Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-با توجه به سیلاب‌های اخیر وپیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر آغاز بارش‌های جدید و احتمال طغیان رودخانه‌ها و ایجاد سیلاب در برخی از استان‌های کشور سازمان مدیریت بحران اخطار‌هایی را صادر کرد.

سیلابی که طی چند روز اخیر چند استان جنوبی کشور را فرا گرفته، موجب تخریب و نابودی بسیاری از مناطق مسکونی و غیر مسکونی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتفاقات در کشوربرای نخستین بار نبوده و می‌توان گفت هر ساله در یک فصل مشخص و با افزایش بارندگی‌ها سیلاب‌هایی رخ می‌دهد که بسیاری دلیل این سیلاب‌ها را تغییرات اقلیم و افزایش گرمایشی زمین می‌دانند.

طبق همین موضوع در زمان‌هایی که این چنین حوادثی رخ می‌دهد گروه‌های امدادی و دستگاه‌های ذی ربط برای امداد رسانی و مدیریت سیلاب دست به کار می‌شوند.

لازم به ذکر است که با توجه به سیلاب‌های اخیر وپیش بینی سازمان هواشناسی مبنی بر آغاز بارش‌های جدید و احتمال طغیان رودخانه‌ها و ایجاد سیلاب در برخی از استان‌های کشور، نجار رئیس مدیریت بحران کشور طی نامه‌ای به استانداران و روسای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران سراسر کشور اظهار کرد؛
سلام علیکم
احتراماً، با توجه به صدور اخطاریه‌های این سازمان مبنی بر بارش برف وکولاک در برخی استان‌های کشور، و رصد گزارش‌های دریافتی، هم اکنون برخی راه‌های مواصلاتی بدلیل شدت نزولات آسمانی مسدود بوده و با توجه به ادامه بارش‌ها، کاهش دما (بخصوص در ساعات پایانی روز)، احتمال وقوع کولاک، بیش از پیش متصور است.

لذا ضمن تاکید بر آماده باش اعضاء ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران، نسبت به استقرار ماشین آلات مجهز به برف روب، نمک پاش و... در نقاط وگردنه‌های برفگیر اقدام و در صورت نیاز دستور انسداد مسیر‌های مواصلاتی برفگیر (به منظور جلوگیری از سرگردانی مسافران) صادر گردد.
ضمنا صدور اخطاریه‌های متعدد واطلاع رسانی از سوی رسانه‌های استانی، با رویکرد رعایت موارد احتیاطی به هنگام تردد از مناطق و جاده‌های کوهستانی، همراه داشتن تجهیزات لازم (زنجیر چرخ، لوازم گرمایشی و...)، مورد انتظار است.

همچنین نجار برای اطلاع رسانی و آگاهی مردم از خطرات سیلاب و در امان ماندن از چنین حوادثی به حجت‌الاسلام و المسلمین جناب آقای سیدرمضان موسوی مقدم، قائم‌مقام سازمان صدا و سیما و عضو ستاد ملی پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران نامه‌ای ارسال کرد که شرح این نامه به این صورت است:
سلام علیکم
با احترام، با توجه به صدور اخطاریه‌های این سازمان، مبنی بر شدت بارش‌ها به صورت برف وکولاک در برخی استان‌های کشور و ادامه روند کاهشی دما طی روز‌های آتی، ضرورت تکرار اطلاع رسانی ها، از طریق تمامی ابزار‌های در اختیار، به مسافرین محترم، مبنی بر به تاخیر انداختن سفر‌های غیر ضرور و در صورت ضرورت، تغییر در ساعت سفر (ترجیحا میانه روز) وهمراه داشتن تجهیزات لازم (زنجیر چرخ، لوازم گرمایشی و...) مورد تاکید است. لطفا مراتب از طریق کلیه شبکه‌های تلویزیونی، رادیویی و... اطلاع رسانی شود.

باشگاه خبرنگاران جوان

برچسب ها: سیل

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۲۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر فرونشست زمین در شریان‌های حیاتی کشور بررسی شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان نقشه برداری کشور، نشست مشترک اعضای کمیته مدیریت بحران سازمان نقشه‌برداری کشور با موضوع بررسی نحوه همکاری دو سازمان جهت کاهش خطر فرونشست زمین با حضور نمایندگان سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای برگزار شد.

در این جلسه، معصومه آمیغ‌پی، رئیس کارگروه فرونشست و زمین‌لغزش کمیته مدیریت بحران سازمان نقشه‌برداری کشور گزارش مفصلی از اقدامات صورت گرفته در خصوص پایش مخاطره فرونشست در کشور ارائه کرد.

همچنین محمد رضائی هابیل، دبیر کمیته مدیریت بحران سازمان نقشه‌برداری کشور، نشست‌های تخصصی مشترک را سبب جلوگیری از موازی‌کاری و صرف هزینه‌های اضافه و آگاهی از ماموریت دستگاه‌ها دانست و اظهار کرد: همکاری‌های بین سازمانی که در زمینه پایش مخاطرات و کاهش خطر بلایا انجام می‌شود، بسیار ارزشمند است. سازمان نقشه‌برداری‌ کشور متولی داده و اطلاعات مکانی در کشور است و تهیه نقشه خطر فرونشست و اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع به دستگاه‌های ذی‌ربط از ضروریات این حوزه محسوب می‌شود.

حبیب جمشیدی‌، معاون دفتر ماشین‌آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری، توضیح داد: ۲۲۵ هزار کیلومتر راه در اختیار سازمان راهداری قرار دارد که با توجه به اقدامات انجام شده تقریبا ۴۰ درصد مخاطرات کاهش پیدا کرده است.

وی در خصوص علل گسترش فروچاله‌ها، فرونشست‌ها و تاثیراتی که بر جای می‌گذارد نیز مطالبی ارائه و خاطرنشان کرد: در مرحله نخست هر گونه طرح توسعه راه‌ها باید استعلامات لازم مبتنی بر وضعیت فرونشست زمین و موقعیت گسل‌ها در منطقه مورد توجه قرار گیرد و فرونشست زمین می‌تواند خسارات جبران‌ناپذیری را به شریان‌های حیاتی کشور وارد آورد.

همچنین اعضای حاضر در جلسه در خصوص تهیه نقشه فرونشست زمین، به‌روزرسانی داده‌ها، نحوه همکاری به منظور ایجاد سازوکارهای لازم، زمانبندی و اولویت‌بندی و تخصیص بودجه، بحث و تبادل‌نظر کردند و پیشنهاداتی ارائه دادند.

کد خبر 6079885 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • تخلیه ۵۰ خانوار روستا‌های کرمان به علت وقوع سیلاب
  • آبگرفتگی تاکنون در فارس گزارش نشده است
  • آماده‌باش اورژانس در ۵ استان در معرض سیل و بارندگی
  • خطر فرونشست زمین در شریان‌های حیاتی کشور بررسی شد
  • آماده‌باش مدیریت بحران در ۵ استان
  • سیل در سیستان و بلوچستان جان ۳ نفر را گرفت
  • آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش‌های شدید در ۵ استان طی امروز و فردا
  • فوت ۳ نفر به دلیل سیلاب در سیستان و بلوچستان
  • ۶ فوتی و مصدوم بر اثر سیلاب در استان‌های جنوبی کشور
  • جزئیاتی از جان باختن ۳ نفر در سیلاب سیستان و بلوچستان | ۳ مصدوم در منطقه عسلویه | هشدارهای سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور به مردم