Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله عابدینی گفت: امروز بیشتر از هر زمان دیگر مساجد پایه‌ های امنیت ملی کشور به حساب می‌ آیند و مساجد باید دژهای محکمی در مقابل فتنه‌ها و دشمنی‌ها باشند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از قزوین به نقل از روابط عمومی دفتر امام جمعه قزوین، آیت الله «عبدالکریم عابدینی» در نشست ائمه جماعات و هیئت امنای مساجد شهر قزوین گفت: ظرفیتی که مساجد می‌توانند در اختیار جامعه اسلامی و مسلمانان بگذارند بسیار مهم‌تر، مفیدتر و کارآمدتر از وضعیت فعلی به حساب می‌آید و جامعه اسلامی در حال حاضر به نوعی حداقل استفاده را از ظرفیت مساجد می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین افزود: همانگونه که برای موضوعاتی مانند عاشورا چندین دهه فرصت گذاشته و موضوعات مختلف نهضت امام حسین (ع) برای مردم تبیین می‌شود به همان صورت برای مسجد هم چندین دهه باید وقت گذاشته شود و موضوعات مسجد برای مردم تبیین شود.

 

وی عنوان کرد: خداوند متعال در قرآن کریم می‌فرماید که مسجد برای خداست و این مهم در حالی است که گاهی اوقات مساجدی را مشاهده می‌کنیم که گویی در اختیار و تصرف یک شخص یا گروهی است.

 

آیت الله عابدینی اعلام کرد: اسم، عنوان و نفوذ هیچ کس غیر از خدا نباید در مساجد باشد و هیئت امناء، بانیان و همه افراد ذی نفوذ و حاضر در مسجد باید این دغدغه را در مسجد داشته باشند.

 

وی افزود: در بسیاری از آیات قرآن کریم هنگامی که صحبت از مسجد می‌شود، صحبت از حق هم به میان می‌آید و این مهم نشان دهنده این است که حق و باطل باید در مسجد در مصاف یکدیگر قرار بگیرند و همگان باید در حمایت از حق مشترک باشند.

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین اظهار کرد: اگر حق امام علی (ع) در تاریخ رعایت می‌شد دشمنان اسلام نمی‌توانستد آن جنایت‌های عظیم را در دوره‌های بعد ائمه معصوم (ع) رقم بزنند و این مهم به دلیل این بود که مسلمانان حق و باطل را گم کردند و نتوانستند آنگونه که باید حق و باطل را شناسایی کنند.

 

وی با اشاره به اینکه حق از خداست و نباید از حق فاصله گرفت، خاطرنشان کرد: مشروعیت امام جماعت یک مسجد وابسته به اعتقاداتی از جمله ولایت و امامت در دین است و اگر یک امام جماعت این موارد و اعتقادات دیگر از جمله وحی، نبوت و غیره را نداشته باشد نمی‌تواند، امام جماعت باشد.

 

آیت الله عابدینی تصریح کرد: حضور پر شور جمعیت از لحاظ کمی و کیفی در مساجد بسیار مهم و ضروری محسوب می‌شود چرا که این مهم برای دشمنان از اهمیت بالایی برخوردار است و جمعیت نمازگزار در مسجد را به مراتب رصد می‌کنند.

 

وی با اشاره به اینکه آمیختگی تقوا با مسجد از اهمیت بالایی برخوردار است، افزود: در قرآن کریم خداوند متعال می‌فرماید که مردم خود را با مسجدی که براساس مبانی تقوا بنا شده است هماهنگ کرده و به سمت مساجدی که توسط مشرکان ساخته شده نروند؛ چرا که اصولا شرک و مسجد با یکدیگر سازگاری ندارد.

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با اشاره به آیه‌ قرآن کریم مبنی بر اینکه عبادت کنید و بهترین مکان برای عبادت مسجد است، اظهار کرد: هدف از عبادت تقواست و به همین دلیل مسجد اگر براساس تقوا بنیان شده باشد مسجد است و می‌تواند بر روی مردم تاثیرگذاری داشته باشد.

 

وی خاطرنشان کرد: مسجد را کسی می ‌تواند آباد کند که به خدا و روز قیامت ایمان داشته باشد و قبل از اینکه یک شخص بخواهد مسجد را آباد کند در وهله نخست باید خود را آباد کرده باشد.

 

آیت الله عابدینی با اشاره به روایتی از امام علی (ع) بیان کرد: آبادانی دل با نام و یاد خداست و هر چقدر که انسان به خدا توکل و امید داشته باشد به همان میزان قلب او آباد بوده و می‌تواند مساجد را هم آباد کند.

 

وی تصریح کرد: بارها و بارها شنیده‌ایم که یک امام جماعت با هیچگونه امکانات، جوانان‌ها و مردم را جذب و مشکلات خیلی از مردم را برطرف کرده است که این مهم دلیلی به جز آبادانی قلب و دل آن امام جماعت ندارد.

 

نماینده ولی فقیه در استان قزوین با اشاره به اینکه مساجد باید بجوشند تا مکان‌ها و برنامه دیگری از جمله نماز جمعه، نماز عید فطر و غیره رونق بگیرد، گفت: امروز بیشتر از هر زمان دیگر مساجد پایه‌ های امنیت ملی کشور به حساب می‌ آیند و مساجد باید دژهای محکمی در مقابل فتنه‌ها و دشمنی‌ها شده و وحدت و انسجام ما را قوت ببخشند.

 

پایان پیام/293

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد سردار سلیمانی کانون های فرهنگی هنری مساجد شهادت سردار سلیمانی کانون های فرهنگی هنری مساجد طرح ملی فهما مسجد مسجد مناطق سیل زده نماز جمعه نماینده ولی فقیه در استان قزوین امنیت مساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۶۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین امنیت غذایی با منابع پایه فراسرزمینی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رضا فتوحی درباره شعار سال و اهمیت آن در بخش کشاورزی گفت: امنیت غذایی مهمترین مبحث بخش کشاورزی بوده و باید تلاش کنیم تا با مشارکت مردم محقق شود.
وی با تاکید بر این که کشت فراسرزمینی نوعی مشارکت سرمایه‌گذاران ایرانی در طرح‌های برون‌مرزی است، افزود: این کشت توسط دولت دنبال می‌شود؛ در این زمینه دولت بنا دارد تا به کمک سرمایه‌گذاران ایرانی در کشور‌های دارای تفاهم‌نامه، کشاورزی فراسرزمینی انجام دهد.
به گفته فتوحی، شرکت‌های داخلی و بین‌المللی نیز می‌توانند کشاورزی فراسرزمینی در بخش عظیمی از کشور‌ها مانند روسیه، قزاقستان، ارمنستان، آذربایجان، عراق، پاکستان، بخشی از کشور‌هایی آفریقایی مانند تانزانیا و ونزویلا در قاره آمریکا انجام دهند.
مجری طرح کشت فراسرزمینی وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر اهمیت کشت فراسرزمینی و تحقق شعار سال در این بخش با افزایش تولید، یادآور شد: در سالی که با نام جهش تولید نامگذاری شده، سرمایه‌گذاری در خارج از کشور برای تقویت امنیت غذایی را عملیاتی کنیم؛ البته فعالیت‌های مهمی در این زمینه انجام شده و در دست اقدام است.
وی افزود: با تحقق کشت فراسرزمینی می‌توانیم نیاز کشور به برخی محصولات را تامین کرده و با قیمت مناسب‌تری به دست مردم برسانیم.
فتوحی ضمن دعوت از سرمایه‌گذاران، افزود: کشت محصولات اساسی مانند گندم، جو، ذرت، دانه‌های روغنی دام و دامپروری در کشت فراسرزمینی مورد حمایت دولت سیزدهم و از برنامه‌های وزارت جهاد کشاورزی به شمار می‌رود.
به گفته وی، ایران در کمربند خشک و نیمه‌خشک جهان قرار دارد و بر این اساس باید به دنبال حفظ منابع پایه و افزایش بهره‌وری آب و خاک باشیم، بنابراین افزایش تولید باید خارج از کشور و در راستای بهره‌مندی از منابع آب و خاک سایر کشور‌ها باشد تا امنیت غذایی را ارتقا دهیم.
مجری طرح کشت فراسرزمینی تصریح کرد: در حال حاضر بالغ بر ۸۰ میلیون هکتار کشت فراسرزمینی توسط کشور‌های پیشرفته در حال انجام است.
وی با بیان این که باید بخشی از نیاز کشور که از طریق واردات تامین می‌شود را از طریق کشت فراسرزمینی تولید کنیم، گفت: براساس برنامه‌ریزی انجام شده تا پایان برنامه هفتم ۲ میلیون هکتار سطح زیر کشت کشاورزی فراسرزمینی در کشور‌های مختلف برنامه‌ریزی شده است.
فتوحی ادامه داد: پیش‌بینی کشت فراسرزمینی برای امسال تا ۴۰۰ هزار هکتار است که براساس ضوابط خرید تضمینی، این محصولات توسط شرکت بازرگانی دولتی و پشتیبانی امور دام کشور از سرمایه‌گذاران انجام خواهد شد.
مجری طرح کشت فراسرزمینی در پایان گفت: باید بیشترین بهره‌برداری از منابع سایر کشور‌ها را داشته باشیم؛ البته در حال حاضر در کشور‌هایی مانند غنا، ارمنستان، پاکستان، برزیل، تاجیکستان و قزاقستان، کشاورزی فراسرزمینی در حال انجام است. 

دیگر خبرها

  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی
  • اجرای طرح "مسجد، پایگاه قرآنی" در ۱۰۲ کانون فرهنگی هنری همدان
  • ارتباط مردم و مساجد از طریق مرکز ارتباطات مردمی مساجد
  • تحقیق و تفحص از مساجد تخریب شده منطقه ثامن
  • «قرآن مجید»کتاب خدا مهجور نماند
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد استان زنجان
  • اجرای طرح اعتلا با جدیت دنبال شود
  • تقویت گروه‌های سرود بچه‌های مسجد در استان اردبیل
  • مساجد و ائمه جماعات قزوین به کانون‌های فرهنگی تبدیل شوند
  • تامین امنیت غذایی با منابع پایه فراسرزمینی