضوری و کاهش روابط جنسی شود. همچنین، نرخ‌های گزارش شده از اضطراب و افسردگی در برخی مناطق در حال افزایش است، اگرچه این افزایش ممکن است ناشی از افزایش آگاهی از مشکلات روانی باشد.

نسل Z به طور چشم‌گیری در جهان کاری و اجتماعی تأثیر گذاشته‌اند. آن‌ها دارای مهارت‌ها و قدرت‌هایی هستند که به آن‌ها امکان می‌دهد نقش مهمی در جوامع و بازار کار ایفا کنند. این جوانان دارای اراده‌ی قوی‌ای هستند و ترجیح می‌دهند از فرصت‌های بهتری در زندگی استفاده کنند.

از طرف دیگر، افراد میانسال ممکن است به دلیل تجربیات گذشته‌ی خود نگران شکل‌گیری جوانان Z و تأثیراتی که بر جوامع دارند، باشند. اما در آخر، اگر این تحولات به نفع جامعه باشد و فرصت‌های بهتری برای همه افراد ایجاد شود، آن‌ها هم می‌توانند از این فرصت‌ها بهره‌مند شوند.

نسل Z به طور گسترده‌تری به فضای مجازی و فناوری‌های روزمره وارد شده‌اند. سرعت فراگیری تلفن‌های هوشمند و برنامه‌های رسانه اجتماعی سبب شده تا این جوانان به دنبال راه‌هایی برای مدیریت بهتر و سازنده‌تر از فضای مجازی بگردند. اینکه آیا این فضای مجازی به نفع آن‌ها است یا ممکن است بر روی روانشان تأثیر منفی بگذارد، یک موضوع مورد بحث است. به هر حال، آن‌ها به تدریج به شکل‌گیری روش‌هایی برای استفاده بهینه از فضای مجازی می‌پردازند تا از مزایا و معایب آن به بهترین شکل ممکن استفاده کنند.

در گذشته، فناوری‌های نوین همیشه همراه با مشکلاتی مواجه بوده‌اند. به همین ترتیب، استفاده از فضای مجازی نیز نیازمند تعادل و مدیریت صحیح است.

با انجام اقداماتی مانند اطلاع‌رسانی به جوانان درباره مخاطرات موجود در فضای مجازی، ارائه آموزش‌های مرتبط با مدیریت زمان و تنظیم حدود استفاده از رسانه‌های اجتماعی، می‌توان از بروز مشکلات روانی و اجتماعی جلوگیری کرد و از مزایای این فناوری به بهترین نحو بهره برد.

دیگر خبرها

  • دشمنان به دنبال افغانستان ضعیف و چندپارچه هستند
  • چرا نباید نگران نسل Z بود؟
  • پلیس اصفهان خبر داد: اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • ویسی دنبال قرارداد بلندمدت با فولاد در حال سقوط
  • نظری: دشمنان به دنبال تضعیف و تجزیه افغانستان هستند
  • شوخی گلزار با مردم
  • بازتاب اجرای طرح نور در فضای مجازی
  • فضای مجازی یکی از راه‌های مشارکت مردم در اقتصاد است
  • ضرورت اهتمام به اقتصاد فضای مجازی در خراسان رضوی
  • آیا معلم بلاگری از لحاظ حقوقی مجاز است؟