Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جماران، سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (دوشنبه) در نشست هفتگی با خبرنگاران ضمن تشریح آخرین تحولات در عرصه سیاست خارجی به سوالات مطرح شده پاسخ داد.

سخنگوی وزارت خارجه در ابتدا یاد و خاطره تمامی سفر کرده های 752 را گرامی داشت و برای شادی روح آن درود و صلوات فرستاد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عباس موسوی گفت: از طرف خودم، همکاران و وزارت خارجه مراتب تسلیت و همدردی خودمان را با بازماندگان هم میهنانمان در این حادثه تلخ ابراز  کنم از سوی همه ایرانیان در سراسر جهان مراتب همدردی را با بازماندگان، مردم و دولت های اوکراین، افغانستان، کانادا، سوئد و انگلیس اعلام کنم.

وی افزود: روز گذشته روز غزه نماد مقاومت بود و جا دارد روز مقاومت مردم غزه و فلسطین را گرامی بداریم و مسئله اول جهان اسلام مسئله فلسطین است و روز غزه که نماد مقاومت است و ایران همواره از حامیان مقاومت در منطقه بوده باید گرامی داشته شود.

موسوی یاد و خاطره سردار مقاومت شهید سلیمانی یار مردم فلسطین را گرامی داشت.

سخنگوی وزارت خارجه به مرور تحولات دیپلماتیک پرداخت و افزود: قرار بود ظریف همین روزها به سوئیس برای شرکت در نشست مجمع جهانی اقتصاد در داووس برود که به رغم دعوت رسمی و حضوری اولیه از ایشان برنامه تنظیمی که برای ایشان داشتند را به هم زدند و برنامه ای که توافق شده بود و ترتیبات دیگری را در نظر گرفتند که این سفر متاسفانه انجام نمی شود.

وی گفت که رئیس دومای روسیه هفته آینده به تهران می آید.

موسوی عنوان کرد: وزیر راه و شهرسازی ایران رأس هیأتی به اوکراین رفت و حامل پیام رئیس جمهور ایران به اوکراین است و تمرکز عمده آن روی همین حادثه است.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین گفت: یکی از مقامات منطقه فردا به ایران می آید که در صورت قطعی شدن اعلام می کنیم.

موسوی همچنین به سفر اخیر ظریف به هند و دیدارهای انجام شده پرداخت و افزود: سفر وزیر خارجه پاکستان درباره مسائل منطقه ای و نقشی که پاکستان مایل است در بحث تنش ها ایفا کند، صورت گرفت.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین گفت که در پی ترور سردار سلیمانی و سقوط هواپیمای اوکراینی ظریف 20 تماس تلفنی با مقامات خارجی و عمدتا همتایان خود داشت.

موسوی درباره تصمیم اروپا به راه اندازی مکانیسم ماشه گفت: ما در برجام هستیم و تعهدات خود را متوازن کردیم براساس اقداماتی که طرف های مقابل انجام دادند، اینکه ما یک طرفه در حال انجام هستیم عبارت صحیحی نیست. ایران بعد از خروج آمریکا از برجام، اعلام کرد برای اینکه بین حقوق و تکالیفش توازن برقرار کند، موادی که حقش است را اجرا خواهد کرد که نتیجه آن کاهش تعهدات برجامی ما بود و آخرین گام آن را برداشتیم.

این دیپلمات ارشد کشورمان خاطرنشان کرد: ادعای اروپایی ها قابل قبول نیست چون ایران از 21 ماه قبل مکانیسم حل و فصل اختلاف در برجام را بر اساس بند 36 فعال کرد و اقدامات اخیر اروپایی ها فاقد ارزش و اعتبار حقوقی است البته خودشان معتقد نیستند مکانیسم ماشه را فعال کردند ولی اعلام اینکه به این سمت می روند و اعلام اینکه مکانیسم حل و فصل را فعال کردند برای ما غیر قابل قبول است و استدلالات فنی و حقوقی زیادی داشتیم که به آنها اعلام کردیم و باید صبر کنیم روند به چه سمت می رود.

خبر در حال تکمیل است...

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 داووس غزه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ظریف آمریکا قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۸۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش باکو به تهدید و فشارهای فرانسه

سخنگوی وزارت خارجه جمهوری آذربایجان اعلام کرد که تهدیدها و فشارهای فرانسه بر باکو هیچ اثری نخواهد داشت.

به گزارش مشرق، «آیخان حاجی زاده» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری آذربایجان در واکنش به اقدام دولت فرانسه به احضار سفیرش در باکو اعلام کرد که «طرف آذربایجانی بارها اعلام کرده که گفتگو با باکو به زبان تهدید و فشار نتیجه ای نخواهد داشت.»

دولت فرانسه دیروز سه‌شنبه در اعتراض به آنچه اقدامات باکو در آسیب‌زدن روباط دوجانبه توصیف کرد، «آنه بویلون» سفیر خود در باکو را برای مشورت به پاریس فراخواند.

در بیانیه وزارت خارجه فرانسه آمده که سفیر فرانسه در باکو به علت تداوم اقدامات یک‌جانبه جمهوری آذربایجان که به روابط دوجانبه آسیب زده، برای انجام مشورت‌هایی فراخوانده است.

آن‌گونه که در این بیانیه آمده «امانوئل ماکرون» رییس‌جمهور فرانسه با آنه بویلون دیدار و گفت‌وگو کرده است. ماکرون در دیدار با بویلون گفت که از اقدامات باکو متاسف است و ابراز تمایل کرده که جمهوری آذربایجان در مورد نیات خود شفاف‌سازی کند.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • سخنگوی وزارت خارجه تحریم‌های نفتی آمریکا علیه ونزوئلا را محکوم کرد
  • واکنش ایران به وتوی قطعنامه فلسطین از سوی آمریکا
  • کنعانی: آمریکا بازیگر بی‌طرف و کنشگر مسئولی در جامعه جهانی نیست
  • ایران وتوی قطعنامه عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل توسط آمریکا را محکوم کرد/ سخنگوی وزارت خارجه: آمریکا بازیگر بی‌طرف و کنشگر مسئولی در جامعه جهانی نیست
  • فرانسه: به درخواست اردن پهپادهای ایران را رهگیری کردیم
  • آمریکا باز هم قطعنامه عضویت فلسطین را وتو می‌کند
  • سخنگوی وزارت خارجه : تحت تأثیر هیاهوی سیاسی و تبلیغاتی بانیان شرایط موجود در منطقه و جهان قرار نمی‌گیریم
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به ادعا‌های اخیر سران اروپا و وزرای گروه هفت
  • واکنش باکو به تهدید و فشارهای فرانسه
  • پیام سخنگوی وزارت خارجه به مناسبت روز ارتش