Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، رامین حاتمی با اشاره به اینکه در این شرکت در شبانه روز گذشته طبق برنامه گاز را تحویل شرکت ملی گاز ایران داده است، گفت: ۲۵۴ میلیون متر مکعب گاز به‌منظور مصارف عمومی و صنعتی طبق برنامه تحویل شده است.

وی از اقدام‌های انجام شده در نیمه نخست سال برای انجام تعهدات زمستانی یاد کرد و گفت: با تلاش بی‌وقفه همکاران و برنامه‌ریزی مناسبی که در نیمه نخست سال به‌منظور آمادگی تأسیسات انجام شد، شرکت نفت مناطق مرکزی آمادگی تأمین بخشی از گاز مصرفی کشور را کسب کرد و امروز توانست به تعهدات خود عمل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت نفت مناطق مرکزی ایران در تشریح فعالیت‌های انجام شده در نیمه نخست سال گفت: تعمیرات اساسی در همه تأسیسات روسطحی و چاه‌ها با هدف آمادگی تولید برای زمستان انجام شد و ثمره آن عمل به تعهدات ما در فصل سرد است.

گاز ترکمنستان را جایگزین کردیم

وی به تولید گاز در بخش جنوبی کشور از استان‌های فارس، هرمزگان و ایلام و همچنین در بخش شرقی کشور در استان خراسان رضوی در منطقه سرخس به عنوان مناطق تحت اختیار این شرکت یاد کرد و گفت: با تمهیداتی که در چند سال گذشته برای تولید گاز از سرخس و میدان خانگیران انجام شده است، توانستیم بخش عمده‌ای از گاز مصرفی استان‌های شمالی و شمال شرقی کشور را که پیش‌تر از ترکمنستان وارد می‌شد تأمین و جایگزین کنیم.

وی از شکسته شدن رکورد مصرف گاز در کشور با نگرانی یاد کرد و اظهار داشت: اگرچه کشور نفت و گاز خیزی داریم، اما این به معنای آن نیست که هرچه می‌توانیم انرژی را مصرف کنیم، ما به عنوان تولیدکننده گاز تلاش می‌کنیم هر چه می‌توانیم تولید کنیم، اما بهینه‌سازی و صرفه‌جویی در مصرف مقوله‌ای است که ناگزیر به رعایت آن هستیم. به این ترتیب از مردم تقاضا داریم در راه صرفه جویی مصرف گاز هر چه می‌توانند انجام دهند تا به امید خدا در فصل سرد سال حتی یک خانه هم با مشکل کمبود گاز مواجه نشود.

کد خبر 4830529

منبع: مهر

کلیدواژه: مصرف گاز مصرف گاز خانگی تولید گاز گاز رسانی بانک مرکزی ایران سیل سیستان و بلوچستان قیمت دلار سقوط هواپیما قیمت نفت بازار سهام سقوط هواپیمای اوکراینی وزارت جهاد کشاورزی بورس قیمت سکه بهار آزادی سازمان بورس و اوراق بهادار سازمان هواپیمایی کشوری مالیات قیمت یورو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۲۶۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی

عیسی بزرگ زاده سخنگوی صنعت آب گفت: کشور ما به گونه‌ای است که علیرغم بارش‌هایی که رخ داده نسبت به شرایط عادی همچنان کمبود بارش داریم. در شرایط فعالی ۱۹۱ میلی متر متوسط بارش کشور است و این در حالی است که میزان بارش‌ها در متوسط بلندمدت ۵۵ ساله باید ۲۱۲ میلیمتر باشد؛ به عبارت دیگر از شرایط عادی بارندگی ۱۰ درصد عقب هستیم.

او افزود: البته نسبت به سال گذشته که در همین زمان ۱۸۱ میلی متر بارندگی ثبت شده بود، ۵ درصد افزایش بارش داشته ایم. برخی استان‌ها مانند فارس، بوشهر، خراسان رضوی، تهران، قزوین و چهارمحال و بختیاری مقادیر بارش کم بوده و نسبت به شرایط عادی کمبود بارش داشته ایم.

بزرگ زاده در خصوص شرایط بارشی کشور نسبت به سال گذشته گفت: با ۳۹ درصد کاهش بارندگی در استان بوشهر بیشترین کمبود بارندگی را داریم و در رتبه‌های بعدی استان‌های فارس و خراسان رضوی به ترتیب با ۳۲ و ۳۰ درصد کاهش بارندگی نسبت به سال گذشته قرار دارند. از طرفی در سیستان و بلوچستان ۶۳ درصد جلوتر از میانگین بلندمدت هستیم و در آذربایجان شرقی و غربی هم ۱۰ درصد رشد بارندگی‌ها را شاهد بودیم.

او ادامه داد: حتی اگر در شرایط عادی هم باشیم، متوسط بارش‌ها در کشور ما، یک سوم متوسط بارش‌ها در جهان است. ۷۵۰ میلی متر متوسط بارش جهانی در سال و شرایط متوسط کشور ما ۲۵۰ میلی متر بارندگی است؛ بنابراین باید با بضاعت‌های اقلیمی مصرف خود را مدیریت کنیم.

سخنگوی صنعت آب با اشاره به اینکه مجموعه برنامه‌هایی برای تامین آب در سیستان و بلوچستان در نظر گرفته شده گفت: با این بارش‌ها در نقاط مختلف بلوچستان جنوبی و مرکزی، ۲ تا ۴ سال تامین آب مطمئن خواهیم داشت. در سیستان هم طرح‌هایی اضطراری، میان مدت و بلند مدت برنامه ریزی شده و در طرح اضطراری ما که شامل چاه و احداث آب شیرین کن می‌شود، آماده است. در احداث بزرگترین آب شیرین کن خشکی، تمام تجهیزات وارد کشور شده و به زودی این آب شیرین کن طی یک یا دو ماه آینده وارد مدار خواهد شد. البته این برنامه‌ها مانع از دریافت حق آبه هیرمند، که حق مردم سیستان است، نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • بررسی روند بازسازی زیرساختهای آب وفاضلاب مناطق زلزله زده خوی
  • تراز منابع و مصارف تامین اجتماعی استان مرکزی پس از ۱۰ سال مثبت شد
  • خودرو ، جایزه صرفه جویی در مصرف برق
  • معرفی برگزیدگان رویداد مدیریت مصرف آب در صنعت نساجی
  • اعلام برنامه‌های بانک مرکزی برای ‎تامین مالی ‎تولید/ حمایت ۳۵۰ همتی با ابزارهای نوین
  • تامین نفت سفید ۱۱ هزار خانوار گیلانی فاقد گاز طبیعی
  • تامین آب پایدار درمناطق بلوچستان جنوبی و مرکزی