Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: غلامرضا مصباحی‌مقدم عضو ناظر در شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب  با اشاره به وظایف قانون‌گذاری و نظارت مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: نظارت بر عملکرد یعنی مراقب باشد دولت و دستگاه‌های اجرایی از ریل خارج نشوند؛ اما مجلس برای اینکار باید به تعبیر حضرت امام خلاصه فضائل ملت باشد تا از عهده اینکار بربیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه مجلس نباید از صاحب‌نظران خالی باشد ادامه داد: مجلس باید برای تصمیمات مهم خود با کارشناسان مشورت کند و بر اساس آن قانون گذاری کنند، بنابر این اگر چنین مجلسی روی کار بیاید، انتظارات مردم را تامین می‌کند.

دخالت دولت در تشکیل مجلس دهم، باعث ورود نمایندگان وابسته به مجلس شد

مصباحی مقدم عدم نظارت مجلس بر سایر قوا را ضعفی بزرگ دانست و تصریح کرد: ما هیچ نظارت جدی از مجلس فعلی ندیده‌ایم درحالی که باید نسبت به کج روی دولت تذکر داده و سوال، استیضاح و تحقیق تفحص می‌کردند و صدایشان بلند می‌شد؛ یعنی به جای اینکه مردم اعتراض کنند باید صدای آن‌ها بلند می‌شد که چنین نشد.

عضو ناظر شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب با اشاره به تعیین برخی باید‌ها و نباید‌های دولت به مجلس ادامه داد: شرایط و عملکرد مجلس به گونه‌ای است که گویا دولت این مجلس را شکل داده و هیچ واهمه‌ای هم از آن ندارد.

وی افزود: دولت در انتخابات دور دهم مجلس دخالت کرد و نتیجه آن ورود نمایندگانی وابسته به دولت به صحن بهارستان شد، اتفاقی که باید تلاش شود در دور یازدهم مجلس تکرار نشود.

عضو جامعه روحانیت مبارز با تأکید بر اینکه مجلس در هر دو حوزه قانون‌گذاری و نظارت ضعیف عمل کرده است خاطر نشان کرد: در موضوع مهم اصلاح قیمت بنزین مجلس وقتی متوجه شد دولت چنین قصدی دارد به جای رد پیشنهاد، با دولت همراهی کرد.

نقص‌های «جمنا» در شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب بر طرف شده است

عضو جامعه روحانیت مبارز همچنین با اشاره به تغییر برخی سیاست‌های جمنا در شکل‌گیری شورای ائتلاف تصریح کرد: جمنا با هدف حرکت از کف جامعه اصولگرایی بود، اما در آن نقش احزاب مورد غفلت قرار گرفت و باید این نقص در این دوره برطرف می‌شد.

وی افزود: شورای ائتلاف سناریوی جمنا را به کلی تغییر داده و نمایندگانی از احزاب فراخوان شده و این شورا را تشکیل دادند که این کارآمدتر است لذا آنچه که می‌تواند تکامل بخش این حرکت باشد حضور بقیه احزاب و جمعیت‌هاست.

مصباحی‌مقدم با تأکید بر اینکه برای یک لیست واحد در انتخابات باید وحدت و همگرایی وجود داشته باشد گفت: برای رسیدن به این هدف باید به همه احزاب فراخوان داده شود تا ما شاهد یک لیست واحد باشیم نه تعدد لیست تا آرای اصولگرایی تقسیم نشود.

حضور نمایندگان احزاب در شورای ائتلاف به معنای سهامی بودن آن نیست

عضو ناظر شورای ائتلاف در پاسخ به این ادعا که شورای ائتلاف تبدیل به یک شرکت سهامی شده است گفت: حضور احزاب مختلف در شورا به معنای تشکیل شرکت سهامی نیست بلکه ائتلافی برای رسیدن به یک لیست واحد بوده است و باید تمام کاندیدا‌های پیشنهادی با معیار‌هایی سنجیده شود.

وی افزود: جامعه روحانیت اعلام کرده اگر مجموعه نیرو‌های انقلابی به لیست واحد برسد از آن‌ها حمایت می‌کند، اما اگر دچار اختلاف شوند با داوری آن را حل می‌کند در غیر اینصورت نیز آن زمان تصمیم می‌گیرد چگونه در انتخابات ورود کند.

عضو جامعه روحانیت مبارز در پایان با بیان اینکه مجلس یازدهم باید مرکب از جوان‌ها و نخبگان و افراد با تجربه باشد تصریح کرد: مجموعه‌ای از افراد صاحب‌نظر و برجسته در حوزه‌های مجلس ورود کنند، اگر مجلسی با چنین ترکیبی شکل گیرد و مدیریت شود طوری که همه با هم همنوا عمل کنند قطعا اوضاع کشور تغییر خواهد کرد.

مصباحی مقدم همچنین گفت: مجلس آینده نیز باید مطابق شعار‌های خود برنامه ارائه دهد و در هرصورت ذیل اسناد بالادستی نظام اعم از قانون اساسی، سیاست‌های کلی و چشم انداز بیست ساله کشور آن‌ها را دنبال کند.

منبع: فردا

کلیدواژه: شورای ائتلاف نیرو های انقلاب مصباحی مقدم مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۳۰۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 ارائه لایحه پیشنهادی اصلاح ​موادی از قانون کار برای تعیین مزد کارگران 

معاون روابط کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: لایحه پیشنهادی اصلاح ​مواد ۴۱ و ۱۶۷ قانون کار در حال آماده سازی است و به زودی به دولت ارائه می‌شود.   به گزارش عصر خبر؛ براساس اصلاحیه ماده ١۶٧، سه نفر نماینده از سه تشکل کارگری کشور می‌توانند به عدالت و تساوی در شورای عالی کار حق رأی و امضا داشته باشند.   در ماده ۴١ در‌خصوص نحوه تعیین حقوق دستمزد کارگران، شاخص‌های مشخص و شفاف وجود ندارد، به عنوان مثال؛ طبق تغییراتی که در احکام دائمی برنامه توسعه پنج ساله انجام شده، ​مرجع رسمی آمار کشور ​مرکز آمار ایران اعلام است ولی در ماده ۴۱ هنوز به بانک مرکزی اشاره دارد که باید در این زمینه اصلاح شود.   رعیتی‌فرد با اشاره به اتهامات واهی وارد شده به شورای عالی کار در سال‌های اخیر گفت: از این جهت دولت قصد دارد در قالب یک لایحه از ظرفیت‌ وجود نمایندگانی از آحاد و اقشار مختلف در مجلس شورای اسلامی برای تعیین دستمزد کارگران استفاده کند. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • سخنگوی شورای نگهبان: لایحه عفاف و حجاب دوباره به مجلس برگشت داده شد/ پس از اصلاح و رفع ایرادات از سوی مجلس، دوباره در شورای نگهبان آن را بررسی می‌کنیم
  • وحدت و همدلی سبب پیشرفت مازندران می شود
  • ثبت نام ۱۹۰ داوطلب انتخابات مجلس مازندران در سایت شورای ائتلاف
  • تحلیل بادامچیان از علت رای نیاوردن باهنر و نوبخت
  • بادامچیان: مجلس دوازدهم یک مجلس پرهیاهو خواهد بود /ائتلاف شانا و پایداری در مرحله دوم تاثیری در انتخابات ندارد
  • اصلاح قانون تاسیس کتابخانه در نوبت بررسی است
  •  ارائه لایحه پیشنهادی اصلاح ​موادی از قانون کار برای تعیین مزد کارگران 
  • کنعانی‌مقدم: سوداگران کرسی ریاست مجلس، وقت خود را تلف می کنند / تحریم‌کنندگان انتخابات میت سیاسی هستند + فیلم
  • کنعانی‌مقدم: سوداگران کرسی ریاست مجلس وقت خود را تلف می کنند / تحریم‌کنندگان انتخابات میت سیاسی محسوب می‌شوند + فیلم
  • چکش‌کاری قوانین انتخاباتی/ اصلاح قانون انتخابات شوراها چه شد؟