Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-20@03:17:41 GMT

پشت پرده حکم سیاسی AFC

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۸۶۴۷۲

 نشریه «الشرق الاوسط» عربستان در جدیدترین خبر درباره حکم اعلام شده از سوی کمیته اجرایی مبنی بر محرومیت ایران از میزبانی در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ، نوشت: تصمیم گرفته شده هنوز به فدراسیون‌های اعضا AFC ابلاغ نشده و تنها این حکم در میان اعضای کمیته اجرایی از طریق تلفن ابلاغ شده است.
اخبار ورزشی - ابراهیم القاسم، عضو سعودی کمیته اجرایی AFC سردمدار این تحریم علیه فوتبال ایران بوده و رایش بازی در کشور ثالث بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

AFC متعاقبا به صورت رسمی این حکم را ابلاغ می‌کند.
شب گذشته نشریه الریاضیه سعودی مدعی شد که کمیته اجرایی AFC با رای مجمع عمومی این سازمان مبنی بر برگزاری بازی‌های نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا در کشور ثالث تا اطلاع ثانویه موافقت کرد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: لیگ قهرمانان آسیا اخبار ورزشی فوتبال ایران تلفن رسانه کنفدراسیون فوتبال آسیا لیگ قهرمانان آسیا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۶۴۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارین پالیسی: واشنگتن مقصر تشدید اوضاع در خاورمیانه است نه تهران 

نشریه فارین پالیسی با توجه به تنش‌های فعلی در خاورمیانه نوشت: واشنگتن و نه تهران مقصر تشدید اوضاع در خاورمیانه است. چندین دهه حمایت بی قید و شرط ایالات متحده به اسرائیل اجازه داده است تا هر کاری که می‌خواهد انجام دهد و این "روابط ویژه" با واشنگتن بود که در نهایت به بی ثباتی کل منطقه منجر شد.

به نوشته این نشریه، انتظار می‌رفت سیاست دولت بایدن با شکست مواجه شود، زیرا اهداف آن در واقع با یکدیگر در تضاد بودند.

از یک سو، واشنگتن تلاش کرد حمایت قاطعانه از اسرائیل را هم در سطح لفاظی نشان دهد، هم از اسرائیل در برابر اتهامات نسل کشی محافظت کند و قطعنامه‌های آتش بس در شورای امنیت سازمان ملل را مسدود کند، و هم برای آن سلاح‌های مرگبار را به طور مداوم تامین کند.

از سوی دیگر، ایالات متحده با ترغیب اسرائیل به اقدام با خویشتن داری به منظور محدود ساختن خسارات به مردم فلسطین و به حداقل رساندن آسیب به وجهه و اعتبار خود ایالات متحده، تلاش کرد تا از تشدید درگیری در غزه جلوگیری کند.

با این حال، حمایت بی‌قید و شرطی که ایالات متحده در طول سال‌ها از اسرائیل کرده است، و تشویق به جنایت علیه مردم فلسطین و کشور‌های همسایه کرده است، به‌طور قابل پیش‌بینی انگیزه مقامات اسرائیل را از توجه به درخواست‌های ایالات متحده برای خویشتن‌داری سلب کرده و آنها را به نادیده گرفتن آن درخواست‌ها واداشت. کشور‌های دارای قدرت کنترل نشده تمایل دارند از آن سوء استفاده کنند و اسرائیل نیز از این قاعده مستثنی نیست.

واکنش ایران به حمله اسرائیل به سفارتش در سوریه کاملاً قابل انتظار بود. در عین حال، تهران بار‌ها به صراحت اعلام کرده است که قصدی برای گسترش عملیات نظامی ندارد. بنابراین، اقدامات تلافی جویانه به گونه‌ای تنظیم شد که هشدار جدی به اسرائیل داده شود و در عین حال سیگنالی ارسال شود که تهران خواهان تشدید بیشتر نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل ایران

دیگر خبرها

  • اسرائیل: عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل اقدام سیاسی است
  • پشت پرده فروش ۱۲۰۰ میلیارد تومانی سینمای ایران! آیا رواست که سرمایه‌ها این‌گونه از کشور خارج شوند؟
  • بخش‌نامه تحقق جهش تولید با مشارکت مردم ابلاغ شده است
  • اجرایی شدن طرح نهضت ملی مسکن در بردسکن مستلزم مشارکت متقاضیان
  • اساسنامه سازمان ملی سنجش بعد از کنکور ابلاغ می‌شود
  • آغاز اقدامات اجرایی پدافند غیرعامل شهرداری گرگان در سال 1403
  • فارین پالیسی: واشنگتن مقصر تشدید اوضاع در خاورمیانه است نه تهران 
  • تلاش نماینده رژیم صهیونیستی در جلسه شورای امنیت برای فتنه انگیزی بین کشور‌های اسلامی
  • دانشگاه تهران مجری ۳ طرح حقوقی دستگاه‌های اجرایی شد
  • پاکو خمز به خاطر تنش‌های خاورمیانه از ایران رفت / ادعای آاس