Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: حاکمیت و هم آحاد مردم در اجتماعی شدن سلامت نقش اساسی و تعیین‌کننده داشته و این ۲ گروه باید به وظیفه خود عمل نمایند تا اجتماعی شدن سلامت محقق گردد. 

دکتر حیدر عزیز نژاد در دومین مجمع سلامت شهرستان جم گفت: با سبک زندگی سالم، درصد بسیاری از بیماری‌ها و حوادث قابل‌پیشگیری بوده که نتیجه اجرای آن، جلوگیری از هدر رفت وقت و هزینه‌ها در خانواده و جامعه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: سلامت دارای یک حوزه بسیار گسترده است و بهداشت و درمان صرفا متولی آن نبوده و سازمان‌های همکار نیز باید در این زمینه به وظیفه خود عمل نمایند.
دکتر عزیز نژاد افزود: خانه مشارکت، اندیشگاه سلامت و پیام‌گزاران سلامت باید در جهت شناسایی و تجزیه‌وتحلیل مشکلات حوزه سلامت در شهرستان تلاش نموده و جهت رفع آن‌ها اقدامات لازم را انجام دهند.
رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت اظهار داشت: در سال ۹۲ به ازای هر هزار نفر 8/ تخت بیمارستانی وجود داشته و با اجرای طرح تحول به 1/4 درصد ارتقا یافته که با تکمیل بیمارستان‌های در دست اجرا، تعداد تخت‌های بیمارستانی به 2/2 درصد خواهد رسید.
وی تاکید کرد: تلاش برای جلب مشارکت خیرین سلامت در حوزه بهداشت می‌تواند جهت رفع کاستی‌های موجود در این حوزه نقش مکمل و اساسی داشته باشد.
دومین مجمع سلامت شهرستان جم با حضور دادستان شهرستان، فرماندار، معاون فرماندار، رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، رییس خانه مشارکت استان و دیگر مسئولین شهرستانی برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۲۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رصد اقدامات دستگاه‌های اجرایی در حوزه امنیت غذایی

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اسماعیل مطلق گفت: اقدامات دستگاه‌های اجرایی مربوطه در حیطه امنیت غذایی و سلامت غذا توسط دبیرخانه شورای عالی رصد می‌شود و تمامی دستگاه‌ها موظفند گزارش اقدامات را جهت جمع بندی به دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ارسال نمایند.

وی افزود: دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی پیرو ابلاغ رهنمودهای رئیس جمهور در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، جلسه هم اندیشی و هماهنگی اجرای رهنمودهای رئیس جمهور در خصوص اهمیت توجه به امنیت غذایی و سلامت غذای مصرفی مردم و تکالیف وزارت بهداشت و سایر دستگاه‌های مرتبط را برگزار کرد.

مطلق ادامه داد: وزارت بهداشت با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری طی مدت ۲ ماه اقدامات لازم در راستای تولید مواد غذایی از مزرعه تا سفره را تدوین خواهند کرد و در جلسه بعدی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ارائه نمایند.

کد خبر 6085877 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • شهر خلاق، فرصتی برای مشارکت مردم
  • رصد اقدامات دستگاه‌های اجرایی در حوزه امنیت غذایی
  • سیل اخیر سیستان و بلوچستان آزمایش اعتماد مردم به مسؤولان بود
  • مدیریت بحران سیستان و بلوچستان تجهیزات کافی ندارد
  • فرهنگسازی در حوزه پسماند با کمک گروه‌های اجتماعی بانفوذ در کشور
  • سپاه پاسداران دارای جایگاهی ویژه در بین آحاد مردم است
  • رئیسی: موضوع عفاف و حجاب تکلیفی شرعی، قانونی و سیاسی است/ از همه بخش‌های فرهنگی، اجتماعی، انتظامی و قضائی کشور عمل به وظایف محوله را مورد توجه قرار دهند/ انتظار متدینین و قانونمداران هم توجه به قانون و کرامت انسانی آحاد جامعه است
  • جلب مشارکت خیرین در امر سلامت ضروری است
  • تامین امنیت جامعه و مقابله با ناهنجاری های اجتماعی و برخورد با مخلین امنیت از خدمات دستگاه قضایی است
  • سلامت یکی از حقوق‌های اساسی هر فرد است