Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@22:45:33 GMT

ارائه ضعیف خدمات در بسیاری از مدارس فوتبال

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۸۷۱۰۸

ارائه ضعیف خدمات در بسیاری از مدارس فوتبال

ایسنا/خوزستان یک کارشناس فوتبال معتقد است که میزان ارائه خدمات در بسیاری از مدارس فوتبال، ضعیف است.

محسن بابادی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: به جز کمبود تجهیزات آموزشی در مدارس فوتبال، استفاده نامناسب از مربیان متخصص در هر رده و امکانات ناکافی، از ضعف‌های موجود در مدارس فوتبال محسوب می‌شوند.

وی با بیان این‌که میزان ارائه خدمات گوناگون در بسیاری از مدارس فوتبال ضعیف است، گفت: نبود سرویس‌های بهداشتی و حتی آب آشامیدنی نیز معضلاتی را به همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس خدمات ارائه شده، تنها توپ، چمن، کنز، کاور و...نیست و موارد مهم‌تری هم وجود دارد که مسئولان مدارس فوتبال باید آن‌ها را مدنظر قرار دهند و به یکسری اصول و تعهدات در ارائه خدمات پایبند باشند.

این کارشناس فوتبال عنوان کرد: حُسن برخورد با والدین و بازیکنان نیز که مانع از هر گونه تنش احتمالی خواهد شد، از موارد ضروری است که باید توسط مسئولان مدارس فوتبال مدنظر قرار داده شود، موضوعی که البته در بسیاری از مدارس فوتبال رعایت نمی‌شود و به چالش جدی تبدیل شده است.

وی ادامه داد: در دستور قرار دادن چنین اقداماتی، از ارائه خدمات مناسب گرفته تا استفاده از مربیان متخصص و حُسن برخورد با بازیکنان و خانواده‌هایشان، رضایت‌مندی مراجعه‌کنندگان را در بر دارد و در خوشنامی یک مدرسه فوتبال نیز تاثیر بسیاری خواهد داشت.

بابادی گفت:‌ همچنین به جز مسایل فنی، امکانات آموزشی مناسب و حتی کادر مجرب؛ آن‌چه سبب روی آوردن خانواده‌ها به سمت یک مدرسه فوتبال می‌شود، اعتبار و نام نیک آن مدرسه است؛ مدرسه فوتبالی که سوابق قضایی و انضباطی نداشته باشد و بازیکنان مستعد را به تیم‌های باشگاهی معرفی کرده باشد، طی سال‌های متمادی در میان مردم آن شهر و استان خوشنام خواهد شد و ضمن حمایت مسئولان از آن مدرسه فوتبال، در درآمدزایی خوب آن نیز تاثیر بسیاری خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی اخبار ورزشی خوزستان مدارس فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۷۱۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید طریفی حسینی معاون وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: ما امسال موافقت اصولی راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری را در ۳ استان خوزستان، آذربایجان غربی و گلستان اخذ کردیم. یک مدرسه سمپاد عشایری هم در استان فارس داریم که از سال‌های گذشته فعالیت می‌کرده اما در بقیه مناطق کشور مدرسه سمپاد عشایری نداشتیم.

وی ادامه داد: برای اولین بار بود که پس از سال‌ها با راه‌اندازی این مدارس موافقت شد و برای سال تحصیلی پیش رو یکی از استان‌ها توانسته زیرساخت لازم را فراهم کند تا ما بتوانیم از مهرماه حدود ۴۰ دانش‌آموز در دوره اول متوسطه در گروه پسران در آذربایجان غربی داشته باشیم.

معاون وزیر آموزش و پرورش اضافه کرد: اکنون هم ثبت‌نام این مدرسه ادامه دارد و دانش‌آموزان عشایر استان آذربایجان غربی می‌توانند این مدرسه را انتخاب کنند.

به گفته طریفی حسینی این مدرسه به صورت شبانه‌روزی اداره خواهد شد و یک فضای آموزشی خوب و کاملاً استاندارد است که در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: در بین دانش‌آموزان عشایر، دانش‌آموزان بسیار با استعداد و بسیار باهوش و نخبه‌ای وجود دارد که بعضاً به خاطر مناطق عشایری و شرایط خاص زندگی آن‌ها، امکان تحصیل‌شان در مدارس شهری، سخت است و ما می‌خواهیم چنین مدارسی به صورت شبانه‌روزی در حوزه عشایر داشته باشیم تا بتوانیم این دانش‌آموزان با استعداد و نخبه را وارد و متناسب با استعدادشان زمینه مناسب و امکانات لازم را برای‌شان فراهم کنیم.

وی اضافه کرد: از مهرماه برای این مدرسه دانش‌آموز جذب می‌کنیم و سال به سال پایه‌های این مدرسه تکمیل خواهد شد، در دوره دوم متوسطه و همینطور برای گروه دختران برنامه‌ریزی خواهیم کرد که تکمیل شود.

طریفی حسینی گفت: استان خوزستان و گلستان هم موافقت اصولی دارند و از سال تحصیلی آینده با توجه به تمهید مقدماتی که باید انجام شود و حساسیتی که ما در مدارس سمپاد داریم از نظر فضای آموزشی و معلم و … که باید تأمین شود، برای سال آتی این دو استان هم دانش‌آموز جذب می‌کنند و به تدریج در بقیه استان‌ها نیز این مدارس راه‌اندازی خواهد شد.

کد خبر 6080727

دیگر خبرها

  • مدارس ما و مدارس آن‌ها
  • گفتمان سازی برای محوری شدن مدارس در جامعه
  • راه اندازی مدرسه اوتیسم در اردبیل
  • حق نداریم مدارس خیرساز را تغییر نام دهیم
  • کسری ۳۳۱ هزار متر مربعی فضای آموزشی در کردستان
  • ساخت ۳۴۴ مدرسه در سیستان و بلوچستان
  • ساخت مدرسه ۶ کلاسه در صالح شهر گتوند
  • صدور مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در ۳ استان کشور
  • راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور