Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس گزارش روز دوشنبه تارنمای شبکه آمریکایی «سی‌بی‌اس نیوز»، یافته‌های سازمان آکسفام (Oxfam) نشان می‌دهد، مجموع ثروت ۲ هزار و ۱۵۳ میلیاردر جهان بیش از داشته‌های ۶۰ درصد جمعیت کره زمین یا چهار میلیارد و ۶۰۰ میلیون نفر است.

همچنین دارایی ۲۲ میلیاردر تراز اول جهان از جمله بیل گیتس بنیانگذار شرکت مایکروسافت و جِف بزوس (Jeff Bezos) مالک شرکت آمازون، بیش از ثروت همه زنان قاره آفریقاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گزارش آکسفام به این نکته اشاره دارد که در یک دهه گذشته بر شمار میلیاردرهای جهان افزوده شده و این مرهون سیاست‌های اقتصادی آمریکا همچون تجدیدنظر در نظام مالیاتی آمریکاست که مالیات از ثروتمندان و شرکت‌های آمریکایی را کم کرد و در کنار آن، قوت گرفتن بازار بورس بوده است.

سی‌بی‌اس نیوز در ادامه نوشت: گزارش آکسفام همچنین بر این موضوع اشاره دارد که این امر موجب بوجود آمدن نوعی اقتصاد جهانی می‌شود که در آن گسست بین افراد بی‌نهایت ثروتمند با بقیه جمعیت جهان بیشتر می‌شود.

آکسفام، سازمان‌ بین‌المللی امدادرسانی برای ریشه‌کن کردن فقر، گرسنگی و بی‌عدالتی در جهان، متشکل از ۱۵سازمان در ۹۸ کشور است.
تارنمای خبری « بیزینس اینسایدر » نیز دارایی بیل گیتس بنیانگذار شرکت مایکروسافت را تا ۱۹ نوامبر ۲۰۱۹ میلادی ۱۱۰ میلیارد دلار اعلام کرد، در حالی که ثروت جف بزوس مالک شرکت آمازون در ژانویه ۲۰۲۰  نزدیک به ۱۱۷ میلیارد دلار اعلام شد.

 **۱۳۰۲** 2023

برچسب‌ها گرسنگی ایالات متحده آمریکا شکاف طبقاتی فقر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گرسنگی ایالات متحده آمریکا شکاف طبقاتی فقر گرسنگی ایالات متحده آمریکا شکاف طبقاتی فقر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۱۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این شرکت مشهور دومین نخل طلای افتخاری جشنواره کن را می‌برد

 استودیو جیبلی که استودیوی سازنده انیمیشن‌هایی، چون «همسایه من توتورو» و انیمیشن برنده اسکار «پسر و مرغ ماهی‌خوار» است، جایزه نخل طلای افتخاری هفتاد و هفتمین جشنواره فیلم کن را دریافت می‌کند. این نخستین بار است که این جایزه به جای یک فرد به یک گروه اهدا می‌شود.

به نقل از ورایتی، این استودیو توسط هایائو میازاکی و توشیو سوزوکی در سال ۱۹۸۴ و با ساخت «نائوشیکا از دره باد» اثر میازاکی تاسیس شد.

سوزوکی در بیانیه‌ای گفت: واقعا مفتخر و خوشحالم که نخل طلای افتخاری به استودیو اهدا شد.

وی افزود: ۴۰ سال پیش، هایائو میازاکی، ایسائو تاکاهاتا و من استودیو جیبلی را با آرزوی ارایه انیمیشن‌های سطح بالا و با کیفیت برای کودکان و بزرگسالان در هر سنی راه انداختیم و امروز فیلم‌های ما در سراسر جهان تماشا می‌شود و بازدیدکنندگان زیادی به موزه جیبلی، میتاکا و پارک جیبلی می‌آیند تا دنیای فیلم‌های ما را خودشان تجربه کنند.

سوزوکی در ادامه گفت: ما واقعا راه درازی را طی کردیم تا استودیو به چنین سازمان بزرگی بدل شود. اگرچه من و میازاکی خیلی پیر شده‌ایم، اما مطمئن هستم که استودیو جیبلی به چالش‌های جدید، به رهبری کارکنانی که روح شرکت را درک می‌کنند، ادامه خواهد داد.

آیریس کنوبلوش، رییس کن و تیری فرمو مدیر جشنواره هم درباره تصمیم خود گفتند: برای نخستین بار این یک شخص نیست، بلکه یک موسسه است که انتخاب شده تا مورد تجلیل واقع شود. مانند تمام نماد‌های هنر هفتم، این شخصیت‌ها تخیلات ما را با جهان‌های پربار، رنگارنگ و روایت‌های حساس و جذاب پر می‌کنند. با جیبلی، انیمیشن ژاپنی در حد یکی از ماجراجویی‌های بزرگ سینمادوستان بدل شده است.

استودیو جیبلی که در توکیو واقع است، فیلم‌های میازاکی از جمله «پرنسس مونونوکه»، «شهر اشباح»، «قلعه متحرک هاول» و در مجموع ۲۵ عنوان فیلم انیمیشن و چند سریال تولید کرده است. اوایل امسال، میازاکی دومین اسکار خود را برای فیلم «پسر و مرغ ماهی‌خوار» دریافت کرد.

جشنواره فیلم کن ۲۰۲۴ از ۱۴ تا ۲۵ می (۲۵ اردیبهشت تا ۵ خرداد) برگزار می‌شود.

منبع: مهر

tags # سینما سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • آغاز انتخابات پارلمانی هند/ طولانی‌ترین انتخابات در جهان!
  • شروع طولانی‌ترین انتخابات جهان در هند
  • خام فروشی ثروت‌ها و منابع طبیعی را یکی از مشکلات جامعه است
  • این شرکت مشهور دومین نخل طلای افتخاری جشنواره کن را می‌برد
  • خطر فقر روزافزون در کمین شهروندان آلمانی
  • تسلا ۱۴ هزار نفر از کارکنانش را اخراج می‌کند
  • تصمیم ایلان ماسک برای ایجاد تغییرات انقلابی در تسلا
  • منتخبان مجلس دوازدهم باید مکلف به پاسخگویی باشند/ ضرورت نظارت سخت گیرانه بر ثروت‌های ملی در استان
  • اخراج ۱۰ درصد کارکنان تسلا
  • مقصد جدید پاکو خمس در فوتبال اسپانیا