Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری گلستان گفت: پس از یکسال تلاش شبانه‌روزی دستگاه قضایی گلستان، حدنگاری اراضی ناهارخوران گرگان به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاریر فارس از گرگان به نقل از روابط عمومی دادگستری استان گلستان، هادی هاشمیان اظهار کرد: بررسی اراضی ملی برای جلوگیری از صدور سند به نام سودجویان از سال گذشته به یکی از قضات توانمند استان سپرده شد که پس از یکسال تلاش شبانه‌روزی و بررسی اسناد، 90 هکتار از اراضی ملی جنگلی حاشیه شهر گرگان شناسایی و به نام منابع طبیعی سند صادر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: این اراضی شامل زمین‌های منتهی به «صیاد شیرازی»، «شهرک دخانیات»، «فرهنگشهر»، میناگل»، «شهرک سروش» و «اراضی سروش» به سمت «ناهارخوران» و «پل سید مسعود» تا میدان «ناهارخوران گرگان» را شامل می‌شود.
هاشمیان افزود: قبلا این زمین‌ها سند رسمی نداشت و همین امر سبب دست‌اندازی سودجویان و خرید و فروش اراضی جنگلی این مناطق که گران قیمت هستند، شده بود.
رئیس کل دادگستری گلستان گفت: اداره منابع طبیعی را مکلف کرده‌ایم  زمین‌هایی که در این محدوده قرار دارند و در گذشته سودجویان سند رسمی گرفته‌اند، شناسایی و برای ابطال این اسناد، اقدام کنند.

* گام دوم،  بررسی اراضی  منطقه جنگلی «النگدره» گرگان
هاشمیان افزود: تاکنون منابع طبیعی برای ابطال هشت فقره سند به دادگستری دادخواست ارائه کرده است که فقط دو فقره آن در «شهرک سروش» و «فرهنگ‌شهر» هرکدام یک و نیم هکتاری هستند و میلیاردها تومان ارزش دارد.
وی خاطرنشان کرد: تعیین تکلیف و بررسی اراضی منطقه جنگلی «النگدره» نیز در کمیته سه جانبه دادگستری، منابع طبیعی و ثبت اسناد و املاک استان آغاز شده است تا راه دست‌اندازی سودجویان به اراضی این منطقه نیز را برای همیشه مسدود کنیم.

انتهای پیام/2307/

منبع: فارس

کلیدواژه: هادی هاشمیان دادگستری گلستان رئیس کل بررسی اراضی منطقه جنگلی النگدره گرگان صدور سند برای 90 هکتار اراضی ملی دست سودجویان از زمین میلیاردی ناهارخوران گرگان کوتاه شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۹۳۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل بیش از ۶ هزار پرونده قاچاق چوب / ۲۲ هزار هکتار از اراضی ملی خلع ید شد

فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با اشاره به موضوع مقابله با قاچاقچیان چوب، گفت: در این راستا شش هزار و ۱۲۱ پرونده در این رابطه تشکیل شده و در این راستا ۹۱ هزار و ۸۹۸ اصله چوب کشف شده است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، علی ملکی آهنگران امروز دوشنبه در سخنانی با بیان اینکه در سال گذشته ۶۷ هزار و ۱۳۱ تماس از سوی مردم با سامانه ۱۳۹ و ۱۵۰۴ داشته ایم، اظهار داشت: با این اوصاف برای هر تماسی که از مردم دریافت می‌کنیم، یک عملیات اجرایی انجام می‌دهیم، واحد گشت برای بررسی و اقدام اجرایی اعزام می‌کنیم.

وی با بیان اینکه ۳۳ هزار و ۵۳۶ پرونده قضائی طی سال گذشته در کشور تشکیل شده است، عنوان کرد: در این راستا پنج هزار و ۸۳۷ نفر نیز از مجرمان و متعرضان به عرصه‌های طبیعی، جنگل‌ها و مراتع دستگیر و به مقامات قضائی معرفی شده‌اند.

فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، بیان داشت: سه هزار و ۸۳۸ دستگاه خودرو از متخلفان طی سال گذشته توقیف و هزار و ۳۱۳ دستگاه تجهیزات قطع درخت در کشور توقیف شده است.

ملکی آهنگران با اشاره به موضوع تعرض به عرصه‌ها و زمین‌های جز منابع طبیعی، افزود: ۲۲ هزار و ۳۷۰ هکتار از اراضی ملی خلع ید و به بیت المال بازگردانده شده است.

وی با بیان اینکه همچنین طی سال گذشته از تصرف هشت هزار و ۷۰۲ هکتار از اراضی ملی کشور پیشگیری شده است، ادامه داد: ۱۷ هزار و ۴۷۸ پرونده با مساحت ۴۵ هزار و ۳۱۱ هکتار در راستای تخریب و تصرف اراضی ملی تشکیل شده است.

فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، بیان داشت: در برخورد با متخلفان، تخریب و تصرف اراضی ملی، کشت گیاهان ممنوعه و… هیچ گونه اغماضی و چشم پوشی نداریم و با قدرت برابر قانون در این راستا برخورد می‌کنیم، به خصوص کسانی که دارای سوابق کیفری متعدد هستند و گاهاً به صورت باندی فعالیت می‌کنند.

ملکی آهنگران با تاکید بر اینکه متأسفانه در سال گذشته از لحاظ تعداد آتش سوزی در جنگل‌ها ۸۲ درصد و به لحاظ مساحت ۳۵۳ درصد افزایش داشته است، افزود: به جز تعداد اندکی از آتش سوزی‌ها که عمدی بودند، بقیه به دلیل سهل انگاری افراد در جنگل‌ها و مراتع صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه باید در این راستا فرهنگ سازی صورت گیرد و افراد این آگاهی و دانش را داشته باشند که این عرصه‌ها و جنگل‌های طبیعی متعلق به همه و آیندگان است و باید آن را حفظ کرد، افزود: در سال گذشته ۴۲ نفر از نیرو‌های حفاظتی و پنج نفر از نیرو‌های مردمی در مقابله با متخلفان و متعرضان به جنگل‌ها و مراتع مصدوم شدند.

فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در ادامه با اشاره به موضوع مقابله با قاچاقچیان چوب، گفت: در این راستا شش هزار و ۱۲۱ پرونده در این رابطه تشکیل شده و در این راستا ۹۱ هزار و ۸۹۸ اصله چوب کشف شده است.

ملکی آهنگران، ادامه داد: همچنین در سال گذشته ۵۰۲ پرونده در رابطه با کوره‌های غیر مجاز و زغال در کشور تشکیل شده، هزار و ۲۴ کوره زغال در این راستا تخریب و جمع آوری شده است.

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست تخصصی تاب‌آوری بناهای تاریخی در برابر بحران‌های طبیعی در گلستان
  • رفع تصرف اراضی ملی در شهرستان قائم شهر
  • آزادسازی ۳ هکتار از اراضی ملی ساری
  • رفع تصرف ۱۰۰۰ مترمربع از اراضی ملی بابل
  • رفع تصرف ۱۳ هکتار از اراضی ملی چرام
  • ورود ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری گلستان برای بررسی راهکارهای قانونی کاهش هزینه ساخت مسکن در استان
  • جذب ۴ هزار نیرو برای حفاظت از منابع طبیعی کشور
  • توقیف نیسان حامل چوب جنگلی قاچاق در آمل
  • تشکیل بیش از ۶ هزار پرونده قاچاق چوب / ۲۲ هزار هکتار از اراضی ملی خلع ید شد
  • دستگیری بیش از ۵ هزار نفر از مجرمین و تعرض‌کنندگان به عرصه‌های ملی و جنگلی کشور