Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان از مشاهده و زنده گیری یک سر تمساح سیل زده توسط یگان حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان خبر داد. تاریخ انتشار: 10:18 - 30 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۸۵۰۶

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، وحید پورمردان اظهار کرد: در پی سیل اخیر همانگونه که جابجایی تمساح‌ها از زیستگاهشان پیش بینی شده بود، خوشبختانه با تماس تلفنی یکی از اهالی روستای کشاری در منطقه سرباز مبنی بر مشاهده یک سر تمساح تلف شده در حوالی رودخانه پایین دست سد پیشین گروهی از نیرو‌های محیط بان مستقر در منطقه به محل مورد نظر اعزام شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان افزود: محیط بانان با گذر از مسیر سیلابی رود و گل و لای حاصل از سیلاب در کمترین زمان ممکن خود را به محل مشاهده تمساح رساندند و در بررسی‌های اولیه متوجه زنده بودن تمساح شدند.

وی ادامه داد: تمساح مذکور متأسفانه زخمی و بسیار ضعیف شده بود. با حضور محیط بانان در منطقه عملیات امداد و نجات گونه مذکور آغاز شد. تمساح نیمه جان توسط محیط بانان زنده گیری و برای حمل در مسیر دو کیلومتری سنگلاخی رودخانه که قابل تردد برای خودرو‌ها نبود، فیکس شد. با گذشت زمان و تاریک شدن هوا گذر از رودخانه کار را با مشکل مواجه کرد، زیرا رودخانه محل زیست تمساح‌ها بود و هر لحظه خطرات فراوانی محیط بانان را تهدید می‌کرد. بعد از ساعت‌ها تلاش و سخت کوشی بالاخره محیط بانان موفق شدند تمساح زخمی را جهت درمان و تیمار به ایستگاه ریکوکش منتقل نمایند.

وی تصریح کرد: حال عمومی تمساح زخمی خوب گزارش شده و گونه مذکور پس از التیام زخم‌ها و حصول بهبود به زیستگاهش منتقل خواهد شد.

 بیشتر بخوانید: آنچه که باید مردم در مواجهه با گاندو‌ها رعایت کنند

پورمردان از مردم فهیم بلوچستان خواست تا نسبت به تردد در مناطق سیلابی، حاشیه رودخانه باهوکلات، هوتک ها، مرداب‌ها و مناطق حاشیه‌ای که محل تجمع آب‌های راکد شده است با احتیاط بیشتری برخورد و حتی الامکان از تردد در این مناطق خودداری شود. همچنین ضمن تقدیر از همه رسانه‌ها و دوستداران محیط زیست و مشارکت این عزیزان در اطلاع رسانی گسترده در مناطق سیل زده، از مردم عزیز این مناطق خواست تا به منظور پیشگیری از وقوع حوادث تلخ و حملات احتمالی حیات وحش در زمان مشاهده هر گونه جانوران وحشی گرفتار، مراتب را به نزدیکترین اداره حفاظت محیط زیست اعلام نمایند.

منبع:مهر
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تمساح محیط زیست سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۷۸۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور پلنگ برای نخستین بار در کوهسرخ (فیلم)

          این منطقه دارای ارزش زیستی زیادی است و دارای گونه‌های ارزشمندی همچون پلنگ، گربه پالاس، کفتار، گربه وحشی، کل و بز و قوچ و میش است و این ثبت و مشاهده پلنگ، محیط بانان و فعالان محیط زیست منطقه را بسیار امیدوار کرده است.   مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: پلنگ، گربه‌سانی شب‌زی و مخفی کار است و به همین دلیل مشاهده و ثبت حضورش در روز و به راحتی ممکن نیست و، چون یکی از گونه‌های بسیار ارزشمند در چرخه تنوع زیستی است مشاهده و ثبت آن در یک منطقه، ضمن این که گواهی بر غنای زیستگاهی آن منطقه است مسیر حفاظتی آن محدوده را تغییر خواهد داد.   اله‌پور افزود: این منطقه از لحاظ اکولوژیکی، دارای اکوسیستم متنوعی است و برای گونه‌های پستاندار علفخوار همچون کل و بز و قوچ و میش و دیگر گونه‌های حیات وحش نیز بسیار مناسب است.   وی ادامه داد: حدود ۳۵ درصد منطقه سید مرتضی کاشمر داخل شهرستان کوهسرخ قرار گرفته است و حدود ۱۰.۲ درصد کل شهرستان کوهسرخ تحت پوشش مناطق تحت مدیریت اداره کل حفاظت محیط زیست استان قرار دارد.   مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در خصوص ویژگی‌ها و منابع طبیعی این شهرستان، به زیستگاه‌های کوهستانی و ارتفاعات آن که باعث به وجود آمدن منابع آبی و زیستگاه مطلوب برای بقای گونه‌های مهم گوشتخوار و علفخواران بزرگ جثه در سطح منطقه شده است اشاره کرد.   پلنگ ایرانی هم اکنون در فهرست قرمز اتحادیه بین‌المللی حفاظت از طبیعت (red list) طبقه‌بندی شده و در کنار اردک سرسفید جزء گونه‌های در معرض خطر یا (ENDANGERED) به شمار می‌رود. ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: شیر خوردن و شیطنت بچه گرازها در دامان طبیعت ایران (فیلم) جولان خرس‌های قهوه‌ای در البرز مرکزی (فیلم) مشاهده پلنگ نر در منطقه حفاظت‌شده دربند مشکول (فیلم)

دیگر خبرها

  • حضور پلنگ برای نخستین بار در کوهسرخ (فیلم)
  • سیل‌زدگان بلوچستان مراقب خروج گاندوها از برکه‌های محل زیستشان باشند
  • حضور یک قلاده پلنگ در شهرستان کوهسرخ مشاهده شد
  • خطر حمله گاندو‌ها در کمین سیل‌زدگان
  • سیلاب و خطر خروج تمساح پوزه کوتاه
  • ثبت نخستین حضور پلنگ در کوهسرخ
  • هشدار به سیل زدگان در سیستان و بلوچستان : مراقب تمساح باشید
  • مشاهده و ثبت پلنگ برای نخستین بار در شهرستان کوهسرخ
  • هشدار حمله تمساح‌ها به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان ؛ مراقب خروج گاندوها از برکه‌های محل زیستشان باشید
  • سیلزدگان مراقب تمساح باشند