Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-25@08:25:49 GMT

چگونه دست سپاه در جنگ بسته می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۵۹۲۵۷۵

چگونه دست سپاه در جنگ بسته می‌شود؟

بخش مهمی از عصبانیت آمریکا از سپاه، نقش‌آفرینی این نهاد انقلابی در دور زدن تحریم‌های آمریکاست.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، یکی از خدمات سپهبد شهید قاسم سلیمانی، کمک‌های شایان این شهید عزیز برای دور زدن تحریم‌های ظالمانه آمریکا ب. ده است، اما تصویب کنوانسیون‌های مرتبط با FATF دست امثال حاج قاسم را برای دور زدن تحریم‌ها خواهد بست!

بخش مهمی از عصبانیت آمریکا از سپاه، نقشآفرینی این نهاد انقلابی در دور زدن تحریم‌های آمریکاست، چنانچه یکی از اقدامات ارزشمندی که سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و مجموعه تحت مدیریت ایشان یعنی سپاه قدس برای خدمت به مردم در سال-های اخیر انجام میدادند، کمک به دور زدن تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ایران بوده است، دکتر نمکی، وزیر بهداشت در مراسم تشییع پیکر مطهر این شهید عزیز در اینباره تصریح کرد: در یک سال گذشته آمریکایی‌ها علی‌رغم ادعای خودشان که دارو و تجهیزات پزشکی مشمول تحریم نمی‌شود بیشترین فشار را به ما وارد کردند که مردم ما را به زانو درآورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
اما سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در این یک سال، بسیار ما را همراهی و حمایت کرد تا توانستیم از مسیر‌های مختلف حلقه تحریم‌ها را بشکنیم تا مردم در خصوص بحث دارو و تجهیزات پزشکی با مشکل زیادی روبه‌رو نشوند.
آمریکا و فشار بر سپاه به خاطر دور زدن تحریم‌ها
با توجه به اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در حوزه دور زدن تحریم‌ها نقش جدیای ایفا میکند، آمریکا بدنبال آن است که دست سپاه را در این موضوع ببندد، اما چگونه؟
چندی پیش مارشال بیلینگزلی رییس پیشین FATF و دستیار معاون خزانه داری آمریکا در جلسه استماع کنگره حاضر شده بود، راجر ویلیامز، یکی از نمایندگان کنگره آمریکا درباره دور زدن تحریم توسط سپاه می‌گوید: «چگونه مطمئن شویم سپاه و موسسات مالی مرتبط با آن در تحریم‌ها رخنه ایجاد نکنند و آن را دور نزنند؟» و مارشال بیلینگزلی، پاسخ می‌دهد: «یکی از کار‌هایی که آن‌ها (ایرانی ها) باید انجام دهند این است که باید یک چارچوب قانونی ایجاد کنند و برای توقف تامین مالی تروریسم پاسخگو باشند... ما آنقدر اصرار می‌کنیم تا قوانین مقابله با پولشویی را تصویب و اجرا کنند.»
این اظهارات نشان میدهد، از آنجا که دولت تروریستی آمریکا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در لیست گروه‌های تروریستی خود قرار داده است، به دنبال آن است که به بهانه واهی مقابله با تامین مالی تروریسم خدمات اقتصادی و مالی این نهاد را با ابزار استاندارد‌های FATF قطع کند.
خطر تصویب کنوانسیون CFT چیست؟
مایک پمپئو وزیر امور خارجه دولت تروریستی آمریکا نیز خواستار تصویب فوری و بدون شرط کنوانسیون‌های پالرمو و CFT از سوی ایران شده است. کنوانسیون CFT دارای تعریفی گسترده و قابل تفسیر از جرائم تروریستی است و مرجعی را برای مشخص کردن مصادیق تروریسم معرفی نکرده است؛ بنابراین آمریکا بر اساس تفسیری که خودش از تعریف تروریسم دارد و مطابق آن سپاه را به عنوان تروریسم شناسایی کرده است، می‌تواند سایر کشور‌های عضو را ملزم کند تا با او همکاری‌های اطلاعاتی داشته باشند. در صورت عضویت ایران در این کنوانسیون، کشور ما نیز ملزم به همکاری خواهد شد.
این همکاری به معنای پاسخ دادن به درخواست‌های کشور‌های دیگر برای همکاری‌های قضایی و غیرقضایی است. از جمله اشتراک‌گذاری اطلاعات مالی افراد و نهاد‌هایی که کشور‌های دیگر آن‌ها را حامی تروریسم یا سازمان تروریستی می‌دانند. این امکان وجود دارد که با پیوستن به این معاهده، درخواست‌های همکاری از جمله اشتراک‌گذاری اطلاعات این کشور‌ها چه به صورت مستقیم و چه به صورت غیرمستقیم و از طریق کشور ثالث مطرح شود و کشور را با دوراهی و چالش مواجه کند. اگر به درخواست‌ها پاسخ داده شود که ضد منافع و امنیت ملی عمل شده است، اگر پاسخ داده نشود، بهانه دشمن برای اعمال فشار، بیشتر خواهد شد. به بیان ساده تر، از آنجایی که آمریکا عضو کنوانسیون CFT است و از سوی دیگر سپاه را به‌عنوان گروه تروریستی شناخته، بنابراین در صورت پیوستن کشورمان به این کنوانسیون، دولت ایران به دولت آمریکا تعهد حقوقی می‌دهد که با سپاه پاسداران برخورد کرده و جلوی ارائه خدمات مختلف امنیتی و اقتصادی این نهاد انقلابی را بگیرد. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به واسطه دور زدن تحریم‌ها، جلوی بدتر شدن وضعیت اقتصادی مردم را گرفته و آمریکا قصد دارد با محدود کردن سپاه به دست خودمان، فشار بر معیشت مردم را بیشتر کند.
به نظر میرسد پس از شهادت سپهبد قاسم سلیمانی به عنوان کسی که خار چشم آمریکا هم در عرصه نظامی و هم در عرصه مقابله با تحریم‌ها بوده است، مجمع تشخیص مصلحت نظام باید با برگزاری جلسه فوقالعاده و فوری‌ای رای به عدم تصویب کنوانسیون CFT به عنوان یکی از ابزار‌های فشار آمریکا بر معیشت مردم ایران، بدهد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اف ای تی اف تصویب کنوانسیون ها عصبانیت آمریکا از سپاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۲۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست خصمانه بروکسل علیه تهران

وزیر خارجه بلژیک در اظهارنظری خصمانه علیه جمهوری اسلامی ایران، از اتحادیه اروپا خواست تا نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تحریم‌های جدید علیه تهران گنجانده شود.

به گزارش مشرق، حاجا لحبیب، وزیر خارجه بلژیک در واکنش به عملیات تنبیهی جمهوری اسلامی علیه رژیم صهیونیستی، با موضع‌گیری خصمانه علیه ایران، از اتحادیه اروپا خواست تا تحریم‌های جدید علیه تهران، سپاه پاسداران را نیز شامل شود.

لحبیب در آستانه نشست وزرای خارجه اتحادیه اروپا در لوکزامبورگ درباره پیشنهاد خصمانه و فاقد مبنای قانونی تروریستی اعلام کردن سپاه، گفت: تا این لحظه درباره اینکه بر چه مبنای قانونی می‌توان سپاه را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار داد، هیچ اجماعی وجود ندارد.

وی اضافه کرد: درباره این مساله بحث و تبادل نظر خواهیم کرد.

دیپلمات ارشد بلژیک همچنین مدعی شد: علاوه بر این، فکر می‌کنم که باید تحریم‌ها علیه شهرک‌نشینانی(که در کرانه باختری) دست به خشونت می‌زنند نیز گسترش یابد. باید توازن را رعایت و اطمینان حاصل کنیم تا به اتخاذ استاندارد دوگانه متهم نشویم!

سران اتحادیه اروپا هفته گذشته بر سر اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران توافق کردند و بسیاری از از آنها خواستار گسترش تحریم‌ها به برنامه پهپادی و موشکی تهران شدند.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم پس از ۶ سال کنوانسیون دریای خزر را احیا کرد
  • واکنش آمریکا به ادعای مذاکرات مستقیم با ایران/ اعلام تحریم های جدید آمریکا علیه ایران/ سفر هیات اقتصادی کره شمالی به ایران/ تصویب بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان در سنای آمریکا
  • تصویب چند طرح ضد ایرانی در سنای آمریکا / تحریم خریداران نفت و منع صدور فناوری موشکی و پهپادی ایران در چارچوب این بسته
  • تحریم های جدید ضد ایرانی دولت بایدن
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد ایرانی را تحریم کرد
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیت‌های سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • آمریکا دو شرکت و چهار فرد را به اتهام فعالیتهای سایبری از سوی سپاه تحریم کرد
  • آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد
  • درخواست سوئد برای تحریم جدید علیه انرژی روسیه
  • درخواست خصمانه بروکسل علیه تهران