Web Analytics Made Easy - Statcounter

عرضه بازی‌های غیرقانونی در گیم نت‌ها تهدیدی جدی برای کودکان و نوجوانان است که اعتیاد به این بازی‌ها را در پی دارد و اثرات سو بر جسم و روح آنها می‌گذارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، شاید شما هم از آن دست والدینی باشید که ترجیح می دهید فرزندشان هر طور که شده سرگرم شود و از این خوشحال هستید که به جای بازی در کوچه و حیاط در اتاق و تنهایی با بازی های رایانه ای خود را سرگرم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
هرچند برخی از کارشناسان تربیتی اعتقاد دارند بازی های رایانه ای اثرات مثبتی به همراه دارد؛ گسترش جهان بینی، تکامل شخصیت و رفتار، افزایش بهره هوشی، پرورش استعدادها، ایجاد خلاقیت، پرورش تمرکز و دقت، انتقال فرهنگ و ... را به همراه دارد اما اثرات منفی آن این روزها بر سر نسل جوان سایه انداخته است؛ بروز هیجان کاذب، تخلیه ذهنی، روانی، بروز اختلال رفتاری، اعتیاد چشمی_ ذهنی و گاهی حتی تیک های عصبی انگشتی از جمله مولفه های منفی بازی های رایانه ای است.
 
کاراکترهایی که وجه مشترکشان تاثیرگذاری بر ناخودآگاه ذهن رایانه بازها است؛ اعتیاد خاموشی که این روزها باید چون زنگ خطری در خانواده ها به صدا در بیاید اما هنوز والدین ارام بودن بچه هایشان با بازی رایانه ای را به جنب و جوش هایشان ترجیح می دهند.

بازی رایانه ای مانند تیغ دولبه است، جهت دهی محتوای بازی ها بر ذهن و افکار بازی افراد قطعی است و اعتیاد درونی ایجاد می کند، فرد هر چه جلوتر می رود، پیروزی های کاذب او را تطمیع نمی کند.

در ادامه عباس زارع مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به بازارهای رایانه ای گفت: زیرساخت‌های خوبی با توجه به فضای مجازی وجود دارد و اکنون بیش از ۳۰ میلیون نفر در کشور در این بخش فعالیت دارند.
 
وی با اشاره به تاثیر منفی بازی های رایانه ای غیرمجاز عنوان کرد: بیش از ۳۰ هزار بازی رایانه‌ای غیرمجاز در کشور در حال دانلود است، در حالی که چهار هزار بازی مجاز در کشور تولید شده و ۸۶ درصد بازی‌ها، خارجی هستند.
 
پیامدهای بازی های رایانه ای

زارع ترویج خشونت، بی حجابی و بی هویتی را از جمله اهداف بازی‌های رایانه‌ای غیرمجاز دانست و اظهار کرد: ترویج سبک زندگی غربی از دیگر اهدافی است که بازی های غیر مجاز بر روی ناخودآگاه افراد اثر می گذارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران تصریح کرد: بسیاری از بازهای موجود در بعضی از کشورها حتی آمریکا و اسرائیل نیز ممنوع هستند اما در برخی گیم نت‌ها در حال ترویج است.
 
این مسئول در پایان خاطرنشان کرد: خانواده‌ها باید با واقعیت‌های موجود در ورای این بازی‌ها آشنا شوند تا بتوان از اثرات منفی بازی ها کاست.
 
سیر صعودی گیم نت در آمل

فرشاد چمن آرا مسئول کارگروه بازی های رایانه ای آمل در گفت و گو با خبرنگار ما با اشاره به افزایش تعداد گیم نت ها در این شهرستان گفت: بخاطر بازار مالی خوبی که دارند و نیز استقبال زیادی که از گیم نت ها می شود، روز به روز شاهد افزایش گیم نت در شهرستان هستیم.

وی با بیان اینکه بیش از ۵۰ گیم نت در آمل فعالیت می کنند، عنوان کرد: در هر کوچه ای این روزها گیم نت وجود دارد که برخی مواقع بازی های غیر قانونی نیز انجام می شود و حتی بسیاری از بازی های غیر قانونی و کپی رایت ها در مغازها به فروش می رسد.
 
سن مسخ شدگان گیمرها پایین می آید

چمن آرا پایین آمدن سن افراد برای انجام بازی های رایانه ای را از مشکلات و اثرات این بازی ها دانست و تاکید کرد: در چند سال اخیر سن بازی های رایانه ای پایین آمده و سنین ۱۳ تا ۱۹ سال بیشترین استقبال را می کنند، اما کودکانی با سن ۷ و ۸ سال هم برای بازی در گیم نت ها حضور دارند.

وی در ادامه تصریح کرد: متاسفانه نظارت خاصی وجود ندارد و در گیم نت ها بازی های غیر مجاز انجام می شود و حتی در مغازه ها فروخته می شود.

این بازی ساز رایانه‌ای ادامه داد: بازی های که می سازیم بیشتر آنلاین هستند و در سبک های مختلف به ویژه در سبک بقا است.

وی با بیان اینکه جهان به سمت بازی های آنلاین پیش می رود، اظهار کرد: همیشه سعی کردیم بازی ها تاثیرگذاری مثبتی داشته باشند و با فرهنگ و شرایط جامعه متناسب باشد.
 
با توجه به فضای گیم نت ها و عرضه بازی های غیر قانونی و پایین آمد سن گیمرها که اعتیاد به این بازی ها را در پی دارد و اثرات سو بر کودکان و نوجوانان می گذارد از خانواده ها و مسوولان مربوطه انتظار می رود بر این موضوع توجه  بیشتری داشته باشند تا از آسیب های احتمالی روحی و جسمی جلوگیری شود.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۸۸۵۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این سم خاصیت درمانی و زیبایی دارد

به گزارش خبرآنلاین ،عباس نصیری اظهار کرد: امروزه با توجه به پیشرفت علم پزشکی، بوتاکس کاربردهای مختلفی هم در حوزه درمان و هم در حوزه زیبایی از لاغری، تزریق کف دست برای درمان تعریق زیاد تا بوتاکس پیشنهادی برای درمان میگرن دارد.

ایسنا در خبری نوشت: وی افزود: اما این تفکر درباره استفاده از بوتاکس در بهبود میگرن که هم از اثرات زیبایی آن می‌توان استفاده کرد و هم از اثرات درمانی آن، کاملا اشتباه است‌. چون بوتاکس برای میگرن هیچ ارتباطی به بوتاکس و کاربرد زیبایی آن در پیشانی و صورت و... ندارد. معمولا در سردردهای جلوی سر و صورت، قسمت‌های پیشانی یا قسمت کناری بالای گوش تحت تاثیر درمانی و اثر مثبت بوتاکس قرار می‌گیرد.

دکتر نصیری افزود: بنابراین این اینطور نیست که تصور شود با تزریق بوتاکس برای میگرن می‌توان همزمان دو کار را باهم انجام داد. چون محل تزریق و رفع علت میگرن با تزریق برای زیبایی فرق می‌کند. ضمن اینکه بوتاکس معمولا درمان اول برای میگرن نیست و کسی که دچار میگرن است، لازم نیست یا هیچ اولویتی ندارد که از همان ابتدا به فکر بوتاکس باشد.

بوتاکس نوعی سم است که از باکتری کلستریدیوم تولید می‌شود.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897996

دیگر خبرها

  • شکست مطلق؛ در خصوص ستاره خاموش،‌حق با نکونام بود!
  • این سم خاصیت درمانی و زیبایی دارد
  • طعنه باشگاه ذوب‌آهن: دکمه پنالتی ما خاموش شده!
  • استنشاق دود اگزوز خودرو‌ها تمرکز کودکان را کاهش می‌دهد
  • کودکتان را در گرداب بازی‌های رایانه‌ای رها نکنید
  • اثرات اتوماسیون و هوش مصنوعی بر مشاغل آینده
  • نجات لاک‌پشت در معرض انقراض از شن‌های ساحلی میناب
  • هلند ۱۰۰۰۰۰ گل لاله به شهر جنگ‌زده اوکراین اهدا کرد+ فیلم
  • ابررایانه چیست؟
  • رایانه شاخ سال 2000 (عکس)