Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیاوش شهریور روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: هر نظام و حکومتی باید اجازه دهد جوانان اینچنینی در بخش های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی چه در زمینهٔ سیاستگذاری چه اجرایی ورود کنند.

وی تأکید کرد: شعار کفایت نمی کند! مدیران بلند مرتبه کشور باید جوان گرایی را به عنوان یک استراتژیک بپذیرند نه یک تاکتیک و تمام مسئولان در رده های مختلف دورهٔ بازنشستگی را بپذیرند و میدان عمل را برای جوانان فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام مسئول تصریح کرد: منظور از جوان گرایی این نیست که یک جوان بی تجربه را از بدو ورود در جایگاه مدیران عالی رتبه بگذارند، این قشر باید وارد مجموعه های مختلف سیاستگذاری و اجرایی شوند و به مرور زمان با کسب تجربه و بروز استعدادها و توانمندی های خود رشد کنند، یعنی ساختار باید شایسته سالار باشد.

فرماندار شمیرانات با اشاره به اهمیت انتخابات و ابزارهای شناخت انتخاب فرد شایسته توسط مردم اظهار داشت: یکی از مشکلات اساسی کشورهای کمتر توسعه یافته این است که کار حزبی، سازمان یافته و تشکلی نمی کنند، مشکلی که متأسفانه در ایران نیز با آن مواجه هستیم.

شهریور خاطرنشان کرد: مردم در هیچ کجای دنیا نمی توانند با ذره بین سواد، شرافت، پاک دستی، اخلاق و توانمندی های کاندیداتورها را بررسی کنند، این کار در همهٔ جا وظیفهٔ احزاب است.

وی افزود: احزاب به عنوان سازمان هایی که به دنبال کسب قدرت و محبوبیت هستند و خودشان را در معرض آرای مردم قرار می‌دهند، پروژه شایسته گزینی را پیش می برند. یعنی یک حزب افراد خود را نامزد می کند و پس از پیروزی در انتخابات برای ارتقاء کارکردهایش تلاش می کند تا اعتماد مردم به آن حزب سلب نشود.

این مقام مسئول اذعان داشت: عدم حمایت از احزاب و رفتار ضد حزبی ما در ایران و نهایتاً ضعیف بودن احزاب انتخابات را کاری دشوار کرده و باید به مردم حق داد اگر هم به فرد نالایقی رأی دهند!

شهریر خاطرنشان کرد: انتخاب صحیح ۳۰ نفر از بین چند هزار نفر کار ساده ای نیست وقتی مرجعی برای معرفی این افراد وجود ندارد. احزاب قوی باید کاندیدهای خود را معرفی کنند، مردم اعتماد کنند و اگر اشتباهی از آنها دیدند دیگر به این حزب رأی ندهند.

فرماندار شمیرانات بیان داشت: در حال حاضر با این شرایط و فرصت کوتاه تا انتخابات مردم برای انتخاب شایسته باید سوابق کاندیداتورها را مطالعه کنند و چند اصل اساسی مانند تجربه اجرایی کافی، سواد، شرافت، خوشنامی و سلامت اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی آنها را در نظر بگیرند. کاندید اصلح منافع ملی را را مقدم بر هر چیز می داند و متعادل رفتار می کند.

وی با اشاره به نقش رسانه ها در عرصهٔ ملی انتخابات تأکید کرد: هر کسی در این مملکت بویژه خبرنگاران باید به فساد ستیزی، شفاف سازی و آزادسازی اطلاعات در جامعهٔ مدنی اعتقاد داشته باشند. لازم است نوری بر افراد افکنده شود تا مشخص شود آیا آنهایی که ادعا می کنند واقعاً به حرف هایی که می زنند اعتقاد دارند و دست پاک هستند؟

این مقام مسئول ابراز کرد: باید همه چیز شیشه ای و شفاف باشد تا سره از ناسره باز شناخته شود و جامعه بتواند همه چیز را ببیند، این مهم است.

شهریور تأکید کرد: خبرنگاران اگر به شرافت حرفه ای وفادار باشند، عنصر اساسی نجات یک سرزمین هستند؛ بخش اعظمی از نجات ملی، توسعه پایدار و ترقی هر جامعه ای در دست این گروه است.

فرماندار شمیرانات افزود: بالعکس این مسأله هم وجود دارد، اگر خبرنگاران باسواد و حرفه ای نباشند، خودشان می توانند از علل عقب ماندگی جامعه تلقی شوند.

این مقام مسئول اظهار داشت: حضور مردم در عرصه های مختلف مانند انتخابات سرمایهٔ اساسی هر قدرت و دولتی است. این حضور مردم است که به دولت ها مشروعیت و مقبولیت می بخشد و پیش برندهٔ قدرت است و در یک کلام وجود یک ساختار منوط به حضور مردم است.

به گفتهٔ وی تاکنون ۲۷۹ شعبه اخذ رأی در سطح شهرستان شمیرانات پیش بینی شده است؛ در این جانمایی ها سرعت دسترسی و آسودگی شهروندان بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

شهرستان شمیرانات متشکل از شهر شمیران (منطقه یک و شمال و شرق منطقه دو تهران) و دو بخش لواسانات و رودبار قصران با جمعیتی افزون بر ۶۰۰ هزار نفر در شمال و شمال شرقی پایتخت واقع شده است

شهرستان های تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در استان تهران مشترکاً دارای ۳۰ نماینده در مجلس شورای اسلامی هستند. برای این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی یکهزار و ۲۶۲ نفر از کاندیدای حوزهٔ انتخابیه مذکور تائید صلاحیت شده اند.

شمار کل نمایندگان مجلس شورای اسلامی در حال حاضر ۲۹۰ نفر است.

انتخابات میان دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در پنج استان از جمله تهران برگزار می‌شود، این انتخابات نیز روز دوم اسفند ماه امسال به همراه انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی برگزار شود.

برچسب‌ها شمیرانات انتخابات مجلس شورای اسلامی جوانگرایی مجلس خبرگان رهبری احزاب سیاسی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شمیرانات انتخابات مجلس شورای اسلامی جوانگرایی مجلس خبرگان رهبری احزاب سیاسی شمیرانات انتخابات مجلس شورای اسلامی جوانگرایی مجلس خبرگان رهبری احزاب سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۰۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است

«علی‌اکبر علیزاده» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم اظهار کرد: از آنجایی که مجلس شورای اسلامی در همه حوزه‌ها مجاز به قانون‌گذاری است و در جمهوری اسلامی ایران جایگاه بالایی دارد، مشارکت بالای مردم در انتخابات باعث تشکیل مجلسی قوی می‌شود.

وی افزود: نباید اینگونه تصور شود که مشارکت مردم در دور دوم انتخابات اهمیتی ندارد؛ مشارکت پُرشور مردم در حوزه‌هایی که به دور دوم کشیده شده است، بسیار اهمیت دارد. نماینده‌ای که با پشتوانه رأی بالا راهی مجلس شود، قطعاً مؤثرتر از نماینده‌ای خواهد بود که پشتوانه رأی بالایی نداشته است.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر مشارکت در انتخابات بالا باشد، مجلسی قوی به وجود می‌آید و اگر مجلس قوی و با پشتوانه رأی بالا باشد، دولت‌ها چاره‌ای ندارند جز اینکه در ریلی که مجلس می‌گذارد، حرکت کنند.

علیزاده تصریح کرد: همچنین زمانی که مجلس قوی باشد، قدرت نظارت بالایی خواهد داشت و می‌تواند تخطی از اجرای قوانین را به خوبی شناسایی کرده و به دستگاه‌ها و مسؤولان اجرایی کشور گوشزد کند که در ریل قانون حرکت کنند.

منتخب مردم دامغان در مجلس دوازدهم ادامه داد: هنوز ۴۵ نماینده مجلس دوازدهم مشخص نشده است و از آنجایی که این افراد قطعاً تأثیر زیادی بر مجلس آینده خواهند داشت، بر این اساس نباید کسی تصور کند که دور دوم انتخابات مجلس فاقد اهمیت است.

وی اظهار کرد: مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی بسیار مؤثر است چراکه آیت الله مدرس هم یک نماینده بود و بر این اساس حتی یک نماینده روی مجلس تأثیر دارد و نباید دور دوم انتخابات مجلس کم اهمیت جلوه داده شود؛ برای مرحله دوم انتخابات مجلس دوازدهم نیز باید رسانه‌ها به ویژه صداوسیما امکان تبلیغات برابر را برای داوطلبان دور دوم انتخابات فراهم کنند.

نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: باید اهمیت دور دوم انتخابات به خوبی برای مردم تبیین شود تا مردم در حوزه‌های انتخابیه‌ای که انتخابات به دور دوم کشیده شده است، حضور پُر شوری پای صندوق‌های رأی داشته باشند. تبیین و آگاهی‌بخشی به مردم، مهم‌ترین کاری است که باید مورد توجه باشد.

علیزاده اظهار کرد: در نظام جمهوری اسلامی ایران حضور و مشارکت مردم در عرصه‌هایی مانند انتخابات اهمیت زیادی دارد و امیدواریم مردم مشارکت بالایی در مرحله دوم انتخابات مجلس داشته باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6084386 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • مصوبات کارگروه توسعه بر زمین مانده است
  • همه جرائم انتخاباتی دور اول انتخابات مجلس رسیدگی شدند
  • راهیابی کاندیداها از یک لیست به مجلس بعید است
  • نباید کسی تصور کند «دور دوم انتخابات مجلس» فاقد اهمیت است
  • راه‌یابی کاندیداها از یک لیست به مجلس بعید است
  • نظم و انضباط اجتماعی بر پایه نظام آموزشی و تربیتی یک جامعه شکل می‌گیرد
  • بانوان در نظام و انقلاب اسلامی جایگاه ویژه ای دارند
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در بیرجند از سیزدهم اردیبهشت آغاز می‌شود
  • دهه نود بدترین دهه زندگی مردم بود
  • اختصاص ۱۳۲ صندوق سیار برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران