Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با بیان این‌که مصرف گاز نیروگاه‌ها سال گذشته ۶ میلیارد و ۳۰۸ میلیون مترمکعب بود، گفت: این مقدار امسال به ۷ میلیارد و ۱۲۵میلیون مترمکعب خواهد رسید.

 سید مصطفی علوی، درباره سوخت رسانی به نیروگاه های استان، اظهار کرد: تمام نیروگاه های استان از گاز استفاده می‌کنند، بر این اساس میزان سوختی که پنج نیروگاه از ابتدای سال تاکنون دریافت و مصرف کرده اند، ۵میلیارد و ۸۷۰میلیون مترمکعب بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با گازرسانی صحیح و به‌ موقع به نیروگاه‌های استان و تامین گاز آنها، مصرف سوخت مایع به صفر رسیده است.

مدیرعامل شرکت گاز استان اصفهان با تاکید بر اینکه مصرف گاز سبب کاهش میزان آلودگی هوا می‌شود، گفت: مصرف سوخت مایع آلایندگی زیادی به همراه دارد، اما جایگزین شدن گاز آثار زیست محیطی مطلوبی در پی دارد که کاهش میزان آلاینده ها از جمله همین اثرات است.

وی ادامه داد: امیدواریم مصرف گاز در نیروگاه ها بدون اعمال محدودیت مصرف، تا پایان امسال استمرار داشته باشد.

علوی درباره گازرسانی به صنایع در استان، توضیح داد: صنایع عمده و فوق عمده استان از مصرف کنندگان گاز هستند به صورتی که میانگین مصرف روزانه آنها ۴۲ میلیون مترمکعب است که از این میزان، میانگین مصرف روزانه گاز در صنایع سیمان برابر یک میلیون و ۷۹۹ هزار مترمکعب، صنایع فولاد برابر ۱۱میلیون و ۶۸۲ هزارمترمکعب و نیروگاه ها برابر ۱۶میلیون و ۸۵۰هزار مترمکعب است.

وی با بیان اینکه هم اکنون حجم قابل توجهی گاز معادل ۶۵ میلیون مترمکعب در روز، در استان مصرف می شود، گفت: این حجم گاز صنایع را از مصرف سوخت مایع بی نیاز کرده در حالی که اگر صنایع و نیروگاه ها به جای استفاده از گاز از سوخت مایع استفاده کنند فاجعه زیست محیطی شدیدی به وجود می‌آید.

مدیر عامل شرکت گاز استان اصفهان، تصریح کرد: با اقدام‌های انجام شده، این شرکت توانسته در برنامه‌ریزی‌های مربوط به گازرسانی به بخش‌های صنایع، تجاری، نیروگاه‌ها و بخش خانگی به اهداف تعیین شده خود دست یابد.

به گزارش ایسنا و به نقل از شرکت گاز استان اصفهان، سهم گاز در سبد انرژی استان رو به افزایش است به طوری که هم اکنون ۷۰ درصد سبد انرژی به گاز اختصاص دارد. همچنین استفاده از سوخت های فسیلی مشکلات زیادی را برای محیط زیست فراهم می کند که اگر در مصرف آن برنامه ریزی شود و همچنین وسایل مورد استفاده از راندمان خوبی برخوردار نباشند سطح آلودگی محیط زیست بسیار زیادتر خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مصرف گاز نيروگاه مازوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۸۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید

به گزارش قدس خراسان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد، قاسم زوکی‌نژاد در تشریح اقدامات اداره نگهداری ساختمان‌ها و خدمات عمومی اداره کل پشتیبانی اظهار کرد: با مصوبه هیئت محترم وزیران از ابتدای امسال دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده ۵ خدمات کشوری ملزم به تامین سالیانه ۵ درصد برق مصرفی خود از انرژی‌های تجدیدپذیر می‌باشند و ظرف مدت ۴ سال باید ۲۰ درصد برق مصرفی خود را از این طریق تامین کنند؛ در غیر این صورت آن بخش از برق مصرفی با تعرفه بسیار بالاتری در قبوض محاسبه می‌شود.

معاون مالی و پشتیبانی و رئیس کمیسیون بهینه‌سازی مصرف انرژی شهرداری مشهد افزود: خوشبختانه با نیروگاه‌های خورشیدی که احداث کرده‌ایم، شهرداری مشهد مشمول این افزایش تعرفه نشده است. البته مطابق برنامه‌ریزی صورت‌پذیرفته، توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر همچنان ادامه دارد و به‌عنوان نمونه در سال جاری ۴ نیروگاه‌خورشیدی دیگر در دست اقدام قرار دارد.

وی با بیان اینکه در حوزه مدیریت هزینه‌ها و کاهش مصرف آب به ساماندهی ظرفیت اشتراک آب نیز توجه شده است، عنوان کرد: در این زمینه با پیگیری‌های انجام‌شده افزایش ظرفیت اشتراکات آب فضای سبز محقق و این امر صرفه‌جویی ۲۰۰ میلیارد ریالی در پرداخت حق انشعاب را به دنبال داشته است.

زوکی‌نژاد تصریح کرد: در کنار این مبلغ با اصلاح تعرفه و ظرفیت قراردادی و مدیریت مصرف آب، هر ماه شاهد  بیش از ۱۰ میلیارد ریال صرفه‌جویی در قبوض ماهیانه اشتراکات آب شهرداری بوده‌ایم.

معاون مالی و پشتیبانی و رئیس کمیسیون بهینه‌سازی مصرف انرژی شهرداری مشهد ادامه داد: این درحالی است که در راستای قانون درآمد پایدار و پیگیری‌های صورت پذیرفته، سال گذشته بیش از ۱۵میلیارد ریال صرفه‌جویی در قبوض برق روشنایی پارک‌ها را شاهد بودیم.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی ۴ نیروگاه خورشیدی در سال جدید
  • ۱۳ میلیون خودروی فرسوده روزانه ۶۳ میلیون لیتر سوخت مصرف می‌کنند
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه مشکلات اقتصادی را حل می‌کند
  • ضرورت نصب ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در صنایع تهران تا ۱۴۰۶
  • ۳۴ درصد مردم از کارت جایگاه داران استفاده می‌کنند
  • رکورد تعمیرات نیروگاه‌های حرارتی کشور شکسته می‌شود
  • برگزاری رویداد فن‌آب برای صرفه‌جویی مصرف آب در صنایع نساجی
  • میزان سفرهای حمل ونقل عمومی درون شهری زیر ۵۰ درصد است
  • صرفه جویی ۱۲۰۰ مترمکعبی مصرف آب در دانشگاه بیرجند
  • میزان ظرفیت تولید گاز به ۸۷۵ میلیون متر مکعب رسیده است