Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار میاندورود گفت: دشمن به ما نگاه می‌کند و با برجسته کردن مشکلات به‌دنبال ایجاد فاصله بین مردم و حاکمیت هستند تا مشارکت مردم کمتر شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، حسین منفردی یکشنبه شب در نشست با مدیران کانال‌های خبری میاندورود با اشاره به نقش مهم رسانه در هدایت افکار عمومی دنیا، اظهار کرد: امروزه با گسترش شبکه‌های اجتماعی همه اقشار جامعه می‌توانند مشارکت کنند و یک رسانه و یا یک خبرنگار باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی بیان کرد: امروز که با وجود اینترنت دنیا را به یک دهکده کوچک تعبیر می‌کنند اگر نتوانیم با برنامه ریزی و هدفمند از این رسانه استفاده کنیم دنیا و رسانه‌های دنیا ما را مدیریت خواهند کرد.

فرماندار میاندورود با اشاره به انتخابات پیش‌رو، گفت: امروز رسانه یکی از ابزار تبلیغات است و باور داریم که رسانه‌ها می‌توانند جامعه و مردم را مدیریت کنند.

منفردی خاطرنشان کرد: رسانه هم می‌تواند مردم را با حاکمیت همراه و همگام سازد و هم می‌تواند مردم را در مقابل حکومت و دولت قرار دهد.

وی تاکید کرد: رسانه‌ها در بیان مشکلات جامعه به گونه‌ای عمل کنند که دردهای جامعه اثراتش بر مردم کمتر شود.

منفردی با بیان اینکه امروز میزان مشارکت مردم در انتخابات را میزان سنجش محبوبیت دولت‌ها و حاکمیت می‌دانند، افزود: دشمن به ما نگاه می‌کند و با برجسته کردن مشکلات به‌دنبال ایجاد فاصله بین مردم و حاکمیت هستند تا مشارکت مردم کمتر شود.

مجلس قوی دولت قوی می‌سازد

حجت الاسلام سیدجواد هاشمی دادستان عمومی و انقلاب میاندورود نیز در این جلسه با بیان اینکه جمهوری اسلامی بعد هزار و دویست سال پرچم اسلام و اهل بیت را بلند کرده است، تصریح کرد: باید ببینیم از نظر جهانی چه زمان حساسی را داریم و جایگاه ایران در این زمان کجاست.

هاشمی گفت: هر اقدام ما برمی‌گردد به این پرچم و اگر خیر است آن را بیشتر برافراشته می‌کند و اگر شر باشد آن را به زمین خواهد زد.

وی با اشاره به نقش مهم مجلس در آینده کشور و نزدیک شدن به انتخابات آن، بیان کرد: مجلس قوی دولت قوی انتخاب می‌کند و در مشکلات اقتصادی مجلس قوی می‌تواند اثرگذار باشد.

هاشمی با بیان اینکه مردم نماینده دلال نمی‌خواهند و در انتخابات حب و بغض را کنار بگذاریم و کسانی که قوی‌تر هستند را انتخاب کنیم، تصریح کرد: جایگاه نمایندگان مجلس در کشور خوب نهادینه نشده است، نماینده میاندورود نماینده کل کشور است.

دادستان عمومی و انقلاب میاندورود در پایان گفت: شما می‌توانید با رعایت قانون، برنامه‌های کاندیداها را بیان کنید و همچنین شاخصه‌های یک نماینده و وظایف آن را نیز بیان کنید.

در ادامه جلسه مدیران کانال‌ها به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و نماینده پلیس فتا نیز گزارشی از موارد خلاف قانون در شبکه‌های اجتماعی با موضوع انتخابات را بیان کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۷۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک نماینده: FATF و برجام بر اساس فرهنگ غربی‌هاست

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، حسین جلالی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره کارکرد احزاب در کشور گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید اینها را در کشورمان بومی کنیم.

وی اظهار کرد: حزب و تشکیلات آن باید در کشورمان مردمی باشد لذا احزاب نباید تشکیلات یک جریان خاص باشند همچنین حزب در ایران نباید مثل غرب از راس هرم به کف هرم باشد بلکه باید از قاعده به هرم باشد یعنی خواست مردم در مدنظر باشد.
نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: حزب در غرب دستوری و از بالا به پایین عمل می‌کند یعنی به اعضایشان می‌گویند ما فلان کار را می‌کنیم و شما باید این کار را اتجام دهید.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: حزب نباید افراد را مسلوب‌الاختیار کند مثلا می‌گویند اگر کسی طرفدار حزب دموکرات باشد در انتخابات باید فقط از دموکرا‌ت‌ها انتخاب کند، اما در ایران ممکن است من عضو یک حزب باشم، اما در انتخابات از حزب خودم به کسی رای ندهم.

جلالی گفت: حزب در ایران باید به صورت خوشه‌ای مثل درخت انگور باشد چراکه در درخت انگور خوشه‌ها به هم وصل هستند و هیچ راسی ندارند لذا گروه‌ها باید به هم وصل باشند.

وی افزود: در احزاب حالت دگماتیسمی می‌بینم مثل تحمیل، زور و اجبار که با اخلاق ایرانی‌ها سازگار نیست، چون ایرانی‌ها دوست دارند خودشان انتخاب کنند لذا اگر کسی بخواهد حزبی تاسیس کند باید ببیند خواست مردم چیست نه اینکه بگوید همان که ما می‌گوییم و جز این نباید باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: احزاب در ایران تابع قانون همه و هیچ هستند یعنی بین سیاه و سفید فکر می‌کنند و می‌گویند یا لیست ما یا هیچ لیست دیگر که این درست نیست، چون ما حزب‌گرا نیستیم بلکه حق‌گرا هستیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: اگر حزب در ایران جواب می‌داد بهترین حزب، حزب جمهوری اسلامی بود که در راس آن شهید بهشتی، شهید باهنر، آیت‌الله موسوی اردبیلی و… بود که امام خمینی (ره) فرمودند جمعش کنید.

وی افزود: اینکه امام فرمودند حزب جمهوری اسلامی را جمع کنید به این دلیل بود که چینش، تشکیلات و سازوکار حزب غربی بود بنابراین باید از نو حزب را در ایران تعریف کنیم و تشکیلات حزب را سامان‌دهی کنیم.

جلالی بیان کرد: حزب‌هایی که شب انتخابات کرکره را بالا می‌کشند و بعد از انتخابات کرکره آن را پایین می‌کشند حزب نیستند و درواقع NGO‌هایی هستند که یک شبه می‌آیند و می‌روند و فرهنگ تحزب‌گرایی در کشور شکل نگرفته است

دیگر خبرها

  • رسانه‌ها به دنبال امیدبخشی و نگاه روشن به آینده باشند
  • سه چالش اساسی نظام در سال ۱۴۰۳ به روایت حسین علایی /حاکمیت باید یک تغییر معنادار در سیاست‌های اقتصادی و سیاسی خود ایجاد کند
  • مردم از گرانی‌ها و نوسانات بازار گلایه دارند
  • تا حاکمیت تغییر معناداری در سیاست خارجی و سیاست اقتصادی ندهد مشکلات همچنان باقی است؛ بدترهم خواهد شد
  • نماینده اصفهان: فرونشست به مرحله خطرناکی رسیده/ اگر چاره‌ای نشود، باید شهر را ترک کنیم
  • نماینده اصفهان: اگر برای فرونشست چاره‌ای نشود، باید شهر را ترک کنیم
  • یک نماینده: FATF و برجام بر اساس فرهنگ غربی‌هاست
  • مجید انصاری: کشور ما توان بزرگی دارد؛ چرا باید شرایط طوری باشد که نخبگان ما به فکر مهاجرت باشند؟/ تریبون‌های نماز جمعه به دنبال دامن زدن به خشم و کینه نباشند/ سه انتخابات اخیر نشان داد که ما در لبه خطر ناامیدی و واگرایی اجتماعی هستیم
  • ضرغامی: دشمن از حضور مردم در تخت جمشید ناراحت است/ به دنبال لغو روادید بیش از ۶۰ کشور هستیم +فیلم
  • ضرغامی: دشمن از حضور مردم در تخت جمشید ناراحت است/ به دنبال لغو روادید بیش از ۶۰ کشور هستیم