Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-19@04:16:30 GMT

سیل‌زدگان به آب سالم و پتو نیاز دارند

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۸۵۸۱۲

سیل‌زدگان به آب سالم و پتو نیاز دارند

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، نماینده معاونت پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که از هفته گذشته برای بررسی مشکلات سیل زدگان به این استان رفته گفت: مشکلات مردم سیل زده بسیار زیاد است، حدود ۲۰۰ هزار نفر و بیش از ۹۰۰ روستا تحت تأثیر سیل هستند و راه ارتباطی حدود ۳۰ روستا قطع است.

سعید لک افزود: مشکلی که امدادرسانی به سیل زدگان را سخت می کند، فاصله زیاد روستاهاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشترین خسارت سیل زدگان از بین رفتن محصولات کشاورزی و دام آنهاست. آبگرفتگی زمین های کشاورزی انواع محصولات از جمله هندوانه و موز را از بین برده است.

وی افزود: در بسیاری از مناطق زمین شکاف برداشته و از هم باز شده است. راههای ارتباطی از بین رفته و خیلی جاها آسفالت روی جاده باقیمانده اما زیر آن کاملا خالی شده و اگر خودرویی از روی جاده رد شود، ممکن است با فروریختن جاده سرنشینان آن از بین بروند.

نماینده معاونت پرستاری وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از مشکلات مردم این استان، دسترسی پایین به آب شرب سالم است. طبق آمارها حدود ۲۳ درصد مردم مناطقی که اکنون درگیر سیل هستند به آب آشامیدنی سالم دسترسی دارند. نیروهای امدادگر با همکاری وزارت بهداشت و سایر دستگاهها تلاش زیادی دارند که آب بطری شده در اختیار سیل زدگان قرار دهند و ماموران بهداشتی نیز بر افزایش کلرزنی آب نظارت دارند اما به طور کلی تامین آب آشامیدنی سالم در زمان عادی نیز برای بسیاری از مردم این منطقه مشکل است.

لک اضافه کرد: در شرایط عادی و قبل از سیل در بسیاری از روستاها آب را در آب انبارها ذخیره و مصرف می کنند و اکنون به علت سیل بسیاری از آب انبارها نیز از بین رفته است.

وی گفت: وسعت خرابی ها در مناطق سیل زده بسیار زیاد است. رسیدگی به آن بیش از توان استان سیستان و بلوچستان است و کمک به حل این معضل نیازمند حمایت و کمک ملی است. برآورد استاندار سیستان و بلوچستان حاکی از حدود ۱۱۰۰ میلیارد تومان خسارت به زیرساخت های این استان است. در بسیاری از جاها تیرهای برق افتاده اند و برق روستاها قطع است.

نماینده معاونت پرستاری وزارت بهداشت افزود: مشاهدات تیم وزارت بهداشت حاکی از این است که جبران این خسارتها کار طولانی می طلبد و با امدادها و کمک های مقطعی یک یا دو ماهه مشکلات مردم سیل زده حل نمی شود و برنامه ریزی دقیق می خواهد.

وی گفت: مردم سیل زده نگران و از نبود آب شرب سالم و کافی گله مند هستند، امکان استحمام ندارند. بسیاری از بیمارانی که از قبل دچار بیماری های زمینه ای هستند درخواست دارند که برای درمانشان به آنها کمک شود. اقلام بهداشتی مثل شیرخشک نیز از جمله نیازهای مردم سیل زده است.

لک افزود: استان سیستان و بلوچستان شب های بسیار سردی دارد، بسیاری از مردمی که خانه های خود را در سیل از دست داده اند در فضای باز می خوابند، بسیاری از آنان لباس، پتو و امکانات زندگی خود را از دست داده اند و نیازمند پتو و لوازم گرمایشی هستند.

وی گفت: مشکل دیگری که مردم از آن گله دارند، این است که بسیاری از مدارس از بین رفته و جاهایی که مدارس دایر است نیز دانش آموزان لوازم التحریر ندارند.

نماینده معاونت پرستاری وزارت بهداشت افزود: از نظر بیماری ها فعلا با اپیدمی و شیوع بیماری واگیر مواجه نیستیم و اقدامات کنترلی برای جلوگیری از شیوع بیماری ها انجام شده است. موارد معدودی از سرماخوردگی یا اسهال ممکن است وجود داشته باشد اما فعلا شیوع و همه گیری بیماری خاصی دیده نمی شود.

لک گفت: در یکی از جاهایی که برای بازدید رفتیم با یک در خانه مواجه شدیم که تمام اطراف آن به علت سیل از بین رفته بود و اطراف آن فقط زمین مسطح بود.

محمد اسماعیل مطلق مشاور معاونت بهداشت وزارت بهداشت پیش از این از خطر حیوان گزیدگی از جمله مار و عقرب گزیدگی و شیوع بیماری های پوستی، اسهال و بیماری های گوارشی پس از فروکش سیل خبر داده بود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان وزارت بهداشت آب سالم سیل زدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۵۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوختگی؛ رتبه دوم سوانح در کشور

حمیدرضا علیزاده در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: عمق سوختگی در سه نوع است، درجه یک که سوختگی تماسی و بدون نیاز به پانسمان است، در سوختگی‌های درجه ۲ در دو گونه طبقه بندی می‌شود و سوختگی‌های درجه ۳ که نیاز به جراحی دارد و پانسمان‌های ویژه برای درمان بیماران استفاده می‌شود.

این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران درباره پانسمان سوختگی گفت: در ۱۴ روز اول سوختگی مرحله حاد، پانسمان‌های ویژه استفاده می‌شود، سپس مرحله تحت حاد است و در ادامه، سوختگی‌های مزمن که دچار چسبندگی هستند از انواع مختلف دیگر پانسمان‌ها استفاده می‌کنند.

حمیدرضا علیزاده افزود: استفاده از پانسمان پرده جنینی که موجب کاهش سطح سوختگی عوارض آن و طول مدت درمان برای کودکان در بیمارستان شهید مطهری تهران می شود، نتایج موفقی به همراه داشته است.

این فوق تخصص زیبایی گفت: پانسمان‌ها بر اساس میزان جذب آب و بر اساس نیاز بیمار تجویز می‌شود که انواع مختلفی دارد.

حمیدرضا علیزاده گفت: با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تلاش برای افزایش تخت‌های سوختگی در کشور انجام شده است و تغییر تعرفه‌های درمان سوختگی در کنار افزایش تخت‌های سوختگی در معاونت درمان وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در حال پیگیری است.

وی همچنین با اشاره به برگزاری دوازدهمین کنگره سوختگی در شهر رشت مرکز استان گیلان گفت: از این پس، همایش سوختگی هر سال در یکی از مراکز فعال استانی در زمینه درمان سوختگی برگزار خواهد شد.

دکتر علیزاده افزود: مقالات این همایش با اولویت نوآوری و محصول محور ارزیابی شده‌اند.

دیگر خبرها

  • وزیر کشور: تمام دستگاه‌ها در حال کمک به سیل‌زدگان هستند/ خسارات ناشی از سیل جبران می‌شود
  • چه کنیم تا مغزمان پیر نشود؟
  • چگونه می‌توان بیماری دیابت را کنترل کرد؟
  • علت ۷۰ درصد مرگ‌ها بیماری‌های قلبی و عروقی است
  • جذب بیش از ۲۵ هزار نیروی انسانی جدید در بدنه وزارت بهداشت
  • بهره برداری از ۱۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور
  • ۵ مطالبه مهم استاندار آذربایجان شرقی از معاون وزیر بهداشت
  • برگزاری کلاس آموزشی بهداشت و پرورش کرم ابریشم در نیشابور
  • لزوم بازبینی در حرایم بهداشتی دامپروری جهت مشارکت حداکثری مردم در حوزه دام
  • سوختگی؛ رتبه دوم سوانح در کشور